Opdateret den: 7. august 2022

Ashley Madison anmeldelse (2022): 100 % ærligt om AshleyMadison.com

Gå til fordele og ulemper ved AshleyMadison.com

ashleymadison

Ashley Madison, et ikke så typisk datingwebsted, startede helt tilbage i 2001. I modsætning til de fleste datingsider, der målretter enkeltpersoner til at danne et nyt forhold til fremmede, er AshleyMadison.com lavet til folk, der allerede er engagerede, det være sig i kæreste-kæresteforhold eller endda allerede gift. Det er beregnet til at blive brugt af disse mennesker til at have udenomsægteskabelige forhold og have sex med en anden end deres partnere... på den mest diskrete måde som muligt. Selvom snyd og affærer er et stort tabu, uanset hvor du går, er det med Ashley Madison et miljø, hvor sådanne udenomsægteskabelige handlinger opmuntres og ikke er ilde set af nogen.

Ashley Madison har eksisteret så længe, ​​og snyd er heller ikke nyt, især med fremkomsten af ​​teknologi og online platforme, har mange mennesker henvendt sig til Ashley Madison for at få deres ønsker opfyldt. Deres publikum er for det meste personer, der er i mono eller polygame, åbne forhold blandt mange andre. Da det giver et andet twist, som ikke er almindeligt for dit sædvanlige datingside, har Ashley Madison vundet enorm popularitet og samlet brugere over hele verden.

Tilbage i 2015 blev Ashley Madison ødelagt af en skandale, der er blevet offentliggjort for alle at se. Webstedsdatabasen blev hacket og udsatte brugernes personlige oplysninger for offentligheden. Det forårsagede et stort oprør blandt brugere og offentligheden generelt, især da det skulle holdes fortroligt. På trods af den store forhindring i hjemmesidens historie var de i stand til at genopbygge webstedet, gearet til et nyt image og med succes løst alle sikkerhedsproblemer og yderligere forbedre beskyttelsen for brugerne. Selv indtil nu er Ashley Madison stadig meget kendt, med utallige anmeldelser og trafik hver dag. Hvis du vil vide, om den lever op til sin hype, så læs videre og find mere detaljeret information om hjemmesiden.

Medlem initieret kontakt

ashleymadison besked Dette websted tilbyder en premiumfunktion kaldet "Member Initiated Contact", som er tilgængelig for fulde medlemmer, så mandlige medlemmer kan åbne og endda svare på beskeder sendt af kvinder uden at bruge nogen af ​​deres kreditter. En meddelelse betragtes som “Medlem initieret kontakt”, hvis det kommer fra et kvindeligt medlem der sendte det først, og ikke et svar sendt til et mandligt medlem. Det betragtes kun som medlemsinitieret, hvis en mand aldrig sendte hende nogen beskeder først. Eksempler på "medlem initieret kontakt" inkluderer meddelelser, du modtager, når du føjes til hendes favoritter, eller når hun sendte et blink eller e-mail, når du indsamler beskeder, eller når hun giver dig adgang til sin egen private showcase, og hvis du har dette funktion, kan du altid svare gratis.

Så længe dit abonnement stadig er i gang, behøver du ikke bruge kreditter, når du svarer på kvinders initierede kontakter.
Hvis du nogensinde vil opsige dit abonnement, kan du finde det under fanen "Administrer profil" og derefter "Kredithistorik". Hvis dine kreditter blev brugt efter åbning og besvarelse af en besked, så kontaktede du sandsynligvis brugeren først ved at sende en besked, tilføje hende som en af ​​dine favoritter, sende et blink eller lade hende få adgang til din private showcase først. Men hvis du stadig mener, at du ikke skulle have været debiteret ved hjælp af dine kreditter, kan du kontakte deres kundeservice direkte.

Funktioner i AshleyMadison

Instant Messaging

Du kan nemt chatte med alle online, og du kan chatte med flere brugere på samme tid uden ekstra omkostninger.

Brugerdefineret mailbesked

Websteds system-e-mail er ligesom din typiske e-mail. Det er meget sikkert, let at bruge, fortroligt og kan tilgås, når du logger ind på din konto. For at sende en skal du bare besøge et medlems profil og klikke på "Send mig besked". Når du starter en sådan kontakt, vil du blive opkrævet 5 point.

