Opdateret: 21. maj 2022

Søger gennemgang af arrangementet

URL: https://www.seeking.com

Vis 12 Sugar Dating Site Alternativer for Seeking.com

søger arrangement

(Opdateret januar 2021) - Hvis du leder efter en anden form for sjov i datingverdenen, kan sukker dating være den perfekte for dig, og Seeking.com kan hjælpe dig meget! Sukker dating kan være lidt kontroversielt for nogle, da det grundlæggende er et finansieringsbaseret forhold, men på trods af det er det gået fra bare at have sukker datoer på grund af en fælles ven til hvor det er nu - i online platforme, trives som alle andre former for datoer, der betyder, at der er et bredt marked for denne type datingarrangement. Du kan endda finde din livstidspartner i sukker dating verden.

Hvad handler det om arrangement?

Så hvis du er den type, der er interesseret i dating, som generelt er baseret på ens økonomiske behov eller muligheder, er der mange legitime sider, som jeg kan anbefale for dig at starte dit sukker dating eventyr. Til dato er der allerede hundreder og hundreder af sukker dating sites, der er blevet etableret, men kun et par af dem er nødt til at trives med den intense konkurrence, der er online, ikke kun for sukker dating sites, men for alle dating sites generelt.

En af de bedste sukker dating sites er Seeking.com (aka Seeking Arrangement). Webstedet efterlader ingen oplysninger skjult. Det er på forhånd hvad webstedet faktisk handler om - intet besvær, ingen agn med hvad der ikke er, ingen foregivelser. Det viser dig straks, at de alle handler om sukkerdating og dem, der er interesserede i at lede efter sukkerfadre / mødre eller sukkerbørn. Deres gennemsigtighed har været en af ​​deres stærke sider. Du kan lægge i din profil, hvor meget nøjagtigt du er villig til at bruge, eller hvis du er en sukkerbarn, du kan lægge det beløb, du har brug for, og hvor pengene vil gå - det være sig til din undervisning for at studere eller bare for den designbar, du Jeg har været opmærksom. Din profil indeholder nøjagtigt alt, hvad du vil, eller hvad du kan tilbyde, du kan endda angive, om sex er på eller uden for bordet.

Dette websted har været i sukker dating branchen i lang tid, så du kan virkelig sige, at de er eksperter i at imødekomme deres brugeres behov. Du kan endda downloade deres app, hvis du vil have den på mobil. Tilmelding til webstedet er gratis, men du kan også vælge at have et Premium- eller Diamond-medlemskab, som er porten til masser af frynsegoder. Hvis du har et betalt medlemskab, kan du allerede modtage beskeder, din profil er fremhævet, og du bliver prioriteret i søgninger, og du kan endda forbedre dit privatliv, f.eks. Det valgfri profilbillede, hvis du vil gå inkognito, og dette er kun for at nævne et par af de mange frynsegoder, som webstedet har i vente for dig.

Seeking.com Interface & Website Feel

Grænsefladen på webstedet er bevidst lavet til at være enkel og let at navigere efter de potentielle sukkerfarer for at være i stand til at gennemse det let. Hvis du er bekymret for at blive snydt, Søger arrangement har verificeret brugernes konti. Deres moderatorer har virkelig arbejdet med at udrydde falske konti for at slippe af med svindlere og endda for at forhindre prostitution.

søger arrangement medlem

Det kan synes for dig, at siden kun er begrænset til dem, der er af heteroseksuel præference, men hvad du ikke ved er, at hvis du bare surfer, endnu mere, ville du indse, at webstedet også er for dem, der har homoseksuelle præferencer.

Du har virkelig ikke noget problem med at bruge Seeking.com, da du når som helst også kan besøge webstedsbloggen om, hvordan du opbygger en stærk profil, eller hvordan du kan bevare dit ophold på webstedet sikkert og behageligt. Webstedet er helt sikkert et paradis for sukkerdatter, da der er mange sukkerbørn på dette websted. Ikke kun kan du finde tilslutninger eller afslappede datoer, men du kan også finde medlemmer her, der har interesse i langvarige forhold.

