Opdateret: 4. juli 2022

Hemmelige fordele

& TOP 12 Sugar Dating og Sex Dating Sites Som secretbenefits.com

Vis mig 12 alternativer til Secretbenefits.com

hemmelige fordele sukker dating

En SugarDaddy eller SugarBaby vil altid gerne vide, hvordan man får adgang til en premium matchmaking service med både klasse og værdi. Selvfølgelig er en let, behagelig og underholdende måde at administrere webstedet afgørende, mens du ser på "sukker" dating muligheder. Derfor er jeg her for endnu en anmeldelse af et sted, der har fanget min opmærksomhed - SecretBenefits. Dette websted giver dig adgang til alt plus meget mere.

Officiel webadresse: https://www.secretbenefits.com/

Selvom stedets kloghed er imponerende, er det ydelsesniveauet, der virkelig skiller sig ud. Jeg har set andre datingtjenester, og de bliver ved med at gøre tingene komplicerede. Mens SecretBenefits gør det super let, selvom du opretholder den glans og luksus, du efterspørger inden for datingområdet. Du må hellere slå dig ned, fordi vi er klar til at dykke ned på den bedste, højt ansete og effektive virtuelle mødeplatform til sukker dating, og vi gør det med en sund dosis humor til at starte!

SecretBenefits - En skjult perle i sukker dating

Jeg vil gøre det helt klart, at dette sukkeropkoblingssted adskiller sig markant fra de andre almindelige muligheder. Et af de primære mål med SecretBenefits er at etablere formelle aftaler og relationer med SugarDaddies. De vil yde finansiering og støtte til sukkerbørn i bytte for kærlighed, hengivenhed og loyalitet. Selvom SecretBenefits er et tilslutningswebsted, er det egentlig ikke den ret typiske, du ser lure online. Den indeholder en lang liste over SugarBabies og sugar-daddies af alle typer og har vist sig at være en pålidelig ressource for rutinerede datere såvel som nyankomne i feltet.

En ting, der pokker skiller sig ud ved hele rejsen, er systemets formalitet. Sugar-daddies interagerer faktisk med sukkerbabyer, der er fast besluttede på at nå deres ultimative formål på stedet.

Sammenlignet med andre websteder er dine odds for at få en vidunderlig oplevelse, når du besøger denne, væsentligt bedre, fordi den har samlet næsten 2 millioner+ månedlige aktive deltagere fra Storbritannien, Canada, USA og Australien. Det er stolt over at finde forbindelser primært til elite-folk, der ønsker at udvikle en meningsfuld romantik, tage ud på ture eller bare tilbringe en fantastisk nat med en sukker-baby.

Slankt design og enkle funktioner i SecretBenefits

hemmelige fordele dating

Det slanke design af SecretBenefits vil imponere dig med det samme efter først at have logget ind. I stedet for at tilstoppe seeroplevelsen med fremmede unikke funktioner og funktioner, fokuserer webstedet på den væsentlige del af oplevelsen: tilslutning. Plus at have et stærkt fokus på sikkerhed og fortrolighed adskiller SecretBenefits fra konkurrenterne.

Det har sømløse komponenter og enkel brugervenlighed, så du ikke behøver at spilde timer på at kæmpe for at finde ud af, hvordan du bruger alle dets flere funktioner. For at opsummere det, er hovedformålet med SecretBenefits at give kundetilfredshed på hvert trin ved hjælp af en klar og ligetil tilgang.

I mellemtiden er der ingen økonomiske eller lignende begrænsninger for sukkerbabyer, når de socialiserer og kommer i kontakt med potentielle sukkerdatter. Men det er ikke kun sukkerbørnene med lignende fordele; selv sukker-daddies har deres lige gevinster. Det er typisk for sukker-daddies at være helt på forhånd om, hvad de forventer med sukkerbabyer, og SecretBenefits har opfordret dem til at være åbne, når de desperat leder efter den perfekte elsker. Med andre ord har du ikke nogen problemer med at få adgang til dette websted på noget tidspunkt, fordi det overordnede koncept understreger praktisk og tilgængelighed for mennesker på alle færdighedsniveauer, ikke kun tech-nørder.