Saml beskeder

Denne funktion giver kvindelige medlemmer mulighed for at indlede kontakt med ethvert mandligt medlem. Når det mandlige medlem, du har sendt beskeden til svar, vil du blive opkrævet 5 point.

Prioriteret post

Denne giver mandlige medlemmer mulighed for at få deres meddelelser markeret som "Prioritet", hvilket får dem til at skille sig ud blandt andre. Da det er en "prioritet", vil den gå til de øverste meddelelser i et kvindeligt medlems postindbakke, og det mandlige medlem vil også blive underrettet, når meddelelsen åbnes.

Gifting

Ved brug af kreditter kan du sende en gave og udstyre den med søde beskeder og give den til nogen, du kan lide. For at sende en, skal du bare besøge det foretrukne medlems profil og se efter knappen "Send mig en gave".

Blinker

Alle kan sende gratis blink. Bare få adgang til medlemmets profil og se efter knappen "Send mig et kys".

Fotos og privat udstillingsvindue

Med Ashley Madison har du mulighed for at holde din identitet mere privat og diskret ved at redigere eller sløre dine profilbilleder. Hvis du har en beundrer, der ønsker at se de ikke-redigerede versioner af dit billede, er alt hvad du skal gøre, at sende dem en nøgle, så de kan få adgang til dit private showcase. Du kan til enhver tid tilbagekalde adgang til ethvert medlem.

foretrukne

For at holde styr på dine medlemmer, du kan lide, kan du blot tilføje dem til din favoritliste. Når nogen føjer dig til denne liste, ved du det, da det allerede er en form for "Medlem initieret kontakt". Du kender din beundreres identitet med brugen af ​​denne funktion.

Blokering

Af en eller anden grund kan du nemt blokere et andet medlem ved at klikke på "Bloker denne profil" på deres side. Igen af ​​en eller anden grund kan du til enhver tid fjerne blokeringen af ​​nogen.

Søgeværktøj

Du kan nemt søge efter et andet medlem ved hjælp af Quicksearch, webstedsens værktøjslinje eller gøre brug af deres avancerede søgefunktioner.

Medlemmer & Stor Trafik

ashleymadison brugere At vide, hvor unik deres målgruppe er, er det ikke engang overraskende, at hjemmesiden er hjemsted for mere end en million brugere fra hele verden. De fleste brugere er fra store lande og er normalt middelaldrende og derover. Som et "affærsside" kan folk let arrangere ethvert møde af en slags og kommunikere med fremmede uanset om de er i et engageret forhold eller ej. Når du tjekker individuelle profiler, finder du ud af, at det er almindeligt at se gifte mennesker, der søger udenfor ægteskabelige forhold. Webstedet kan prale af et stort antal brugere, og folk, der hyppigt her, er for det meste fordomsfri. Du har ikke et problem med at lede efter kampe, da du kan have mange valg i at komme sammen med ensindede mennesker. Alt hvad du skal gøre er at tjekke folk ud og indlede en samtale

Problemfri tilmeldingsproces

Ashley Madisons tilmeldingsproces er meget let at forstå. Det kræver ikke meget information, og det fungerer perfekt på den måde, da dets natur handler om diskrete forhold. Du skal bare specificere med din nuværende forholdsstatus og nogle grundlæggende oplysninger. Alle de oplysninger, du giver i løbet af tilmeldingsprocessen, afspejles i din profil, hvilket vil være den første ting, som andre brugere vil se og tiltrække dem til dig. Tilmeldingen er helt gratis og meget praktisk, tager kun mindre end fem minutter, og du er klar til at gå. Du bliver nødt til at uploade et profilbillede, og du kan redigere nogle dele af det for at dække lidt af dit ansigt - et andet mål fra Ashley Madison for at holde brugerne anonyme.

