Opdateret den: 7. august 2022

sudy

URL: https://www.sudy.app/

Vis 11 Sugar Dating Website Alternativer til Sudy.app

sudy.app

Måske er du en rig mand eller kvinde på udkig efter et selskab med en sexet, ung partner ... eller måske er du den unge og attraktive person, der ønsker at være i et forhold, der giver dig materielle fordele, altså at være involveret i sukkermadre eller mødre. Uanset hvad der er relevant for dig, så er den bedste løsning for dig at begynde at udforske sukker dating platforme som Sudy.app. Mange af disse steder er fremragende i deres job med at bygge bro over kløften mellem sukkerfadre / -mødre og babyer. Sudy er et af de mest populære sukkerwebsteder for alle, der søger denne slags forhold.

Hvad er Sudy & er det kun for sukker dating?

Sudy er et af de velkendte steder for sukkerforhold og kan tilgås via desktop-browsere eller mobiltelefoner. At være omkring sukker dating verden siden 2018 har de siden da fanget opmærksomhed fra mere end 3 millioner brugere og tæller. Med et imponerende kønsforhold og funktioner er det en platform med masser af potentiale for dem, der forfølger rejsen til sukkerforhold og livsstil.

Registrering og gennemgang af Sudy.app

Registrering til en konto på Sudy er hurtig og enkel. Nye brugere skal registrere deres navn, årlige indkomst, besættelse og en gyldig e-mail-adresse og derefter skrive et par kreative linjer i afsnittet "Om mig". Når du har fulgt disse tilmeldingstrin, kan du straks begynde at bruge din profil, da Sudy ikke kræver bekræftelse. Men vær opmærksom på, at de har en måde at påpege din profils legitimitet ved at bruge et verifikationsmærke, der skal placeres på din profil, så andre medlemmer ved, at du er en ægte og verificeret person. Med hensyn til medlemmerne og placeringer kommer de fleste af dem fra Amerika og nogle dele af Europa, selvom Sudy også er tilgængelig i mange forskellige lande. Ligesom mange andre datingapps giver Sudy dig mulighed for at søge efter brugere / profiler baseret på deres profil, offline / online status og placering. Sudy bruger et pointrangeringssystem, hvor du vil blive rangeret ud fra antallet af "Sugar" eller "Glamour Ranks", du får. Det er Sudys helt egen version af valuta, der betales kontant. For at kontakte og kommunikere med andre medlemmer skal du benytte deres betalte medlemskab. I slutningen af ​​det hele gør miljøet det let og behageligt for interaktionen mellem både sukkerfarer og sukkerbabyer.

Pros og Cons

Fordele:

 • Mobilappen er nem at navigere
 • Nem tilmelding
 • Verifikationsmærker for at sikre profilintegritet
 • Stor brugerbase
 • Fantastisk kvindelig-mand-forhold

CONS:

 • Beskeder kræver et betalt medlemskab
 • Sugar daddies 'abonnement er dyrt
 • Profilvisning bliver undertiden langsom

Hvis du er temmelig ny med sukkerdating eller lignende forhold, kan de eksisterende tilgængelige platforme gøre dig forvirret. Bare rolig, da denne artikel hjælper dig med at afveje mulighederne og vælge lige fra starten. Dybdegående anmeldelser vil blive givet på hvert websted, da disse er testet og udført godt for sukkerdatter og babyer. Disse 11 sukker dating sites er absolut værd at bruge tid og opmærksomhed på - alle har det samme mål at få ligesindede mennesker sammen, men selvfølgelig med deres unikke egenskaber.


