Opdateret den: 7. august 2022

Dating.com

Vis mig Fordele og ulemper ved Dating.com

Den ultimative gennemgang af Dating.com-webstedet

En masse kærlighedshistorier opstod online. Mange mennesker ønsker at kommunikere med andre mennesker, hvilket virkelig hjælper, da der er masser af online-sider at vælge imellem. Som man siger, er der nogen for alle derude ... hvilket er hovedkonceptet for dating-sider, der er blevet rigtig populært i disse dage. Da folk bruger mere og mere tid med deres mobiltelefoner, har det været en tendens at mødes og blande sig med fremmede på forskellige platforme.

Med sin tilstedeværelse kendt fra forskellige steder er Dating.com et berømt sted, der sigter mod at bringe singler over hele verden sammen, så de kan mødes og starte nye relationer. Det er meget populært i USA, Latinamerika, Europa og endda i Asien. Derfor bliver en effektiv platform til at blande sig med singler, der kommer fra forskellige kulturer og baggrunde.

Forskellige kommunikationsværktøjer og unikke funktioner tilbydes af Dating.com, der giver medlemmerne mulighed for virkelig at gøre brug af hjemmesiden og oprette forbindelse til hinanden. Gennem kommunikation er de i stand til at interagere og lære hinanden at kende og komme tættere på trods af afstanden og forskellene.

I denne anmeldelse kan du lære mere om, hvordan Dating.com fungerer, vigtige oplysninger om webstedet, såsom dets tilmeldingsproces, medlemmers profil og dets forskellige funktioner og funktioner. Fortsæt med at læse nedenfor for at lære mere om webstedet og beslutte, om du vil prøve det og måske føre dig til nogen ny og interessant.

Dating.com og dets medlemmer

dating.com medlemmer Næsten halvdelen af ​​Dating.com-medlemmerne er mandlige voksne i 20'erne, også kendt som Millenials. Da de er kendt for at være meget teknologiske og åbne for at møde mennesker fra Internettet, bruger 85% af dem dette websted via deres mobiltelefoner. Der er cirka 60% mandlige medlemmer på webstedet, hvorfor den mest almindelige publikumsinteresse handler om kvinder, voksenindhold og dating-sider.

De fem bedste lande med flest medlemmer er følgende: USA, Filippinerne, Mexico, Ukraine og Storbritannien. Dette viser yderligere, at webstedet virkelig har mangfoldighed med hensyn til medlemmer, og hvordan det appellerer til mange mennesker uanset race og nationalitet.

Tilmeldingsprocessen og hjemmesiden

dating.com tilmelding Det er meget let at tilmelde sig Dating.com og problemfri. Når du besøger webstedet, vil du se dets hjemmeside, hvor du kan begynde at registrere dig for en konto. Du kan tilmelde dig manuelt eller bruge din Google-konto, alt efter hvad der fungerer bedst for dig.

Efter tilmelding skal du udfylde "Om dig" -delen, som senere vises i din profil. Det inkluderer grundlæggende oplysninger som navn, fødselsdag, placering og kønspræference. Selvom disse sektioner ikke er påkrævet, vil en komplet profil se bedre ud. Når du vælger en kønspræference for dem, du skal "møde", kan du endda vælge det samme køn, så kan du angive aldersgruppen.

Når du er færdig, vil du straks være i stand til at udforske hjemmesiden via deres startside eller "Opdag" -siden. Denne gang kan du allerede begynde at møde andre mennesker. Der er ikke behov for e-mail-verifikation for at gennemføre din registrering.

Hjemmesiden viser et galleri med profiler, og det er arrangeret ud fra dine præferencer ved registrering. Du kan også bruge søgeknappen. Øverst på det er der en liste over historier, der ligner Instagram-historierne, der har fotos og videoer. Broadcast-knappen giver dig listen over medlemmer, der i øjeblikket streamer, og dem, du kan se.

Chatrum er tilgængelige, og du kan skrive til den person, der er vært for en udsendelse. Hvis den aktuelle liste over brugere ikke tilfredsstiller dig, kan du klikke på Søg og opdatere listen. Denne funktion er ret omfattende, da den kan bede om specifikationer som placering, alder, online status, og hvis du er tilgængelig til en videochat eller ej. Ved at klikke mere kan du derefter finde personer, der deler de samme interesser med dig, baseret på hvad du har angivet i din profil.