Søger arrangementets vigtigste fordele og ulemper

Fordele:

 • Bred population af både mænd og kvinder
 • Gennemsigtighed
 • Stærkt privatliv og sikkerhed
 • Simpelt interface

CONS:

 • Procedure for profilbekræftelse kan være kedelig
 • Appversion er kun tilgængelig i Google Play

12 Sugar Daddy / dating-sider som Seeking.com:

# 1 - AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Hvis dit hovedformål er at lede efter afslappede tilslutninger, vil dette websted aldrig svigte dig. Du kan dog blive heldig og også finde nogen til et seriøst forhold. Webstedet henvender sig til en bred vifte af forskellige dateringsordninger. Du kan angive, hvad det præcist er, du leder efter for at indsnævre dine søgninger, men du har altid mulighed for at udforske.

At navigere på webstedet er som en tur i parken, da webstedet giver dig alle de grundlæggende funktioner på et datingside. Mere end at kunne finde en passende dato eller tilslutning, kan du også finde venner på dette websted. Medlemmer er så aktive, at du kan deltage i grupper og interagere med mennesker i realtid. Imidlertid involverer de fleste af dets gratis funktioner ikke privat interaktion. Hvis du føler behov for at tage din samtale op og gå privat, skal du opgradere din konto.

Dette er sandsynligvis et af de bedste steder at besøge nu, hvor der er protokoller om social afstand. På grund af dens enhver kønspositive stemning kan du føle så meget spænding live streaming på siden som om det var den ægte vare. AdultFriendFinder er også et fristed for dig, der leder efter sukkerbørn. De unge udgør de fleste af de aktive brugere af siden.

For mere dybdegående anmeldelse af Adultfriendfinder, klik her.

Fordele:

 • Åben for alle seksuelle udtryk
 • Kæmpe medlemsbase
 • Meget aktive brugere
 • Yu løber aldrig tør for ting at gøre

CONS:

 • Flere mænd end kvinder

# 2 - Ashley Madison

ashleymadison app

Dette websted har et ry som "affæreside". Det forblev bare tro mod deres slogan, der bogstaveligt talt siger ”Livet er kort. Hav en affære. ” Selvom Ashley Madison holdt fast ved deres "affære" branding, har det også udviklet sig gennem årene for at imødekomme andre kunders behov. De tjener ikke længere primært til dem, der er gift og bare ønsker at få nogle hurtige tilslutninger eller en natstand, de udvider deres rækkevidde for dem af jer, der er i et åbent forhold, eller de af jer, der bare udforsker forskellige datingordninger . For kvinderne er webstedet helt gratis for dig. Men for mændene, selvom der er gratis funktioner på webstedet, skal de fleste af de interessante funktioner betales.

En mere omfattende Ashley Madison anmeldelse kan læses her.

Fordele:

 • Fotos kan uploades diskret
 • Tilmeld dig
 • Venlig og nem webstedsgrænseflade

CONS:

 • Deres app er ikke særlig nyttig
 • Brugere er ikke meget filtreret

# 3 - Dating.com

dating.com tilmelding

Dette websted har fået ros fra hele verden. Webstedet er blevet et hit på grund af dets venlige grænseflade og de mange succeshistorier, der begyndte gennem det.

Den har en app, som du kan bruge, der er lige så effektiv som hjemmesiden, selvom du måske bemærker, at ikke alle funktionerne på webstedet allerede findes i appen. Tilmelding er let, du kan din Google-konto og i modsætning til andre websteder, der har en kedelig profilering, kan du springe nogle af de mellemrum, som de beder dig om at udfylde, over. Men hvis du vil se interessant ud, skal du udfylde disse, da det vises på vores personlige feed.

Der er en række måder, hvorpå du kan interagere, du kan vælge at lave private beskeder og chatte. Du har også mulighed for at interagere med mange mennesker på samme tid, eller hvis du vil, kan du videochat personen. Du kan ikke undgå at irritere folk i disse typer platforme, så Dating.com giver dig også mulighed for at blokere den irriterende bruger.

Interesseret i mere information - her er Dating.com anmeldelse.

