Opdateret den: 6. august 2022

9 TOPPENE 'One Night Stand' -websteder - Hvordan får man let en One Night Stand?

Det er menneskeligt at have seksuelle ønsker. Det kommer i alle former og størrelser, og nogle mennesker kan let håndtere det, mens nogle ikke kan indeholde disse behov. Vi ved, at disse seksuelle ønsker på et eller andet tidspunkt skal opfyldes på en eller anden måde. Men ofte kommer folk normalt ind i forhold, da det er den nemmeste måde at ... blive lagt. Men vi kan ikke benægte det faktum, at nogle mennesker foretrækker at engagere sig i en ”Engangsknald"; dem, der ønsker at opfylde deres seksuelle behov og ønsker uden at blive viklet ind i engagerede relationer.

Tilslutninger er en nem mulighed for dig at slippe dine undertrykte seksuelle lyster ud, men det kan være ret svært at lede efter en anden person, der er nede for det samme, Derfor har vi samlet en liste over de bedste websteder, du kan tjekke, så du ikke har problemer med at få en varm og sydende nat med en fremmed.

Så uden videre - lad os dykke ned på listen over de bedste "ONS" -sider:

1. AdultFriendFinder 

adultfriendfinder instrumentbræt

Med deres tagline, “Tilslutning, find sex eller mød nogen hot nu. ”, det er ret indlysende, at dette websted vil hjælpe dig med det, du leder efter. Når du besøger deres hjemmeside, vil du blive hilst velkommen af ​​en video af en varm pige, der taler om at finde sex inden for dette samfund. AdultFriendFinder er en af ​​de bedste i deres niche; Det er perfekt sted at kigge efter nye venner (med fordele!) uden besvær og spil.

For folk, der ønsker noget god tid, er dette websted himlen, da du nemt kan score nogle seksuelle møder, finde regelmæssige tilslutninger eller noget, du kan tænke på, der er sexrelateret. Dette websteds matchfeed er meget tiltalende for dem, der ønsker en god tid, da det er ret ufiltreret og tilbyder mange typer sex. Denne er ikke rigtig for dem, der søger online efter almindelige venner, da næsten alle her ved, hvad de vil have, og på bare et spørgsmål om tid får de det.

Du kan også tjekke min mere dybtgående gennemgang af Adultfriendfinder her.

Dette "alt om sex" webstedet kan prale af et gennemsnit på 25 millioner brugere besøg AdultFriendFinder hver måned, hvor størstedelen af ​​trafikken kommer fra USA, Storbritannien samt Canada. Forskellig fra datingsider derude, er dette websted din bedste chance for øjeblikkelig kommunikation og tilfredsstillelse.

Fordele:

 • Registrering er meget let! Du bliver færdig så hurtigt som 30 sekunder, højst. Du skal kun angive din e-mail-adresse, unikke brugernavne og adgangskoder, så er du klar til at gå.
 • Nogle dele ligner datingsider, hvor du kommer til at sende og indbydende billede og introduktion for at tiltrække flere potentielle tilslutninger. Du kan også personliggøre din profil med dristige genstande som f.eks. Kvinders kopstørrelse og herrelængde.
 • De har også deres egen “AdultFriendFinder” version af en renhedstest, hvor brugere med højere score sandsynligvis er dem, der har været igennem forskellige slags grimme
 • Du er i for en masse potentielle kampe. Du kan også vælge mellem forskellige præferencer og komme til at filtrere, hvilke specifikationer du gerne vil se i dine mulige matches

CONS:

 • - For fyre er det stort set en "standard" at få et guldmedlemskab på dette websted. Nogle piger ville ikke engang slå et øje med kampe, der ikke er Guldmedlemmer, så dette medlemskab ser ud til at være et bevis på troværdighed
 • - At være på hjemmesiden vil nogle gange få dig til at føle, at du er i en slags "sex-fangehul" med alle billederne af kønsorganer og hot poser næsten overalt (selvom det ikke er en dårlig ting). Deres websted er designet, som det er beregnet til at skrige "fidus" med store, dristige bogstaver, og den forældede grafik hjælper ikke så godt.
 • - Den har endnu ikke en mobilapp-version

2. BeNaughty

frække medlemmer

Vil du være i et uartigt samfund, hvor tilslutninger kan scorer så let som 123? Med BeNaughty får alle vist deres ubehagelige sider, springer over den lille snak og kommer straks på dagsordenen. Deres websted lever efter denne enkle regel: gå efter det, hvis du vil, spring over, hvis du ikke gør det. Ligesom enhver tilslutningsapp er dette ikke til de troende engagement derude; det appellerer mere til dem, der ønsker at udforske og opleve forskellige seksuelle møder uden de irriterende etiketter. Ingen grund til at være snedig og genert, da alle her vil have det samme. Bare vær fordomsfri, vis din grimme, så har du en god godbid, når du møder en kamp.