Sugar Babies 'profilkvalitet hos SecretBenefits

hemmelige fordele profiler

SecretBenefits letter en godkendelsesprocedure for at afgøre, om konti er legitime, og brugere afslører deres sande identitet. Godkendte konti overstiger ikke -verificerede konti med en stor margin. Bare et tip, de af jer, der ikke ved, hvilke der er de verificerede og ubekræftede, er typisk nye medlemmer af fællesskabet.

Også profilerne kan ses gratis, og størstedelen af ​​billederne er tilgængelige for adgang. Sukkerbabyer posterer ofte sig selv, herunder deres mål, ambitioner, likes og antipatier samt ting, de har oplevet i livet. Bortset fra det er der en lang liste over individuelle egenskaber, såsom ansigtsegenskaber og visse livsstil.

Hver profil har også et SecretAlbum. Det er et harmløst sted, hvor piger kan uploade billeder af sig selv, herunder nøgen og usømmelig ting. SecretAlbums er, hvor de fleste mennesker lægger deres erotiske billeder - især unge damer. Som sukkerfar kan du ganske enkelt sende en "anmodning" om alle sukkerbabyer, så du kan få adgang til deres ressourcer.

Sådan starter du en samtale på webstedet?

besked om hemmelige fordele

Ved udformningen af ​​SecretBenefits gik mange tanker om at gøre "interaktion" blandt medlemmerne ubesværede og hurtige, mens de respekterede de centrale roller, der blev givet hver bruger. Sugar-daddies kunne tilmelde sig og gennemse frit, men at sende beskeder til en sukker-baby, få adgang til fotos eller surfe diskret vil koste dig virtuelle penge (typisk konverteret til "credits"). Sukkerbabyer er fritaget for at betale for stedets varer, fordi de normalt nyder status som "Sugar Baby".

Med andre ord er ethvert kommunikationsmiddel, der findes i SecretBenefits, på linje med at hjælpe fyre med at interagere med damer. Normalt kan de starte med at "låse op" chats. Chatfunktionskrav ved hjælp af "kreditter" på forhånd; derfor udvises ekstra forsigtighed, før du chatter med en ønskelig sukker-baby, er subtilt opfordret. Du vil ikke have dine kreditter så hurtigt, gør du?

Beskeder er den primære form for indledende interaktion her på SecretBenefits. Og selvom brugere (SugarDaddy eller SugarBaby) kommer i unikke former og størrelser, har chat og beskeder altid været en fantastisk strategi for at udvikle en mere langsigtet forbindelse, hvis du begge vælger at tage tingene videre.

Hvis du spørger, hvorfor der er et gebyr for at sende en besked til sukkerbørn, ja, svaret på det er enkelt. SecretBenefits sikrer, at kun de sukker-daddys, der har råd til en heftig pris for enkel samtale, udelukkende er dem, der vil nyde hele SecretBenefits-tjenesterne. Jeg mener, almindelig! At være en sukkerfar-livsstil kræver guldpenge at have råd til. Så hvis du ikke er rig, elite, hvad laver du så her?

SecretBenefits 'hovedfunktioner

 • Søg

SecretBenefits gør et stort ballade ved at finde mennesker til dato, til det punkt, at mere end 50% af din tid vil blive brugt på forskning for at møde den rigtige partner. Ja det er rigtigt. Der er ingen måde for en computer at forudsige, hvem der kunne være et godt match for dig; derfor er det hele op til dig under processen.

Du kan se et medlems konto ved blot at trykke på et par af hendes billeder, gemme det på dine topvalg eller skrive dem en chat med ti credits med det samme, hvis du føler dig vovet. Du ved også, om den profil, du gennemser, er blevet godkendt, nyligt, opgraderet eller tilgængelig.

 • Matchende
Hemmelighed Fordele vigtigste

Selvom det kan virke forvirrende, er dette ikke rigtig et værktøj, der sætter dig i kontakt med en tilfældig fremmed eller nogen, du allerede har chattet med på webstedet. Fordi dette ikke er dit sædvanlige datingsite, opfordres medlemmer til at gå ud af deres måde at opdage deres unikke “fisk” og kun kontakte dem, hvis det naturligvis er det værd. Den eneste ulempe er, at den opkræver ti kreditter, så du må hellere lægge dine penge på nogen, du rent faktisk kender i stedet for en, der kom op i en tilfældigt genereret søgning.