Fordele:

 • Meget god brugergrænseflade
 • Du får virkelig det, du har betalt for
 • 2018 Customer Choice Awardee

CONS:

 • App er kun tilgængelig for Android-brugere

# 4 - BeNaughty

frække rigtige piger

Dette er som alt - i - en type datingside. Det har næsten alle de nicher, som andre datingsider kan give dig. Webstedet tilbyder dig forskellige niveauer og måder at interagere med andre brugere på. Du kan have mulighed for at sejle igennem de mennesker, du kan interagere med, hvad enten det er dem, der er verificeret eller inkluderer dem, der ikke er - hvilket stort set alle er.

Hvis du er interesseret i kvinder, anbefales dette site til dig, da de fleste af de aktive brugere på dette site er kvinder. Dette forventes på en eller anden måde, da der er funktioner, der er gratis for kvinder, men med et gebyr for mænd.

BeNaughty har også lanceret sin mobilapp, hvis du foretrækker det på dine enheder, der er fuldt funktionel. Webstedet har en meget nem grænseflade, og knapper er også lette at finde, hvilket er venligt for brugere i alle aldre.

En fuld gennemgang af Benaughty.com kan ses her.

Fordele:

 • Appen er tilgængelig til både Android og iOS
 • Masser af gratis funktioner
 • Billigere gebyrer sammenlignet med andre websteder

CONS:

 • Irriterende live underretning
 • Annoncer på stedet kan være distraherende

# 5 - SugarDaddie

sugardaddie-1

Lad dig ikke modløs af den forældede facade på siden, da SugarDaddie i mere end et årti har været i nichedatingbranchen med tillid kan prale af deres mange succesrige matchhistorier. Selv med kun et gratis medlemskab kan du allerede kontrollere og gennemse medlemmernes profiler. Tilmelding tager kun et par minutter. Der er bare et behov for dig at udfylde de vigtige detaljer til din profil. Du kan der angive din interesse, om det er for et seriøst langtidsforhold eller bare et rent sukker dating arrangement. For dem af jer, der ivrigt leder efter sukkerdatter / -mødre, kan du nemt finde dem på dette websted, da webstedet har en minimumsafskæring.

Du kan kun bruge deres messaging-funktion, hvis du op til din konto og har betalt for den. Dette er hvad de gør for at filtrere svindlere og falske konti for at interagere med legitime brugere. Særlige funktioner på dette websted inkluderer møde din kamp. Grundlæggende matches din profil med en andens, og du har mulighed for at klikke på “JA” eller “NEJ” på den profil, der er foreslået dig. Din chance for at møde et bedre match er en højere kvalitetsscore. At få en opgradering på din profil vil også øge din kvalitetsscore, da du er i stand til at nyde alle dens funktioner.

Fordele:

 • Ingen automatisk fakturering
 • Stort medlemskab og aktiviteter på stedet
 • Kræver ikke følsomme oplysninger i profilering

CONS:

 • Ingen app tilgængelig
 • Forældet design

# 6 - Hvad er dit pris

hvad din pris

Dette websted er en egen niche. Bortset fra sin lokkende webstedsfarve kan den også prale af sin forskellige opsætning. Hvis du leder efter en dato i WhatsYourPrice, skal du hellere medbringe dit konkurrencedygtige A-spil. Webstedet er auktionsbaseret, og højstbydende vinder kvinden. Under budgivningen kan andre modbyde. Kvinder kan også tilbyde deres foretrukne beløb. Kort sagt afhænger den dato, du kan få, af de penge, du kan tilbyde.

Når du leder efter den perfekte dato, kan du indsnævre dine søgninger gennem filtre. Du kan vælge aldersgruppen, funktionerne og endda det beløb, de skal få.