Fordele:

 • Webstedet er strengt med brugerens identitet for at undgå falske profiler så meget som muligt. Ingen berømthedsbilleder og duplikatkonti (eller endda bare fotos, der er uploadet før eller har været på en anden konto) vil blive grundigt kontrolleret. Ingen nøgenbilleder eller nogen form for pornografi på dine fotos!
 • "Cute or Not" -spil er tilgængeligt for brugere at få et glimt af andre mennesker og potentielle kampe
 • Det tilbyder "Fuld sikker tilstand", hvor kun bekræftede medlemmer kan sende dig beskeder

CONS:

 • Kun kvinder med konti kan sende beskeder til andre brugere. For gutterne skulle de benytte deres gebyrbaserede tjenester til at sende beskeder.
 • Deres gratis tjenester tilbyder kun de mest basale funktioner, det ville være meget anderledes af en oplevelse, hvis du er et premiummedlem.
 • Den har en appversion, men kun tilgængelig for Android-brugere

3. 2 Fuck

2 fuck side hjem

Som det fremgår af deres navn, denne online dating webstedet er lavet til alle, der bare er spil til noget afslappet sex og tilfældige tilslutninger. Uanset hvad din situation er - uanset om du for nylig brød op med nogen, bare forsøgte at have det sjovt og leve livet eller bare kede dig og bare vil råbe "YOLO!" og nyd spændingen og tilfredsheden ved at lindre dine opløste seksuelle ønsker og behov - dette websted er svaret på dem alle.

Efter tilmelding, bliver du spurgt om, hvad du leder efter, hvilke typer mennesker der kan tænde dig og endda detaljer som fetish og andre lignende valg. Når du er færdig med varerne, vil webstedet give resultater, og du kan rulle ned til dine mulige valg.

Fordele:

 • 2Fucks besætning sætter deres brugeres skøn, sikkerhed og sikkerhed som deres højeste prioritet.
 • Selv bare et gratis medlemskab kan give dig mulighed for at have et ubegrænset antal profiler fra hele verden
 • Det har det "sociale netværk" til det, når du først besøger webstedet. Det kan endda prale af over 2 millioner brugere og for en tilslutningswebsted, taler nok nok.

CONS:

 • Ligesom de andre betalte medlemskaber, vil du gå glip af meget, når du bare bruger en gratis medlemskabskonto. Men så er det alt op til brugeren, hvis de bruger en øre på de ekstra (og meget bedre!) Funktioner

4. Øjeblikkelige tilslutninger

InstantHookups hjem

For dem der ikke er specielle med udseendet, er dette det bedste sted for dig. Selvom en persons fysiske udseende altid har været en faktor, især når du er i online dating og tilslutningsscenen, behøver du ikke bekymre dig om det på dette websted, da alle bare har det samme mål: AT BLIVE BETALT . Og det har en imponerende antal brugere: i øjeblikket 3.8 millioner og tæller!

Dette sted sætter bare deres unikke spil til et højere niveau ved at opretholde et forhold mellem 50 og 50 mand-kvinde. De er ret strenge med deres kønsforhold, og igen, det i sig selv ville gøre andre steder til skamme. Denne kønsbalance ville betyde mindre chancer for afvisning og mere for samtaler og tilslutninger. Det hele er også ret nemt med mange måder, hvorpå brugere kan mødes og blande sig med de tilgængelige mennesker.

Fordele:

 • Når du tilmelder dig, kan du nemt udforske for brugere i nærheden af ​​din placering eller bare stole på deres AutoMatch-funktion
 • Deres system bruger avancerede teknologier, især med AutoMatch, som er GPS-baseret
 • Selv med et grundlæggende medlemskab kan du stadig modtage og sende beskeder

CONS:

 • Begrænset registrering for mandlige brugere, så du bliver nødt til at tjekke fra tid til anden, om den er åben
 • Hvis du nogensinde støder på problemer på stedet, yder de ikke telefonsupport, da de kun har live chat og e-mail-kundeservice
 • Deres design ser ret grundlæggende og forældede ud; de kunne bruge lidt af nogle opgraderinger her og der

5. Tinder

tinderprofil

Ingen er nok overrasket over dette: Tinder er måske den mest populære af dem alle. Folk kommer her for at søge efter lette tilslutninger. Masser af historier og oplevelser stammer fra Tinder. Og da det er den nemmeste og mest velkendte tilslutningsapp, kunne de fleste dele en eller to ting om deres Tinder-eskapader, især dem, der involverer hot one night stands og noget dampende tid med en, de lige har skubbet lige online.