11 sukker dating sites ligner Sudy.app:

# 1: AdultFriendFinder

voksen venfinder hoved

Etableret i 1996, er AdultFriendFinder blevet et dagligt syn på næsten alle voksnes liste over go-to-sites, hvis de vil prøve online dating. At være en af ​​de tidligste online dating-sider, der findes, har AFF stolt af at bringe mennesker sammen, især dem, der i øjeblikket søger efter partnere at dele seksuelle aktiviteter med. Hvis du er på udkig efter afslappede forbindelser som tilslutninger, ledsagere eller endda sukkerforhold, hvor du kan drage fordel af dine sukkerfarer eller mødre i bytte for ledsagelse og sex, så venter AFF på dig. Det har over 40 millioner medlemmer og tæller, så du har ikke svært ved at lede efter folk, der ønsker det samme som dig. AFF har gjort online dating nemmere med deres kommunikationsværktøjer og interaktive funktioner, idet de forskellige priser for deres fremragende tjenester. Det har et effektivt matchende system, der hjælper dig med at møde ligesindede, så du kan opfylde dine seksuelle ønsker og fantasier. Uanset dine seksuelle præferencer og orientering er du altid velkommen på dette websted og vil helt sikkert nyde enhver smule af det. Deres tilmeldingsproces er lidt længere, men vær sikker på at trinnene alle er nødvendige for at AFF kender dig og har en kerne af dine interesser og præferencer for mere koncise kampe. AFF er kendt for mange for sin sikre, pålidelige og effektive tilgang til online dating og tilslutninger. Det er åbent for forskellige nicher, så uanset hvad du leder efter, vil du helt sikkert finde dem på AdultFriendFinder.

Fordele:

 • Kæmpe profilbase
 • Store søgealgoritmer
 • Interaktive værktøjer
 • Masser af andre underholdningsmuligheder
 • Multifunktionel gratis version.

CONS:

 • Strimler romantikken
 • Ikke helt gratis

# 2: Søger.com

søger arrangement

Hvis du er mand eller kvinde på udkig efter økonomiske fordele, så er SeekingArrangement.com det rigtige matchmaking-site, der er designet udelukkende til velhavende personer. Webstedet har mere end 10 millioner medlemmer over hele verden og er i øjeblikket det største datingside for sukkerforhold. Seeking.com fungerer perfekt for mænd og kvinder, der trygt leder efter et penge- og materialebaseret forhold - sukkerbørn, der ønsker økonomisk støtte, og de sukkerfarer, der tager sig af dem i bytte for noget sex og kammeratskab. På trods af sin spændende karakter fungerer Seeking.com ligesom ethvert andet online dating site. Du kan uploade billeder, skrive bios eller introduktioner om dig selv eller søge efter medbrugere, der leder efter de samme sukkerforhold. I betragtning af sukkervadders karakter gennemgår de fleste mandlige brugere streng indkomst- og sikkerhedskontrol, da en sukkerfaders økonomiske status er meget vigtig. Baggrundskontrol udføres også i udstrakt grad. Selv om dette kan virke meget, er disse alle gavnlige for både sukkerbørn og daddies / mødre. Samlet set er websteds funktionalitet behagelig. Interfacet er enkelt og elegant, alt er hurtigt, og der er ingen irriterende pop op-vinduer.

Tjek vores gennemgang og alternative websteder for SeekingArrangement.

Fordele:

 • Enkel, men effektiv grænseflade
 • Nem tilmelding
 • Godt forhold mellem kvinder og mænd

CONS:

 • De mest gavnlige funktioner er kun for betalte brugere

# 3: Dating.com

dating.com

Dating.com hævder, at dets hovedmål er at bringe singler fra forskellige steder til at starte seriøse forhold. Det er meget let og problemfrit at tilmelde sig dette websted. Når du besøger webstedet, vil du se dets startside, hvor du kan begynde at registrere dig for en konto. Du kan tilmelde dig manuelt eller bruge din Google-konto, alt efter hvad der fungerer bedst for dig. Forskellige kommunikationsværktøjer og unikke funktioner tilbydes af Dating.com, der gør det muligt for dets medlemmer at gøre brug af hjemmesiden og oprette forbindelse. Deres hjemmeside viser et galleri med medlemmers profiler og arrangeres ud fra dine valgte præferencer under tilmeldingsprocessen. Du kan også bruge søgeknappen. Til kommunikation tilbyder de grundlæggende chats, videoopkald og messaging, så du kan slå på dem, der har fanget din opmærksomhed. De har også en "Lad os blande" mulighed, som giver et medlem mulighed for samtidig at sende introduktionsmeddelelser til deres valgte medlemmer, og det kan enten blive inviteret til at hænge ud eller invitere dem til chat eller videoopkald. En ting, der adskiller Dating.com fra en masse datingsider, der er tilgængelige lige nu, er at de giver den friske, afslappede og livlige følelse. Ingen grund til at udfylde spørgeskema-lignende emner under tilmeldingsprocessen. Bare et par klik her og der, og du er klar til at gå. Uanset om du leder efter nye venner, relationer eller bare nogen, du kan bruge sexet tid sammen med, kan du finde dem alle på dette websted.