Kontaktperson på AshleyMadison

besked Ashley Madison Kvinder kan starte samtaler med andre brugere gratis, mens mænd bliver nødt til at bruge og bruge kreditter til at gøre det. De tilbyder de nødvendige funktioner til at hjælpe med etablering af kommunikation, med grundlæggende chatfunktioner til at være den første på linjen.
Brugere kan oprette deres "Foretrukne" -liste, bestående af profiler, de kan lide og er interesserede i. Du kan også sende blink og i modsætning til andre sider er denne en gratis funktion. Winks i online dating-scenen hjælper med at vise interesse for en bestemt person. Et unikt træk ved Ashley Madison er deres private showcase-nøgle. Dette giver en anden bruger mulighed for at se dine fotos uden privatlivsredigeringer, så de kan se det virkelige billede bag det. Virtuelle gaver er også en ting i Ashley Madison, selvom det ikke er gratis, da du bliver nødt til at have nogle kreditter for at sende en, og antallet af kreditter ville være en faktor, på hvilke gaver du ville være i stand til at sende.

Deres profilkvalitet

ashleymadison profil

På grund af webstedets natur, hvor folk formodes at være diskrete i at give deres information, du kan ikke finde detaljerede profiler. Da det er kendt som en snydende ægtefælle online dating site, alle er reserverede og diskrete med hensyn til deling af information om sig selv. Du behøver ikke at angive et navn; alt hvad du skal angive er et unikt brugernavn, og det vil allerede tjene som din identifikation. Din profil viser kun de mest grundlæggende detaljer, der er: placering, alder, køn, stjernetegn og nogle indsigter i, hvilket forhold du mener at finde på webstedet.
Hvis der er nogen, der fangede dit øje, kan du nemt tjekke dem ud på deres profiler og se, om du er kompatibel med hinanden baseret på de tilgængelige oplysninger. Tjekning af profiler kan gøres gratis; intet behov for kreditter eller kortoplysninger. Billeder kan også være afgørende for at tiltrække opmærksomhed, så du kan redigere en smule fra dine uploadede skærmbilleder, du kan lægge masker eller nogen grundlæggende redigeringer for at skjule din identitet, og folk kan kun se den ikke-redigerede version, når du giver dem din private nøgle.

Ashley Madisons mobilapp

ashleymadison app En god ting ved Ashley Madison er, at den allerede er gratis at downloade på både iOS og Android-enheder. Det er lige det samme med desktopversionen med alle de samme vigtige funktioner. Det er bare en lite app, så du behøver ikke bekymre dig om, at det tager for meget plads på din telefon.
Mobilapps er en mere praktisk mulighed, da de fleste altid har deres telefoner dagligt. Når du køber kreditter, behandles det via iTunes- eller Google Play-konti. En anden sund fornuft overvejelse af Ashley Madison er, at dets ikon for mobilapp ikke ser mistænkeligt ud og bare kan skjules let. Det har også sin "swipe" -funktion som de fleste datingapps i dag for at gøre det lettere for profiler. Appen giver dig også mulighed for at finde folk i nærheden af ​​dig og kontrollere, hvem der har set din profil.

Webstedsdesign og interface

Ashley Madisons hjemmeside layout og design er meget brugervenligt. Det er let for øjnene, og du kan nemt arbejde dig rundt i dets grænseflade. Uanset alder og eksponering for teknologi kan enhver stadig bruge webstedet og være i stand til nemt at blive fortrolig med dets funktioner. Menulinjen viser alle dens funktioner og vigtige sider, så brugerne bare kan se på det, når det er nødvendigt. En underlig eller måske afskyelig om deres hjemmeside er, at placeringen af ​​menulinjen er næsten halvvejs på siden. Du bliver nødt til at rulle op til den nederste del for at komme til den, i modsætning til de fleste websteder, hvor menulinjer er placeret i den øverste del. Webstedet bruger farven hvid og lyserød til højdepunkter, så det er bare let at se på.