 • Hemmeligt album

SecretAlbum er en helt gratis service, som alle kan bruge. I SecretAlbum kan damer sende billeder af sig selv, både sexede og mindre end sexede, uden frygt for at blive afsløret. Plus, du kan begrænse, hvem der kan se dine billeder.

 • Blog

Udforsk blogsektionen, og du vil blive overrasket over udvalget af emner, der er omfattet af SecretBenefits -teammedlemmer. Det indeholder normalt forholdsrådgivning og nogle effektive datingstrategier. Det er også muligt at finde en passende makker ved hjælp af dette websted. At få råd fra kvinder om de 101 hemmeligheder til at imponere en ideel sukkerbaby og lære om deres ønsker og behov vil også være en livredder for alle.

 • Beskeder

Det er sædvanligt, at sukkerdatter på webstedet bliver opkrævet af kreditpris for at "låse op" beskedfunktionen. Typisk vil det koste dig omkring ti credits. Du kan også dele billeder med andre medlemmer via denne beskedtjeneste. Når det er sagt, synes SecretBenefits i modsætning til andre tilslutningstjenester, hvor folk taler afslappet, at have en mere sofistikeret tone.

Bliv medlem

SecretBenefits tilmelding

SecretBenefits har forskellige tilmeldingsprocesser for damerne (SugarBabies) og herrer (SugarDaddies). For damerne bliver de bedt om deres e-mail-konto, login-adgangskode, brugernavn samt oplysninger om deres højde, vægt, alder og nationalitet. Bagefter skal de sende seks minimumsbilleder fri for billedtekster, nøgen og effekter.

Tilføjelse af billeder er det næste trin, men de bliver også bedt om at beskrive din ideelle “SugarDaddy” samt en introduktion, en slagord og detaljer om, hvad der gør dem ret specielle som en “SugarBaby”. Bortset fra det skal de give kontaktoplysninger og offentliggøre omkring fire mere "eksklusive" billeder.

I mellemtiden er der særlige unikke overvejelser for fyre, når det kommer til at deltage i SecretBenefits. Du skal først indtaste dine e-mail-oplysninger, brugernavn, login-adgangskode, nationalitet og alder. Mens “SugarBabies” kræver et foto for at afslutte registreringsprocessen, gør herrene det ikke. Du bliver bedt om at angive yderligere personlige oplysninger og skrive en kort beskrivelse af din profil, når du tilmelder dig.

Deres kreditpriser

SecretBenefits -tjenesten opkræver ikke et månedligt abonnement; snarere kan fyre købe kreditter til brug, når de kommunikerer med SugarBabies. Følgende er en generel opdeling af kreditomkostninger:

 • Introduktionspris for 100 credits er $ 59
 • Elitepris for 500 kreditter er $ 169
 • Bedste værdi Pris for 1,000 credits er $ 289

Fordele og ulemper ved SecretBenefits

Fordele:

 • Masser af babyer
 • Nem og kort tilmeldingsproces
 • Profiler undergår godkendelse
 • Kvinder er gratis at bruge

CONS:

 • Ingen app tilgængelig

TOP 12 Sugar Dating og Sex Dating Sites ligner Secretbenefits.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Webstedet Adult Friend Finder er berømt over hele verden. Det har mere end XNUMX millioner medlemmer, der ønsker erotiske interaktioner med flere kvinder. Tilsvarende giver det talrige flirtende relationer, såsom afslappede forbindelser, monogami, par, fuck -venner og mange flere.

Dette er faktisk en fremragende oplevelse, der krydrer tingene i soveværelset, især mellem fordomsfrie mennesker, der er villige til at undersøge deres seksuelle orientering. Endelig er registrering relativt stressfri og ligetil, så medlemmerne afslutter den på mindre end fem minutter.

Her er den fuld anmeldelse af AdultFriendFinder.