Her er vores Dating.com anmeldelse.

Fordele:

 • Forskellige medlemskaber
 • Befolkningen består for det meste af mænd
 • Nem tilmelding
 • Gratis oprettelse af konto

CONS:

 • Nogle falske profiler

# 4: Ashley Madison

ashleymadison

Ashley Madison blev grundlagt for mere end 18 år siden og er perfekt til fordomsfri mennesker, der ønsker at være i nye, friske og spændende relationer med partnere, der ikke bryr sig om civilstand og andre faktorer. I modsætning til de fleste datingwebsites, der målretter enkeltpersoner til at danne et nyt forhold til fremmede, er AshleyMadison.com skabt til folk, der allerede er engagerede, det være sig i kæreste-kæreste forhold eller endda allerede gift. Ashley Madison giver mulighed for alle mennesker, der ønsker at møde andre mennesker af forskellige årsager. Det kan være de rige fyre, der ønsker at finde attraktive unge kvinder eller unge kvinder, der ønsker at være under pleje og støtte fra ældre mænd eller kvinder. Det er dybest set en social netværkstjeneste for voksne, der søger en tilslutning. Tjenesten retter sig mod mennesker, der er gift eller i et forhold, der ønsker at finde affæren. Webstedets befolkning består mere af succesrige mænd omkring 35 år og derover, mens unge damer er fra 20 år og derover, så Ashley Madison er meget relevant og nyttig, hvis du vil starte dine sukkerforhold og livsstil.

Du er velkommen til at tjekke vores fuld Ashleymadison anmeldelse her.

Fordele:

 • Nem tilmelding
 • Problemfri registreringsproces
 • At sende beskeder er gratis for kvinder
 • Har en mobilapp til både iOS og Android

CONS:

 • Posers lurer på stedet fra tid til anden

# 5: EmilyDates

emilydater

Et australsk-baseret datingwebsted, hvor singler kommer med en klar forståelse af, hvad de forventer af deres potentielle kampe, EmilyDates er berømt, pålidelig og forbedrer sig kontinuerligt dag for dag. Den har en stor nok database, der stadig vokser, har et godt koncept, der understøtter sukkerdating og fungerer godt for både sukkerfar og babyer. Hvert medlem har deres krav klart angivet i deres profiler, så alle ved, hvad de kan forvente, og ved, om du er et godt match med et andet medlem. Tilmelding til EmilyDates er hurtig, gratis og let. Bare et par minutter, når du opretter din profil, kan du straks begynde at oprette forbindelse til andre, der leder efter det samme som dig. EmilyDates gennemfører også strenge verifikations- og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at alle er under deres beskyttelse på trods af hvad der sker. Det bedste ved dette websted er sandsynligvis deres fantastiske fidusbeskyttelse, som ikke er så fokuseret på de fleste er datingwebsites, vi har stødt på. Webstedet giver brugerne mulighed for frit at kommunikere via forskellige metoder: chats, e-mails samt onlinemeddelelser. Hvis du vil se din sukkerfar eller baby personligt, kan webstedet endda hjælpe dig med at oprette og organisere mødet eller datoen.