Start kontakt og bland!

Dating.com tilbyder forskellige kommunikationsværktøjer, der hjælper medlemmer med at interagere og oprette forbindelse til hinanden. Disse værktøjer er afgørende for at skabe meningsfulde forbindelser mellem medlemmer. Grundlæggende chat og messaging kan bruges til straks at kontakte personer, der fangede din opmærksomhed, mens videochats tillader envejs- eller tovejs videoopkald / chat med en anden. De har også muligheden "Lad os blande", som giver et medlem mulighed for samtidig at sende introduktionsbeskeder til deres valgte medlemmer, og det kan enten blive inviteret til at hænge ud eller invitere dem til chat eller videoopkald. Du kan også sende "blink" mod et bestemt medlem, som deres profil, og bruge et webcam. Hjemmesiden har også en omfattende søgning for at hjælpe medlemmer med at søge efter deres foretrukne potentielle venner.

Medlemmernes profil

datingcom hjemmeside Selvom det er let at tilmelde sig webstedet, er medlemmers profiler normalt komplette og indeholder interessante ting. Afsnittet "Om mig" fungerer som magi, da det indeholder grundlæggende info og interesser, som kan bruges som isbryderemner at tale om.

At se en profil er gratis, og du kan nemt tjekke dem ud. Du kan tjekke dem ud og føje dem til din liste med "Foretrukne". Et godt træk ved Dating.com er, at de sætter medlemmer i stand til at indstille "datoer", hvor to personer får deres tidsplaner mødt, og de kan begynde at tale og kommunikere mere. Du kan også se andres forsidebilleder gratis. Ved at se på deres profil får du et glimt af, hvem og hvad de er, og så kan du starte samtalen derfra.

Selvom webstedet holder nøje øje med falske profiler, er der virkelig nogle tilfælde af, at disse er sande. Men Dating.com har altid forsøgt at forbedre sig med hensyn til det; sørge for, at medlemmerne er opmærksomme på det og rapporterer straks, hvis de bemærker noget mistænkeligt, eller hvis nogen ser ud til at være en fidus. De har også en beskyttelsespolitik for medlemmerne, så det er godt taget hånd om.

Mobile App og Go Premium!

dating.com app Indtil videre er mobilappen kun tilgængelig på Android, og den ligner hjemmesiden, så medlemmer ikke har svært ved at gennemse den. Det er branding, farveskema såvel som funktioner og funktionaliteter, er næsten de samme. Bare en stor forskel mellem hjemmesiden og mobilappen ville være behovet for at opgradere til et premium-medlemskab, så du kan få adgang til alle appens funktioner.

Når du abonnerer på et premium-medlemskab, kan du nyde disse fordele:

 • 24/7 venlig kundeservice
 • 50% rabat på køb på stedet
 • Ubegrænset streaming
 • "Lad os blande" -funktionen

Omkostninger og priser

Her er en lille guide til at lede dig gennem funktioner og funktioner fra Dating.com, som du kan få adgang til enten ved gratis medlemskab eller ved at benytte premium.

Gratis:

 • Søgefunktionen (stadig omfattende på trods af at den er gratis)
 • "Send blink" -funktion
 • Upload fotos

Præmie:

 • Alle “gratis” funktioner
 • Se profilbilleder af andre medlemmer
 • Se, hvem der ser din profil
 • Afsendelse og modtagelse af e-mail
 • … og meget mere

dating.com-priser Betalingsmuligheder inkluderer både debet- og kreditkort samt Paypal. Det tilbyder også betalingsskøn, hvilket betyder, at hvis du køber noget fra webstedet, vil det fremstå som "Dating *" på dine udsagn. Selvom det ikke er noget at være flov over at deltage i et datingside, sparer det dig over for ansigt og spørgsmålstegn, især for dem der kan se dine følsomme økonomiske oplysninger som kontoudtog.

I stedet for at gå efter en præmie har standardmedlemmer mulighed for at købe månedlige kreditter fra webstedet. Disse kreditter kan bruges til at bruge forskellige funktioner såsom grundlæggende chat, e-mail, videoopkald og køb af gaver til andre medlemmer. Disse kreditter giver også medlemmer adgang til betalte webstedsfunktioner som "Lad os blande" og giver dem mulighed for at sende klistermærker, smiley og endda offline beskeder.