Kreditter, gebyrer og andre funktioner

ashleymadison kreditter For kvinder, der ønsker at kommunikere med mandlige brugere, kan de benytte sig af denne funktion gratis. Hvad angår andre (kvinder-kvinder, mænd-mænd osv.), Skal de have nogle point, før de kan begynde at indlede samtaler. I modsætning til de fleste af de datingplatforme, der kræver månedligt medlemskab, bruger Ashley Madison kreditter, der købes pr. Pakke.
Kreditter, der er nødvendige for forskellige funktioner, er ikke de samme; nogle har brug for mere end den andens. Grundlæggende funktioner som at åbne beskeder, sende og starte e-mails koster normalt 5 kreditter. Hvis du svarer på en person, du allerede har kontaktet tidligere, behøver du ikke bruge kreditter til det længere. Hvad angår chatfunktionen i Ashley Madison, skal du kun bruge nogle kreditter i en bestemt varighed: 30 point-30 minutter, 60 credits-60 minutter osv. Afsendelse af gaver koster dig normalt flere point fra 20 op til 50 point. Samlet set er kreditsystemet og pakkerne fra Ashley Madison ret rimelige. De accepterer betalinger via Paypal, kreditkort og andre muligheder baseret på din placering.

Dette er de særlige træk ved Ashley Madison:

AshleyMadison funktioner Foretrukne liste
Brugere kan oprette en liste over deres yndlingsprofiler, og op til 100 af dem kan føjes til listen. Det er gratis at bruge, så du nemt kan huske de profiler, der har fanget dit øje

Foto og identitetsskøn
Hvert medlem får privilegiet at holde deres identitet privat. Et uploadet foto kan redigeres, så skjul nogle dele af ansigtet yderligere; Du kan enten tilføje klistermærker, masker eller sløre / censurere lidt af det. Dette sikrer, at brugerne ikke let får deres identitet kendt af andre. Når du har nogen, du allerede kan lide, kan du give dem adgang til klarere versioner af dine fotos.

Afsendelse af blink
Ligesom hvordan det er i det virkelige liv, blink indikerer din interesse for en anden person. Hvis du har en person, du knuser på, kan du bare besøge deres profil og finde et smilende ansigt, der er mærket med "Send blink", så får den anden person besked om det. De ved inden da, at du er interesseret i dem.

Rejsende mand
For brugere, der altid er på farten, er dette meget nyttigt under rejser. Du skal bare bruge nogle penge, og du vil kunne sende beskeder til mindst 30 piger, der er i et bestemt område (eller et sted, du rejser til), så kan du lære dem at kende dage før du ankommer til deres sted.

Prioriteret mand
En betalt funktion, der giver din profil et løft. Det hjælper dig med at skille dig ud på den fælles side for medlemmer og giver dig flere chancer for at blive set af flere mennesker og vises på forskellige søgesider.

Besked Plus
Denne funktion giver dig mulighed for at sende beskeder eller tale med brugere, du allerede har haft kontakt med. Det kommer som en gratis prøveperiode, når du køber kreditpakker og er kun gyldig i 30 dage. Derefter skal du betale, hvis du stadig vil fortsætte med at bruge funktionen.

For at opsummere det er her nogle input, du måske vil overveje, hvis du overvejer at slutte dig til den velkendte Ashley Madison vogn ...

Fordele og ulemper ved AshleyMadison.com

Fordele:

 • Nem tilmelding
 • Problemfri registreringsproces
 • Bare et par oplysninger, der er nødvendige for at tilmelde dig
 • Forholdsstatus skal specificeres
 • Du kan nemt sende e-mails eller chats
 • Virtuelle gaver er tilgængelige til afsendelse
 • At sende beskeder er gratis for kvinder
 • Masser af unikke funktioner, der tilbydes til både gæst og fulde medlemmer
 • Har en mobilapp til både iOS og Android

CONS:

 • De fleste brugere udfylder ikke deres profiler fuldstændigt
 • Posers lurer på stedet fra tid til anden
 • Profiler er ikke detaljerede, så mindre information vil være kendt (hvilket er noget godt for privatlivets fred)

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer kontaktoplysninger?