For at hjælpe dig med at score højere chancer for at blive lagt, skal du uploade dine mest provokerende og opmærksomme billeder, så det modsatte køn kan svejs til højre på dig. Hvis du og den anden person skubbede lige mod hinanden, hvilket betyder, at du er matchet (da det i Tinder-verdenen at skubbe til højre eller banke på hjertet betyder, at du kan lide / acceptere denne person).

Fordele:

 • Du kan have en fuldt fungerende konto selv med et gratis medlemskab (men selvfølgelig er der bedre funktioner til dem, der bruger ekstra penge på det. Ja, vi taler om ubegrænset strygning og Pas funktioner!)
 • Kampe er baseret på nærhed og med 26 millioner brugere fra hele verden
 • Ingen grund til at udfylde registreringssider; du kan bare tilslutte din Facebook eller oplyse dit mobilnummer, så er du klar!

CONS:

 • Masser af falske konti og svindlere kryber rundt i appen, så vær forsigtig og stol ikke let (selvom dette også gælder for alle onlinewebsteder og apps generelt)
 • Søgemuligheder er ikke så imponerende (faktisk er det tæt på ikke nogen som helst da du bare bliver nødt til at vente på, hvad der serveres i dit feed for mulige match med din placerings nærhed.
 • Kontosikkerhed er heller ikke så stor. Og da du bliver tvunget til at bruge Facebook til at oprette en konto, kan svindlere og de god-for-ingenting havfiskere bare oprette falske konti

6. Alt.com

alt.com hjem

Dette er det perfekte sted at slippe alle dine BDSM-fantasier ud. Ikke for de genert og svage hjerte, folk her ville perfekt lege med omkring deres vilde fetisher: piske, trældom, kæder, du hedder det. Dette websted giver dig din dosis af udsigter til en natstand baseret på din placering. Du kan endda se brugernes videoer, tale snavset gennem chat og derefter endelig mødes for at opfylde hver af dine seksuelle fantasier, der involverer BDSM.

Med over en million brugere over hele verden vil du være klar til en anden slags tilslutningshimmel, når du tilmelder dig på dette websted.

Fordele:

 • Høj svarprocent = find let nogen til en tilslutning (da dette websted allerede har mange brugere)
 • Dette sted har eksisteret i nogen tid, efterfølgende bevist af antallet af dets medlemmer, hvilket også løbende øges

CONS:

 • Falske profiler er udbredt
 • Kundeservice er ikke så anbefalet, og når du abonnerer på et betalt medlemskab, vil du sandsynligvis finde tilbagevendende gebyrer, der dukker op på din konto
 • For grundlæggende ting som at ændre dit brugernavn skal du bruge en krone på det

7. Etablerede mænd

Etableret mænds hjemmeside

Da de sagde ”one night stand”, handler det bare om det. På dette websted er der mange ældre mænd, især gifte, der bare vil have det sjovt... intet mere, intet mindre. Det får folk til at leve op til udtrykket "afslappet sex", for for de gifte fyre her, der er etablerede (givet webstedets navn), er der ikke nogen form for drama eller planer om at bryde op med deres koner og familier. Alt afslappet er trenden her, bare noget sjovt og nogen at opfylde deres seksuelle ønsker med.

Men vent, etablerede mænd handler ikke kun om gifte fyre! Der er også mange enlige mænd derude, lige fra de unge til de ældre aldre. Etableret, det er hvad de fleste af dem er. Vi ved allerede, hvad det handler om, ikke?