Du kan også sende gaver til ethvert medlem, som du kan lide. De fleste af disse gaver, såsom blomster, gadgets, gavekort og andre genstande, og priserne afhænger af, hvilke du vil bruge og er skræddersyet lidt baseret på dine likes

Funktioner, funktioner, fordele og ulemper

Da der er flere datingsider, der spirer overalt, er det et must for dem at tilbyde “noget, der endnu ikke serveres i tabellen”. Nogle funktioner, der vil være tilgængelige, er følgende: grundlæggende beskeder, standardbeskeder, webcam eller videochat, Let's Mingle.

har været her

Special tilbud

-> CSLIK HENDEE til at registrere på Dating.com <-
& få den bedst mulige aftale i dag!

Fordele:

 • Hannerne i 20'erne er de mest almindelige på stedet
 • Webstedet er meget praktisk, da de fleste altid har deres telefoner
 • Du kan møde mennesker med forskellige interesser
 • Dette websted er meget populært især for singler
 • Nem tilmelding Log ind via Google er aktiveret og intet behov for e-mail-bekræftelse
 • Næsten 180,000 singler er aktive ugentligt
 • Oprettelse af konto er helt gratis
 • Søgeresultaterne er skræddersyet til dine præferencer
 • Bortset fra e-mail, grundlæggende chat og videoopkald er chatrooms også tilgængelige

CONS:

 • En hel række falske profiler
 • Ikke tilgængelig for iOs-brugere
 • Kreditter er ret dyre og udløber hurtigt
 • Gaver koster meget
 • Ingen promokoder tilgængelige for at mindske omkostningerne ved kreditter og gaver
 • Du kan ikke chatte med et medlem, medmindre du køber kreditter
 • Du kan kun læse den første besked; du bliver nødt til at abonnere for at læse de efterfølgende
 • Filtrering af søgninger er ikke så avanceret endnu
 • Efter tilmelding modtager du en masse “indbydende beskeder”, hvor nogle af dem er spam / fra falske konti

Online dating: Skal huske tip!

Uanset om du er ny på online dating-scenen eller ej, kan du bruge nogle råd eller to til at få dig i gang og få mest muligt ud af det. Disse tip vil være meget anvendelige, især for dem, der lige er begyndt at få fat i disse dating-sider.

 • Sørg for, at din bio siger meget om dig
 • Vælg de bedste profilbilleder
 • ALTID være sikker online
 • Vær ikke alt for klam og balance din kommunikation med dine kampe
 • Spring over Facebook-forfølgelsesfasen, når du bruger datingapps

dating.com margaret En ting, der adskiller Dating.com fra en masse datingsider, der er tilgængelige lige nu, er at de afgiver den friske, afslappede og levende følelse. Ingen grund til at udfylde spørgeskema-lignende emner under tilmeldingsprocessen. Bare et par klik her og der, og du er klar til at gå. Det er et stort plus for singler, der ønsker at blande sig, da de ikke spilder tid på at udføre lange tilmeldinger. Andre datingsider har registreringsprocesser, der næsten føles som om de er ude efter at få folk til at ansøge om lån på grund af antallet af irrelevante spørgsmål.

Chancerne for at møde nogen øges, da der er millioner, der også er single, ligesom dig. At være en global social opdagelsesplatform giver det folk mulighed for at oprette forbindelse og lære om hver af deres interesser og derefter starte derfra.

Dating har været og vil altid være om at tage chancer. Chancer for at møde nogen ny, chancer for dem at introducere dig til forskellige mennesker, steder og ting, du aldrig vidste før, men du ville elske. Det er chancen for, at du ikke kan lide dem så meget som de gør, eller det er chancen for, at du måske også kan lide hinanden. Chancerne for at tilbringe dyrebar tid sammen, sandsynligvis bare i en time, eller til chancerne for at tilbringe en hel levetid med hinanden. Det er chancen for, at der kan være noget mere, nogen, ny og nogen bedre. Dating har aldrig handlet om data eller algoritmer. Ikke engang om antallet af venner, du har til fælles, eller endda med dine specifikke likes og idealer, hvad enten det er fysisk aspekt eller ej. Det handler ikke om at have nogen høj, sexet eller have en god øjen- og hårfarve.
Dating.com giver virkelig en fantastisk chance for enhver person at møde deres betydningsfulde anden uden besvær. Millioner har allerede prøvet det. Hvorfor ikke du? 🙂

Tag chancen nu!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top