Fordele:

 • Overkommelige gebyrer
 • Stor servicekvalitet
 • Smarte funktioner og funktioner
 • Masser af kommunikationsværktøjer til rådighed

CONS:

 • Nogle falske profiler
 • Andre piger tager sig tid til at svare

# 6: SugarDaddyMød

sugardaddymeet

SugarDaddyMeet er et niche dating-websted, der tilbyder sine tjenester til smukke unge kvinder og velhavende modne mænd. Dette sukker dating site kører sin drift i top 20 kun rigeste lande. Siden lanceringen tilbage i 2007 har det fået over 2 millioner brugere og tæller. Der er ingen specifikke krav for at tilmelde dig webstedet, selvom du bliver nødt til at få din profil og dine fotos verificeret ved at uploade de nødvendige dokumenter. Efter at være blevet bekræftet, modtager du et specielt verifikationsmærke, der viser, at du har taget dette trin, og at du er en rigtig person og ikke bare en falsk profil. I betragtning af dette websteds natur er det kun naturligt, at det tager lidt tid og opmærksomhed at opbygge din profil på SugarDaddyMeet. Ingen grund til at bekymre sig, fordi SugarDaddyMeet er aktivt modereret for at sikre brugernes sikkerhed og holde svindlere ude. Mens der er mange funktioner tilgængelige for gratis brugere, er der flere fordele ved at have Premium-versionen som at sende beskeder, instant chat-funktioner, tilbyde indledende gaver til potentielle kampe og bruge avancerede søgefiltre. Dette skal være alles valg til sukkerdating og at nyde sjov uden for denne verden med åbenlyse og aftalte fordele, især økonomiske og seksuelle behov. Det handler om kemi og drage fordel af sjove tider. Magt, penge, ungdom og skønhed? Hvis du har dem, skal du prale med dem på SugarDaddyMeet, og det kan bare ændre dit liv med et par klik.

Fordele:

 • Masser af tilgængelige funktioner til gratis brugere
 • "Lad os mødes" -funktioner, der fungerer som en eller anden roulette-maskine
 • Chatrum tilgængelige
 • Let at bruge interface
 • Brugervenlig navigation
 • Solid verifikationssystem

CONS:

 • Nogle problemer med iOs-mobilappen
 • Ingen mulighed for videochat
 • Gratis brugere har et begrænset antal søgninger

# 7: Hvad er din pris

hvad din pris


Hvis du ønsker at finde de bedste sukkerbabyer og daddies på Internettet, er dette et must-visit-sted. På trods af at være en smuk ny platform efter at være lavet i 2010, har What's Your Price skudt op i popularitet. Webstedet har en stor population af medlemmer fra USA med omkring en million brugere og vokser fortsat dag for dag som et online datingauktionswebsted. Webstedet er meget brugervenligt med færre muligheder for at gøre brugerne forvirrede. Gratis brugere har heller ikke meget funktionalitet, og hvad angår betalte brugere, kommer de til jobbet ved at afgive bud og indlede kontakt med det samme. Selvom der kun er et minimalt sæt funktioner på dette websted, er det bygget med strålende design, der ser godt ud og har muligheder, der er ret grundlæggende, men nyttige. Webstedet leveres også med 24/7 kundesupport og mange andre former for adressering af spørgsmål, der kan komme op. Registrering kan ske hurtigt, da der kun er nogle få detaljer, der er nødvendige, før du kan oprette din konto. Når du er færdig, kan du straks begynde at gennemse webstedet og forbedre din profil for at gøre den mere attraktiv for andre brugere, hvilket garanterer flere kampe og datoer.

Læs mere om WhatsYourPrice & dens alternative websteder.

Fordele:

 • Afgiv bud for datoer
 • Intet abonnementsgebyr
 • Masser af attraktive singler
 • 24 / 7 kundesupport

CONS:

 • Temmelig nyt koncept
 • Ingen mobilapp
 • Dyre priser

# 8: Hemmelige fordele

hemmelige fordele

Hemmelige fordele er et af de bedste steder for dem, der ønsker at udforske den spændende verden af ​​sukkerfar dating. Siden 2015 har millioner af sukkerfarer og babyer brugt hemmelige fordele til at finde eventyr og kammeratskab, hvilket skaber unikke arrangementer, der gensidigt opfylder begge parter, især med hensyn til økonomiske og seksuelle aspekter. Essensen af ​​dette websted ligger i selve deres webstedsnavn - medlemmer, der tilmelder sig her, er forlovede eller ønsker at engagere sig i relationer, hvor de får mange fordele. For sukkerstoffer kan de let finde smukke og sexede ledsagere, som de kan forkæle med penge og materielle ting i bytte for en slags forhold og masser af sex. Sukkerbørn kan også forvente støtte fra disse sukkerfabrikker og opfylde deres behov og ønsker. Med hensyn til sikkerhed bekymrer webstedets administration sig om medlemmerne. Brugere kan verificere deres fotos og få et specielt verifikationsmærke på deres profiler. Registreringsprocessen på stedet er enkel og problemfri. Det tager dig omkring fem minutter, og den oprindelige registrering er gratis. Det er vigtigt at angive dit køn, alder, adgangskode, e-mail-adresse og placering, inden du kan gå til næste trin. Kommunikationsværktøjerne på SecretBenefits er temmelig begrænset til beskeder og deling af fotos med dine foretrukne brugere. Du kan dog ikke skrive beskeder til alle, du ønsker; du bliver nødt til at benytte deres betalte tjenester for at gøre det.

Fordele:

 • Sexede sukkerbørn på deres liste over profiler
 • Registrering er hurtig og enkel
 • Bekræftede profiler
 • Gratis for kvinder, betalt for daddy

CONS:

 • Nogle robotter på stedet
 • E-mail-abonnement er vanskeligt at annullere
 • Ingen mobilapp endnu

# 9: VictoriaMilan

Victoria Milan medlemmer

Victoria Milan er et diskret sted for de gifte, for dem der ønsker spænding og for at krydre deres liv og for dem der ikke ønsker at sidde fast i et sexløst ægteskab. Selvom det primært henvender sig til anliggender, er det også hjemsted for brugere, der søger sukkerforhold. Hvis du vil møde sukkerfabrikker eller babyer og starte meningsfulde og gavnlige forhold til dem, så er Victoria Milan det bedste sted for dig. Nogle brugere her er også på udkig efter den uskyldige online flirt for at krydre deres hverdag, mens andre ønsker en ægte lidenskabelig affære med ligesindede. Denne voksen dating site tilbyder chatter, e-mail, avancerede søgninger og mere. Du kan finde nogen i nærheden af ​​dig eller se efter attraktive anvendelser fra hele verden. Med Victoria Milan er der ingen grund til at bekymre sig om at blive fanget under din afslappede dating escapades, da det lover at holde alle dine oplysninger private og sikre. Når det kommer til websidesikkerhed og privatlivets fred, er det ingen, der slår Victoria Milans omfattende indsats for at forblive på toppen og gøre brugerne glade og sikre. Med hensyn til registreringen kan du nemt udføre det på få minutter og derefter starte din rejse for at blive involveret i anliggender eller sukkerforhold. Webstedet har også unikke funktioner som "panik-knappen", hvor du kan trykke på den, og hele grænsefladen omdirigeres til en mindre mistænkelig og SFW-platform. AnonymousBlur er også tilgængelig, hvilket yderligere skjuler din identitet, hvilket er fantastisk, men hvis du vil have flere kampe, er det et must, at du har et venligt og indbydende sæt fotos i din profil.

Her er en udvidet gennemgang af Victoria Milan.

Fordele:

 • Hurtig registrering
 • Overkommelige priser
 • Tungt for sikkerhed og anonymitet
 • Ligesindede kampe baseret på dine præferencer

CONS:

 • Automatisk abonnement er slået til som standard
 • Kun betalte medlemmer kan chatte

# 10: Sukkerfar

sugardaddy.com


Navnet på dette sukker dating-websted siger alt - det sender en meget klar besked om, hvad det handler om. Tag ikke fejl ved det, SugarDaddy.com har et af de mest genkendelige og mindeværdige domæner på alle de sukker dating platforme, som vi kender til. Registreringsprocessen var pæn og hurtig, det var nødvendigt at besvare de minimale standardspørgsmål til sukker dating, og du kan nemt fortsætte med at udfylde din profil, når du har udført bekræftelsestrinene. Du kan også uploade et foto eller nægte at uploade det. Ikke desto mindre understreger Sugar Daddy.com, at profiler med flotte fotos får meget mere opmærksomhed og svar fra andre brugere. For ikke-betalende medlemmer kan de allerede gøre meget og nyde funktioner, selv uden at betale. Men selvfølgelig, ligesom ethvert andet datingside derude, får premium-medlemmer det bedste - funktion, kommunikationsværktøjer og matches. Men i modsætning til andre sukker dating sites kræver denne sukker babyer at betale for medlemskab. Vi har været vant til kun at se sukkerdattere udbetale, men her skal selv de sukkerbørn, der har brug for den mest monetære og enhver form for støtte, betale. På trods af dette er der stadig mange brugere, der er villige til at bruge og nyde on-site. Matchning er let med deres effektive algoritmer og systemer, så du får det godt på SugarDaddy.com.