Fordele:

 • Registrering er gratis og hurtig
 • Webstedets medlemmer er aktive i at lede efter afslappede tilslutninger
 • Masser af muligheder med hensyn til kommunikation
 • Se videoer og se billeder er gratis
 • Du kan skrive blogs og deltage i en gruppesamtale
 • Appen er tilgængelig til download og kompatibel med både iOS- og Android-enheder

CONS:

 • Antallet af mandlige medlemmer er større end hunnerne
 • Begrænsede muligheder for gratis basiskonti

# 2 - EmilyDates

emilydater

Et australsk-baseret datingwebsted, hvor singler klart forstår, hvad de forventer af deres potentielle kampe, EmilyDates er berømt, pålidelig og forbedres løbende dag for dag. Det har en stor nok database, der stadig vokser, har et godt koncept, der understøtter sukker dating, og fungerer godt for både sukker daddies og babyer. Hvert medlem har deres krav klart angivet i deres profiler, så alle ved, hvad de kan forvente og ser, om du er en glimrende match til et medmedlem.

EmilyDates foretager også strenge verifikations- og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at alle er beskyttet på trods af, hvad der sker. Det mest fremragende ved denne side er dens fremragende fidusbeskyttelse, som ikke er så fokuseret på de fleste datingsider, vi har stødt på.

Fordele:

 • Overkommelige gebyrer
 • Stor servicekvalitet
 • Smarte funktioner og funktioner
 • Masser af kommunikationsværktøjer er tilgængelige

CONS:

 • Nogle falske profiler
 • Andre piger tager sig tid til at svare

# 3 - SugarDaddyMød

sugardaddymeet

SugarDaddyMeet er et nichedatingwebsted, der tilbyder sine tjenester til smukke unge kvinder og velhavende modne mænd. Dette sukker dating -websted driver sin virksomhed kun i de 20 rigeste lande. Der er ingen præcise nødvendigheder for at deltage på webstedet, selvom du skal bekræfte din profil og dine fotos ved at uploade de nødvendige dokumenter. Efter at være blevet verificeret, modtager du et unikt verificeringsbadge for at vise, at du har taget dette trin, og at du er en naturlig person, ikke kun en falsk profil. I betragtning af dette websteds karakter er det helt naturligt, at det vil tage lidt tid og opmærksomhed at opbygge din profil på SugarDaddyMeet.

Du behøver ikke bekymre dig, fordi SugarDaddyMeet modereres aktivt for at sikre brugernes sikkerhed og holde svindlere ude. Selvom mange funktioner er tilgængelige for gratis brugere, har Premium -versionen flere fordele som at sende meddelelser, chat -funktioner, tilbyde indledende gaver til potentielle kampe og avancerede søgefiltre. Dette bør være alles gang til sukker dating og nyde sjov uden for verden med indlysende og aftalte fordele, især økonomiske og seksuelle behov. Det handler om kemi og drage fordel af sjove tider. Magt, penge, ungdom og skønhed? Hvis du har dem, kan du prale med dem på SugarDaddyMeet, og det kan bare ændre dit liv med et par klik.

Fordele:

 • Masser af tilgængelige funktioner til gratis brugere
 • "Lad os mødes" -funktioner, der fungerer som en eller anden roulette-maskine
 • Chatrum tilgængelige
 • Let at bruge interface
 • Brugervenlig navigation
 • Solid verifikationssystem

CONS:

 • Nogle problemer med iOs-mobilappen
 • Ingen mulighed for videochat
 • Gratis brugere har et begrænset antal søgninger

# 4 - Hvad er din pris

hvad din pris

På trods af at det er en temmelig ny platform efter at være blevet fremstillet i 2010, er What's Your Price skudt i popularitet. Siden har en stor befolkning af medlemmer fra USA, med omkring en million medlemmer, og holder ud til at udvikle sig som et online datingauktionswebsted hver dag. Webstedet er meget brugervenligt med færre muligheder for at gøre brugerne forvirrede. Gratis brugere har heller ikke meget funktionalitet, og hvad angår betalte brugere, kommer de til jobbet - ved at afgive bud og starte kontakt med det samme.