Ashley Madison forsikrer brugerne om det deres private information gives ikke til nogen marketingfirmaer. Eventuelle detaljer fra brugere vil ikke blive solgt, lejet eller givet væk, såsom e-mail-adresser eller anden personlig information, til nogen anden virksomhed eller enhed, uanset omstændigheder. De er også meget klare og gennemsigtige med deres fortrolighedspolitik, så hvis du er interesseret i webstedet, kan du kontrollere denne info på deres links.
Tilmelding som gæstemedlem er gratis. Du vil være i stand til at bruge en hel del funktioner, selvom du kun bruger det gratis. Noget af det inkluderer følgende: modtagelse af blink, afsendelse og modtagelse af fotos, tilføjelse af medlemmer til dine foretrukne, besvarelse af alle med fuldt medlemskab og foretag grundlæggende søgninger. Hvis du vil sende brugerdefinerede meddelelser, starte chat-samtaler, sende prioritetsbeskeder eller sende gaver for yderligere at udtrykke din smag for nogen, skal du betale for en opgradering og blive fuldt medlem. Se bare efter "Køb kreditter" i hovedmenuen, når du logger ind på din konto.

Efter tilmelding ... Hvad nu?

Du kan starte med at udfylde din profil, uploade op til 12 fotos og give mere information om dig selv. Jo flere detaljer der findes på din profil, jo mere attraktiv er det for medbrugerne da de vil kende nogle ting, der kan tjene som din fælles grund, hvilket vil være nyttigt for fremtidige samtaler.
Du kan også bruge søgefunktionen til at finde medlemmer, der kan udløse din interesse. Hvis du vil indlede kontakt med ethvert medlem, skal du opgradere som fuldt medlem og få kreditpakker. At have flere kreditter betyder at være i stand til at nyde flere funktioner, herunder chatte, starte meddelelser osv. At kunne få adgang til disse funktioner hjælper dig med at kommunikere med potentielle kampe på et mere personligt niveau.

Kan jeg også finde “singler” på Ashley Madison?

Ja, der er mange singler på dette websted, og de fleste af dem er på udkig efter tilknyttede personer, og deres grunde varierer. Enlige mennesker har normalt intet at risikere, så de bliver nødt til at prøve hårdere at møde nogen, der er okay med nogen, der ikke er i et forhold. De, der er engagerede, har imidlertid en tendens til at indføle hinanden på grund af deres lignende omstændigheder, hvilket gør det lettere for dem at mødes og oprette forbindelse.

Er Ashley Madison Legit?

Hjemmesiden er ægte, ja, men de kan ikke garantere ægtheden af ​​hver enkelt profil, da der er tidspunkter, hvor posers eller catfishers har tendens til at lure rundt. På trods af det sikrer Ashley Madison det deres brugeres privatliv vil altid blive fortroligt ligegyldigt hvad, især da de allerede oplever en kæmpe databrudskandale før. Webstedets moderatorer overvåger aktivt hvert uploadet foto, såvel som enhver tekstændring, især dem til offentlig visning, så alt vil være sikkert og ville overholde deres standarder.
Private beskeder overvåges ikke af nogen fra hjemmesiden for at give alle deres meget tiltrængte privatliv, men de tolererer bestemt ikke chikane, nogen form for sludder, trusler eller fornærmelser sendt til andre medlemmer. Anmodning om varer eller tjenester, reklamer og enhver form for spamming er også uacceptabel. Når du tilmelder dig, vil Ashley Madison aldrig bede om oplysninger fra dig, meget mere sende dem til dit hjem eller kontor. Deres vigtigste værdi er fortrolighed, diskretion og anonymitet.

Sidste note

Ashley Madison fremmer udenfor ægteskabelige forhold og er et miljø væk fra offentlighedens dømmende øjne. De fleste brugere er fordomsfri, og folk, der udforsker andre muligheder på trods af at de er engagerede i et forhold, accepteres bredt her. Det har eksisteret i meget lang tid nu, og siden da har det altid givet et sikkert rum for folk, der ønsker noget nyt ... at krydre deres sexliv eller hvad der ikke er.

Hvis du er en af ​​disse personer, der kunne være på udkig efter noget lignende, så kan Ashley Madison være den perfekte online dating platform for dig. Du behøver ikke bekymre dig om, at din identitet bliver udsat, da de sværger ved deres forsigtighedsforanstaltninger for at opretholde fortrolighed.
Hvad venter du på? Tilmeld dig nu på AshleyMadison.com og få den følelse af befrielse at være i et sådant ikke-fordømmende samfund med mennesker, der har de samme situationer som dig.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top