Fordele:

 • 24 / 7 Kundeservice
 • Lige og gennemsigtig
 • Nemt kredit køb

CONS:

 • Intet månedligt medlemsgebyr
 • Ikke-medlemmer kan ikke gennemse brugerprofiler

# 7 - SugarDaddyForMe

sugardaddyform

du kan muligvis ikke se det sædvanlige elegante udseende af andre sukkerdatingsider i SugarDaddyForMe, men du skal ikke bedømme det ud fra det. Ligesom ethvert andet sukker dating site, er dette lavet til de voksne mænd med regninger til overs, og til unge smukke kvinder, der ønsker at blive forkælet og forkælet. Webstedet er bogstaveligt talt åbent for alles udforskning, da du kan gennemse brugernes profiler, se på deres billeder og endda se, hvem der er online, selv uden at tilmelde dig. Det er som deres teaser for dig. Når du tilmelder dig, kan du ikke lade være med at opgradere til at have et Gold-medlemskab til endnu bedre tjenester og funktioner.

I modsætning til andre sukker dating-sider, hvor gratis medlemmer ikke kan sende beskeder, tillader SugarDaddyForMe beskeder selv til ikke-betalende medlemmer. En af dens specielle funktioner er weekendplanlæggeren, hvor du kan vise dine planer for weekenden. Du kan endda angive din aktuelle status, uanset om du sover, har travlt eller er fri. Du kan også planlægge opkald, du får, baseret på din foretrukne tidsplan. Det har et stort medlemskab, så du vil helt sikkert finde det, du leder efter.

Fordele:

 • Gratis profil browsing selv for ikke-medlemmer
 • Audio og video chatroom
 • Detaljeret profil og profildeling

CONS:

 • Dyre premiumpakker
 • Ingen profilmatchning

# 8 - Elite singler

elitesingler

Dette er for dig, der ikke kun søger den seksuelle orgasme, men også den intellektuelle orgasme. Elite singler er kendt for at være det førende datingside for uddannede singler. Når du først er blevet medlem af dette websted, matches du ikke kun intellektuelt, men også økonomisk.

Tilmelding kan tage dig et stykke tid, da det har en længere proces end normalt. Webstedet matcher dig ikke kun med pålydende og antipatier. Den har en dybtgående matchende algoritme, der ser på brugerens personligheder.

Ligesom andre dating-sider er Elite Singles ikke alle gratis. For at du kan låse op for funktioner som messaging eller billedvisning, skal du betale.

Du kan tjekke mere om EliteSingles og det er 10 lignende hjemmesider her.

Fordele:

 • Datadrevet matchningssystem
 • Omfattende profiler
 • Praktisk at bruge og navigere
 • App tilgængelig til både Android og iOS

CONS:

 • Ekstremt målrettet marked
 • Ingen søgemulighed
 • Langvarig verifikation

# 9 - Millionærmatch

millionærmatch

Ved første kig ser du muligvis ikke dette websted som et sukker dating site, men du kan finde en masse kvinder, der leder efter et sukker dating arrangement.

Hvis du ikke er ny på denne slags websteder, ville du vide noget om MillionaireMatch, da det har etableret sin troværdighed efter at være startet i sukker dating-området i 2001. Det har ry for at have rige og berømte mennesker som medlemmer af webstedet. På trods af navnet på webstedet behøver du ikke nødvendigvis at være millionær for at kunne deltage.

Faktisk er det gratis at tilmelde sig webstedet. Men hvis du faktisk er millionær, er du mere end velkommen til at deltage i siden. Webstedet har en "certificeret millionær" til dem, der virkelig er millionærer. Du skal bare gennemgå verifikationsprocessen, og hvis du har bestået processen, kan du muligvis nu blive fundet af sukkerbørn, der filtrerer deres søgninger med den status.

Interaktion på siden kan noget være en udfordring, eller dem der er i gratis medlemskabstilstand, men hvis du allerede har opgraderet til guldmedlemskab, kan du nemt kommunikere på webstedet. Det har også en forum-fane, som er til stor hjælp, især hvis du er nybegynder på webstedet, og du lige er begyndt at udforske det. MillionaireMatch har også en applikation til dem, der foretrækker det på mobil.

I de mange år, siden har kørt, kan du sige, at det allerede har gjort plads til mange succesrige historier.