Fordele:

 • Rimelige priser
 • Ubegrænset fotos kan uploades
 • Ikke-betalende brugere kan svare på beskeder fra betalte medlemmer
 • Mobiloptimeret

CONS:

 • Begrænsede betalingsmetoder
 • Ikke-betalende medlemmer kan ikke sende beskeder
 • Ingen mobilapp

# 11: RichMeetBeautiful

rig møder smukt

Rich Meet Beautiful blev grundlagt i 2017 og er et af de hurtigst voksende sukkerdatingsider med positive anmeldelser og en stor brugerbase for rige og elite-singler på udkig efter deres perfekte match. Dette websted er rettet mod at forbinde de rige sukkerfarindivider i verden med deres smukke babypartnere. Rich Meet Beautiful projiceres mod mænd og kvinder med forskellig baggrund og nettoværdi, som alle ønsker det samme - kærlighed og venskab, et forhold med gensidig respekt, intellekt, kærlighed og lidenskab. Tilmeldingsprocessen på Rich Meet Beautiful er ekstremt enkel og jævn. Alt du skal gøre er at udfylde dit brugernavn, e-mail-adresse, køn, adgangskode og fødselsdag, og alt dette er gratis. Der er ingen tidsbegrænsning - du kan bruge dette gratis medlemskab for evigt. For at få fuld adgang til dets funktioner skal du dog have Premium-medlemskab. Premium-medlemskabet er nødvendigt for at sende beskeder til andre medlemmer, så det ville være bedre, hvis du begynder at søge efter potentielle datoer eller kampe og derefter fortsætte med at få betalt medlemskab, når du først har sat øjnene på specifikke brugere at kontakte.

Fordele:

 • Stor brugerbase hovedsagelig i Europa
 • Avanceret søgning og filtre
 • Generøst gratis medlemskab
 • Moderne design
 • Verificerede medlemmer

CONS:

 • Endnu ikke tilgængelig i USA
 • Ingen mobilapp

Bedømmelse

Sugar daddy websteder og apps som sudy er specielt designet til de rige og attraktive til at møde og etablere de ideelle forhold, de ønsker, det være sig langsigtet seriøst eller afslappet, uden streng. Forholdet er gensidigt fordelagtigt, fordi både sukkerfaren og sukkerbabyen er på forhånd med, hvad de vil have, og hvad de kan bringe til bordet, normalt vil disse være mere fokuserede på økonomiske og seksuelle aspekter, da disse to altid vil komme sammen, når vi snakker om sukkerforhold.

Selvom jeg har dækket en hel del sukker dating websteder. Men min personlige TOP 3 ville bestemt være:
# 1 - Søger.com
# 2 - AshleyMadison.com
# 3 - SecretBenefits.com

Vær opmærksom på det ikke alle sukkerfarer er gamle millionærer på udkig efter elskerinder eller anliggender. De kan også være midaldrende mænd, der er økonomisk stabile, men ikke ekstremt rige. Succeshistorier er også udbredte, hvor sukkerdatter og sukkerbørn endelig bliver forlovet eller gift, så det er ikke umuligt at have en lykkelig afslutning og virkelig leve dit bedste liv ud ved hjælp af disse sukkerdatingsider. Selvom der er mange sådanne steder derude i dag, som en person, der ønsker at vove sig ind i denne verden eller har brug for, at den fungerer bedre, vil du gerne vide det bedste af dem derude, så du kan bare tjekke denne artikel og prøv de anførte sider, og hvem ved, du finder muligvis det bedste sukkerforhold rundt om hjørnet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top