Selvom der kun er et minimalt sæt funktioner på dette websted, er det bygget med strålende designs, der ser godt ud og har temmelig grundlæggende, men nyttige muligheder. Webstedet kommer også med kundesupport døgnet rundt og mange andre former for spørgsmål, der måtte komme op. Registrering kan ske hurtigt, da der kun er brug for få detaljer, før du opretter din konto. Når du er færdig, kan du straks begynde at surfe gennem webstedet og forbedre din profil for at gøre den mere attraktiv for andre brugere, hvilket garanterer flere kampe og datoer.

Fuld WhatsYourPrice -anmeldelse her.

Fordele:

 • Afgiv bud for datoer
 • Intet abonnementsgebyr
 • Masser af attraktive singler
 • 24 / 7 kundesupport

CONS:

 • Temmelig nyt koncept
 • Ingen mobilapp
 • Dyre priser

# 5 - Sukkerfar

sugardaddy.com

Tag ikke fejl af det; SugarDaddy.com har et af de mest genkendelige og mindeværdige domæner på alle de sukker dating platforme, som vi kender. Registreringsprocessen var hurtig og hurtig, de absolutte minimums sukker dating spørgsmål skulle besvares, og du kan hurtigt fortsætte med at fuldføre din profil, når du har udført verifikationstrinnene.

Ikke desto mindre understreger Sugar Daddy.com, at profiler med flotte fotos får mere opmærksomhed og svar fra andre brugere. For ikke-betalende medlemmer kan de allerede gøre meget og nyde funktioner selv uden at betale. Men selvfølgelig, ligesom alle andre datingsider derude, får premium -medlemmer de bedste funktioner, kommunikationsværktøjer og kampe. Men i modsætning til andre sukker dating sites, denne kræver sukker babyer til at betale for medlemskab.

Vi har været vant til kun at se sukkerfedre udbetale, men her skal selv de sukkertønner, der har mest brug for penge og enhver støtte, betale. På trods af dette er der stadig masser af brugere, der er villige til at bruge og nyde på stedet. Matchning er let med deres praktiske algoritmer og systemer, så du vil have det godt på SugarDaddy.com.

Fordele:

 • Rimelige priser
 • Ubegrænset fotos kan uploades
 • Ikke-betalende brugere kan svare på beskeder fra betalte medlemmer
 • Mobiloptimeret

CONS:

 • Begrænsede betalingsmetoder
 • Ikke-betalende medlemmer kan ikke sende beskeder
 • Ingen mobilapp

# 6 - RichMeetBeautiful

rig møder smukt

Rich Meet Beautiful blev grundlagt i 2017 og er et af de hurtigst voksende sukker -datingsider med positive anmeldelser og en stor brugerbase for rige og elite singler, der leder efter deres perfekte match. Dette websted har til formål at forbinde de velhavende sugar daddy -individer med deres smukke sukkerbaby -partnere.

Tilmeldingsprocessen på Rich Meet Beautiful er ligetil og glat. For at få fuld adgang til dens funktioner skal du dog bruge Premium -medlemskabet. Premium -medlemskabet er påkrævet for at sende beskeder til andre medlemmer, så det ville være bedre, hvis du begynder at søge efter potentielle datoer eller kampe, og derefter fortsætter med at få betalt medlemskab, når du har sat øjnene på bestemte brugere, der skal kontaktes.

Fordele:

 • Stor brugerbase hovedsageligt i Europa
 • Avanceret søgning og filtre
 • Generøst gratis medlemskab
 • Moderne design
 • Verificerede medlemmer

CONS:

 • Endnu ikke tilgængelig i USA
 • Ingen mobilapp

# 7 - Millionærmatch

millionærmatch

Hvis du er til sjov, flirtende og uformel atmosfære, hvor du kan møde rige mænd og få noget fra hinanden, mens du opretter forbindelse på et meget intimt niveau, er MillionaireMatch det bedste valg for dig. Nu kan du finde sjove og luksuriøse datoer, der forhåbentlig vil føre dig til noget. Blandt sukker baby/far steder, er denne en stjerne blandt dem alle. Det har et fantastisk matchende system, hvor du møder mennesker, med hvem du kan dele din tankegang, seksuel kemi og fantasier.

Ved at kombinere en travl atmosfære af ældre mænd og yngre kvinder giver MillionaireMatch dig en sexet, diskret, men stilfuld og venlig følelse. De fleste medlemmer er skamløse og selvsikre i deres skind - alle taler åbent om deres ønsker, både monetære og seksuelle. Alle er fordomsfri uden overraskelser, så det er sådan et sjovt sted at udforske.