Fordele:

 • Bekræftede profiler
 • Live Millionær Match Counselor
 • Let Facebook-login

CONS:

 • Appversionen har ikke alle funktioner
 • Ingen videochat
 • Kan være dyrt

# 10 - sudy

sudy.app

Sudy er en app-baseret, da den følger den aktuelle swipe-dynamik i andre datingapps. Du kan let sige, at Sudy er lavet af folk med erfaring inden for online dating-området og endda med sukker dating-arrangementer. Det er designet til, at du hurtigt kan navigere i det, og tændstikker kan skubbes til højre eller venstre afhængigt af, om kampen er et ja eller nej til dig.

Hvis du er en voksen mand, som deres målmarked, vil du blive trukket med den måde, den præsenterer sine tjenester for dig. Denne platform er virkelig bygget til dig, da befolkningen i sukkerbørnene er fire gange mere end sukkerdatterne. Du behøver ikke rigtig bekymre dig meget om konkurrencen.

Dens hovedside viser dig straks de tilgængelige sukkerbørn, du muligvis kan matche med. I lighed med andre sukker dating platforme kan du opleve Sudys fulde funktioner, hvis du er et betalende medlem.

Fordele:

 • Du kan gå i inkognitotilstand
 • Verificerede badges for at undgå falske konti
 • Du kan kontrollere kontaktoplysningerne for din kamp
 • Flere sikkerhedsforanstaltninger for brugerne

CONS:

 • Dyrt
 • App går ned
 • Meget begrænset gratis tjenester

# 11 - MissTravel

savner rejse

Hvis du skal rejse, men du ikke har nogen at udforske nye steder med, kan dette være stedet for dig. Frøken rejse er for sukkerbørn, der ønsker at rejse, men som er lidt uden for budgettet, og for sukkerfarer, der også vil rejse, men har brug for selskab. Bare det perfekte match!

Dette websted ligner alle andre datingsider, men i stedet for at betale studielån eller give godtgørelser, kommer fordelene som gratis ture rundt om i verden. Alt du skal gøre er at investere i at gøre din profil tiltalende for det marked, du vil tiltrække.

Webstedsmatchingen fungerer ikke som magi, og du kan ikke blive overvældet af ideen om straks at rejse. Da webstedet viser dig de generelle og detaljerede aspekter af brugerprofilerne, skal du sørge for, at du lærer dine potentielle rejsekammerater at kende.

Fordele:

 • Avancerede søgefunktioner
 • Højt medlemsaktiviteter
 • Hurtig og nem registrering
 • Den pris, du betaler, værd

CONS:

 • Ingen app tilgængelig
 • Begrænsede specialfunktioner

# 12 - Rich Meet Beautiful

Dette er et af de nyligt etablerede sukkerdatingsider, der først startede i 2017. Men på trods af at det er nyt, kan du allerede se, at det har fundet vej til virksomheden. Startede i Europa, og nu har det allerede også mange medlemmer i USA.

Rich Meet Beautiful fokuserer ikke kun på Sugar Daddy - Sugar baby girl-forholdet. Det er også åbent for sukkermammaer, der ønsker sukker baby drengelegetøj at forkæle.

Hvis du besøger webstedet, vil du straks bemærke elegancen på deres hjemmeside i modsætning til andre ældre konkurrenter, der har en forældet side. Det er også let at navigere gennem webstedet, du finder nemt de knapper, du har brug for, som faktisk er nyttige for dem, der ikke er meget teknologisk kyndige.

Fordele:

 • Masser af gratis funktioner
 • Detaljerede profiler
 • Appen er tilgængelig i både Android og iOS

CONS:

 • Falske profiler og svindlere
 • Medlemskab er stadig ikke så stort

Det sidste ord

Søger arrangement og disse 12 andre websteder er kun nogle få af de bedste steder for at nå dine vildeste seksuelle og forholdsdrømme. Afhængigt af dit behov er der altid et sted, der gerne vil imødekomme det. Og på trods af hvad de siger, at penge ikke kan købe lykke, kan det give dig en sukkerbaby, og det er lidt det samme.

Hvis du spørger mig, hvilket eller hvilke sider jeg anbefaler fra de 12 nævnte ... Du kan bestemt prøve:
# 1 - AdultFriendFinder;
# 2 - AshleyMadison;
# 3 - og naturligvis Søger arrangement.

Hav det sjovt at bruge lidt $$ og tilslutte dig nogle smukke kyllinger!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top