Fordele:

 • Der er mange rige farer på dette sted (nogle af dem er bogstavelig far, altså.)
 • Etableret herreteam gennemgår hver profil, så der er nogle, de accepterer (når de først ser det som en legitim) eller afviser det direkte (for at minimere falske profiler og svindlere)
 • At være på hjemmesiden, vil du føle det ikke-fordømmende miljø. Alle kan huske deres egen grimme forretning, og ingen vil give noget for det, ingen vil pege fingre og kalde dig underlige navne, enten

CONS:

 • Betalte abonnementer er lidt pebret
 • Nogle konti er inaktive, og på trods af det etablerede teams bestræbelser på at gennemgå hver konto er der stadig nogle falske derude

8. Ashley Madison

ashleymadison

Dette ser ud som Etableret mænds kvindelige modstykke. Hvis du er klar til spændingen ved at have en one night stand med en total fremmed, godt, på dette sted finder du masser af smukke mennesker på udkig efter afslappet sex... uden for deres ægteskab. Ja, uden ægteskabelig sex, altså.

Gifte mennesker, der er trætte af deres kedelige rutinelignende liv, kommer til Ashley Madison og krydre tingene med nogen, der har den samme idé om at blive lagt og slå nogen ny. Selvom hele denne idé er et tabu for de fleste, kan du stadig finde brugere, der endnu ikke er knyttet til nogen, men dette sted er på en eller anden måde blevet et fristed for dem, der ønsker at nyde synd og fornøjelse.

Fordele:

 • Dette websted er mainstream, til det punkt, hvor vi kan sige, at det allerede kunne være et kendt navn
 • Det giver indsigtsfulde blogartikler om webstedets hele dagsorden: one night stands.
 • Strammere beskyttelse af privatlivets fred for brugere (især da de fleste af dem kunne bruge det Beskyttelse af personlige oplysninger)

CONS:

 • Da det er et rigtig populært websted, flyder der også mange falske profiler rundt
 • Det var involveret i et enormt problem med databrud helt tilbage i 2015 og udsatte deres brugere, der skulle være diskrete i deres anliggender

9. Grindr

Grindr

Dette er sandsynligvis et af de mest populære websteder for seksuelt aktive mænd. Med over 28 millioner brugere giver denne datingplatform en chance for homoseksuelle og biseksuelle singler at være væk fra de almindelige lige eksklusive websteder. Da det er let tilgængeligt for mobiltelefonbrugere, kan de fleste brugere oprette en konto i blot et par enkle trin.

Efter at have været involveret i nogle kontroverser, Grindr er nu kendt for at understrege brugerens seksuelle sundhed, især hiv-status, ved at tilføje de følsomme oplysninger i deres profiler. For at øge chancerne for at blive matchet og endelig have det godt, skal du udfylde dine grundlæggende oplysninger for at tiltrække potentielle tilslutninger.

Fordele:

 • Understreger seksuel sundhed, især HIV-status
 • Tilpassede emojier, eller populært kendt i Grindr lingo som gaymojis
 • Introduceret diskret appikon, som giver brugerne mulighed for at vælge, hvordan appens ikon vises på deres telefoner

CONS:

 • Måske vil du støde på en lille snak eller to, med mange abonnenter, nogle af dem ville være i et meget langsommere tempo mod tilslutning
 • Dick-billeder - du behøver ikke engang at bede om det. Folk bare pludselig slå dig op og boom!
 • Appen er lidt problematisk, da den fra tid til anden får fejl

Sidste ord

Dette er blot nogle af de lange liste over tilslutningssteder, du kan tjekke ud, hvis du vil have god tid uden nogensinde at bringe forhold og forpligtelsesforhandlinger op. At være i online dating og hook-up scenen kan let give dig det selvværd boost, og med alle disse apps og hjemmesider er mulighederne uendelige. Tilslutningsplatforme som dem ovenfor giver dig mulighed for at skære til jagten og springe de kedelige småtaler over, og bare straks gå ned og nyd en sexet tid med en fremmed, der også er klar til det.

Når du tilslutter dig, kan du enten lyve eller være ærlig om noget - alligevel deler du bare en seng og nogle varme ting i et stykke tid, og så boom, du går hver til sin vej. Husk altid at holde dine forførende kræfter i ærmerne, på den måde tiltrækker du flere udsigter og kan score let sex på ingen tid.

Hvis du har svært ved at vælge 'den perfekte' til at tilmelde dig - opfordrer jeg dig virkelig til at prøve så mange som muligt at vide med sikkerhed.
Men hvis du ikke rigtig har tid eller motivation til at prøve hvert websted - de TOP 1-3 første vil garanteret gøre jobbet for dig!

Hvis du har noget at foreslå eller tilføje fra din oplevelse - er du velkommen til at gøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top