Fordele:

 • Stort udvalg af sukkerfarer
 • Klassisk udseende hjemmeside
 • Brugervenlig og let at navigere interface

CONS:

 • Forholdet mellem sukker daddies og babyer er ikke det samme

# 8 - SugarDaddie

sugardaddie hjemmeside

Med lette tilmeldinger og en fremragende brugergrænseflade, vil du finde det lyksaligt på udkig efter sukkerdatter på dette websted. Du starter med at indtaste dine vigtige detaljer, som vil blive brugt til matchmaking. For sugar babes bliver du bedt om at præsentere dig selv på en subtil måde, og stedets moderatorer vil verificere din profil, før du kan begynde at gennemse deres galleri med profiler. SugarDaddie har fremragende søgefunktioner, men du skal opgradere til et premium -medlemskab, så du kan begynde at sende beskeder til alle.

En unik ting ved SugarDaddie er, at de har en "kvalitetsscore", som forbedrer dine chancer for at få perfekte kampe. Det er baseret på dine aktiviteter og profiler fuldstændighed, så jo mere detaljeret og informativ din profil er, desto højere er din kvalitetsscore. De har også denne "Meet My Match" -funktion, hvor du tilfældigt matches med noget Sugar Daddie og beslutter, om du går "ja" eller "nej" på dem. Selvom denne kvalitetsscore lyder uopfordret, er den stadig unik og kan tages positivt.

Fordele:

 • Fantastisk til hurtig sex fra smukke damer
 • Unikke funktioner
 • Detaljerede profiler
 • Medlemmer kan sætte mål og optjene "scores"
 • Nem tilmelding

CONS:

 • Ingen verifikation for økonomiske oplysninger
 • Sukkerbabyer har stive prispolitikker

# 9 - sudy

sudy.app

Her kan du møde velhavende sukkerdatter uden besvær med at tilmelde dig og søge efter funktioner. Sudy er meget bedre end de fleste sugar daddy -websteder med unikke funktioner som "Sugar Talks", hvor sukkermødre og babyer kan besvare og kaste spørgsmål til hinanden. Det er en god måde for alle at være mere åbne og komfortable med hinanden, mens de er på forhånd med deres intentioner.

Sukkerbabyer behøver heller ikke bekymre sig, fordi de kun vil blive opkrævet lidt, især når de er verificeret. Hvis du er på dette websted, er du til nogle gode godbidder, fordi medlemmerne er rige millionærer og for det meste unge sukkerbabyer, der leder efter ældre og modne mænd, der kan støtte dem på nogen måde i bytte for sig selv. Sudy har mange gode anmeldelser fra tilfredse brugere, der har mødt og nu er i sukkerforhold.

Fuld anmeldelse af Sudy her.

Fordele:

 • Mobilappen er nem at navigere
 • Nem tilmelding
 • Verifikationsmærker for at sikre profilintegritet
 • Stor brugerbase
 • Fantastisk kvindelig-mand-forhold

CONS:

 • Beskeder kræver et betalt medlemskab
 • Sugar daddies 'abonnement er dyrt
 • Profilvisning bliver undertiden langsom

# 10 - Søger.com

søger arrangement

En niche dating platform, der tiltrækker daglige besøgende, er Seeking Arrangement. Da dette ikke er et regelmæssigt matchende websted, kan dets design smide adskillige personer, der lejlighedsvis kommer på dette. Det gør ikke desto mindre et strålende job med at skabe en sikker atmosfære for den type partnerskab og interaktion, det fremmer. Desuden er det spændende at skelne, at det har et rimeligt antal mennesker internationalt til en platform, der indeholder et relativt grundlæggende koncept.

Seeking Arrangement er et sted for unge at engagere sukkermødre og -mødre, der kan levere monetær støtte og opmuntring til dem. Sukkerbørn skal give kærlighed, sex, hengivenhed og lange forbindelser til gengæld. Et ideelt forhold defineres igen ved at søge arrangement, da det underminerer de konventionelle midler til internet-wooing. Webstedet leverer en oase, hvor du kan indarbejde nydelse med et firma.

Klik for en Søger fuld anmeldelse.

Fordele:

 • Bekræftelsesprocessen er streng
 • Inden for kun fem dage garanterer webstedet, at brugerne kan finde ideelle arrangementer
 • Det har over ti millioner medlemmer, der aktivt søger og involverer verden over
 • Størstedelen af ​​medlemmerne er fra De Forenede Stater
 • Registreringsprocessen er let og hurtig at afslutte
 • Gratis afsendelse af beskeder til kun andre verificerede medlemmer

CONS:

 • Få falske sukkerbabykonti
 • Kræver tilladelse til at se et privat galleri med andre medlemmer

# 11 - BeNaughty

fræk

Det blev introduceret i 2000 og blev et stadig mere succesfuldt datingwebsted, der arbejder i partnerskab med Flirt, IWantU og UpForIt for at levere dokumenteret kvalitet og komfortable miljøer for brugerne. Hver dag har den over 13 millioner besøg, og der er over millioner af personer over hele verden, der overvejer at tilmelde sig som officielle brugere.

Dette er virkelig et perfekt udløb for at blive vild og engagere sig blandt gifte mennesker og enlige personer i seksuelle aktiviteter og forhold. Dine private data, der sendes til BeNaughty -webstedet, er sikkert sikret, fordi de bruger SSL -krypteret metode og har fulgt valideringsfasen for alle konti. Alt gør det muligt for hele rejsen at blive meget sjovere og undgår enhver ordning med penge.

BeNaughty anmeldelse her.

Fordele:

 • Platformen blev allerede etableret over 20 år
 • Hver dag er der et stigende antal mennesker, der tilmelder sig
 • Medlemmerne er lydhøre og aktive
 • Gratis fem chats dagligt for gratis basiskonti
 • Let at navigere og simpelt webstedsdesign
 • Videochat er tilgængelig

CONS:

 • Nogle konti giver ikke meget information om deres profiler
 • Annoncer er mange og irriterende
 • Irriterende live-underretninger

# 12 - MissTravel

savner rejse

Hvis du rejser, men ikke har nogen at udforske nye steder med, er dette muligvis stedet for dig. Miss -rejse er for sukkerbørnene, der gerne vil rejse, men er lidt ude af budgettet, og for sukkermødre, der også vil rejse, men har brug for selskab. Bare det perfekte match!

Dette websted ligner alle andre datingsider, men i stedet for at betale studielån eller give godtgørelser kommer fordelene som gratis ture verden over. Matchningen på stedet fungerer ikke som magi, og du kan ikke blive overvældet af tanken om straks at rejse. Da webstedet viser dig de generelle og detaljerede aspekter af brugerprofilerne, skal du sikre dig, at du kender dine potentielle rejsekammerater.

Fordele:

 • Avancerede søgefunktioner
 • Højt medlemsaktiviteter
 • Hurtig og nem registrering
 • Den pris, du betaler, værd

CONS:

 • Ingen app tilgængelig
 • Begrænsede specialfunktioner

Afsluttende tanker

SecretBenefits giver bestemt SugarBabies og SugarDaddies en brugervenlig portal til at finde og arrangere datoer. Du vil være i stand til at møde en perfekt sukkerbaby, der ville støtte dig med at udforske dine lidenskaber og opfylde dine ønsker. Du vil nyde at bruge dette websted på grund af den afslappede stemning og den følelse af sikkerhed, det giver, når du interagerer. Konti kontrolleres også for ægthed, og du kan slå alle de oplysninger, du ønsker, op.

Hvis du føler dig nysgerrig og mærkeligt interesseret i sukkerfarens livsstil, eller hvis du er en charmerende pige, der er interesseret i at være en sukkerbaby, er SecretBenefits helt sikkert en problemfri løsning. Bare gå i gang nu, og opdag dit sande kald. Tag del i SecretBenefits -mængden i dag, og begynd at leve en livsstil, du længe har drømt om. SecretBenefits er fyldt med fantastiske potentielle sukkerbabyer; gå ud og møde dem - jeg er ret sikker på, at de elsker at tale om detaljerne med dig.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top