Opdateret den: 16. september 2021

AdultFriendFinder

Anmeldelse af AdultFriendFinder.com - Min ærlige mening

Vis mig FAQ

Hvis en af ​​dine hobbyer er at surfe på nettet og udforske nye ting, har du sandsynligvis krydset stier med AdultFriendFinder. Adult Friend Finder, eller nu mere almindeligt kendt som AFF, har været i branchen med at svinge og datere i mere end et årti. Det er ikke overraskende, at de allerede har etableret deres navn som et af de bedste dating- og swinger-sider i hele verden. De har lanceret webstedet i år 2006, siden da er de bare blevet endnu mere effektive i deres branche, da flere og flere mennesker har valgt at blive deres medlem. På trods af alle de andre nye sider, der er kommet, spiller og konkurrerer i den samme branche, er AFF stadig blevet den bedre mulighed for mange mennesker, når det kommer til at lede efter en match til dato eller bare at tilslutte.

Dette websted er kun et af udviklerens originale websteder, der henvender sig til swinger-markedet og andet mennesker, der er i korte tilslutninger og mulige livspartnere. Der er andre steder med lignende niche, der lanceres af den samme udvikler, som er lige så gode. Adult Friend Finders fordel er, at den blev lanceret tidligere, så den tiltrak flere besøgende først.

Dybest set handler webstedet om at lede efter nogen, der potentielt kan være en kortsigtet eller en langsigtet partner. Det har alle de grundlæggende funktioner på et datingside, men det giver dig mere end bare den partner, du har brug for. Udviklerne foretog et meget smart træk for at indarbejde funktioner på pornosider i dette dating-websted. Som et resultat får du et websted med alle slags mennesker - singler, dem, der er i et åbent forhold, dem, der bare leder efter sjov, eller endda par, der er i spændende seksuelle forholdsdynamik. Bortset fra denne pulje af mennesker får du en mere seksuel og interaktiv oplevelse på dette websted. Din fantasi er grænsen, når det kommer til mulige seksuelle møder, du kan komme ud af dette websted. Det vil helt sikkert give dig en vild tur. Niveauet af spænding i din oplevelse vil være baseret på hvor meget du er villig til at bruge.

adultfriendfinder onlineBesøgende på webstedet kan vælge deres deltagelsesniveau blandt dem, der bare frit surfer på webstedet og tjekker hver person, du finder interessant eller er meget aktiv på det. Webstedet har en Connexion-funktion, der giver medlemmet mulighed for at have et ægte virtuelt sex med en anden person gennem video, mens du er. Det understøtter også parrede enheder (sexlegetøj), der giver dig mulighed for at sende fornemmelser til din partner. Hvis du ikke er villig til at betale, kan du ikke komme i kontakt og nyde disse funktioner. Men som tidligere nævnt har webstedet meget for dig, der er villige til at sprøjte efter denne slags ophidselser. Dette betyder dog ikke, at for de ikke-betalende medlemmer er der ikke længere nogen chance for dig at få en dato. Der er! Du skal bare oprette din profil og gøre den interessant, uploade pæne fotos og bare vente på, at andre medlemmer opretter forbindelse til dig.

Adult Friend Finder er hovedsageligt en datingapp, men medlemmer af webstedet finder ikke kun datoer. Nogle finder rigtige venner i løbet af deres interaktion, da webstedet virkelig er et stort samfund af rigtige mennesker. Det har et gennemsnitligt månedligt besøg på over 25 millioner hvor besøgende bruger cirka 10 minutter hver gang de besøger. De fleste af dets besøgende kommer fra USA, der udgør mere end 50 procent af deres besøgende. På 2. pladsen i Det Forenede Kongerige og den tredje er fra Canada med et samlet antal på 80 millioner brugere over hele verden. Med dette antal besøg og brugere fortsætter webstedet stadig med at få flere og flere medlemmer og brugere.

Det stigende antal webstedsmedlemmer er et resultat af de konstante opdateringer og forbedringer, som udviklerne har foretaget gennem årene. Hvad der engang bare var et simpelt datingside, er blevet et hjem for alle dem, der ønsker at udforske forskellige seksuelle nicher og eventyr uden frygt for at blive dømt af folket. Da folk besøger stedet af mere eller mindre lignende grunde, er det et frisk pust for sine medlemmer, det er deres seksuelle sikre tilflugtssted.

Tilmelding

adultfriendfinder tilmeld dig Webstedet har en meget jævn registreringsproces. Der er ingen grund til at udfylde en masse information om dig. Det kan bogstaveligt talt tage mindre end 5 minutter, og du er færdig. Du bliver bare dybest set bedt om dit køn, interesser, din fødselsdag, så de kan sikre dig, at du er myndig, det land, hvor du kom fra, og provinsen. Der er også en mulighed for par, der vælger at registrere sig som en. Disse oplysninger stilles alle gennem et afkrydsningsfelt og en rullemenu. Webstedet spørger dig også om de personer, du er interesseret i at møde, som du kan vælge så mange du vil, hvis du har mange interesser.

I anden del af registreringen bliver du derefter bedt om din e-mail-adresse til bekræftelse af, at du faktisk er en rigtig person, dit unikke brugernavn og adgangskode og en kort introduktion af dig selv for bedre chancer for at finde den person af din interesse. Det er også her, du skal skrive om de mennesker, du er interesseret i, især hvis du har en meget specifik interesse. Når disse er klar, kan du nu når som helst logge ind på Adult Friend Finder. Under loginprocessen kan du vælge at bruge det brugernavn, du oprettede eller din e-mail-adresse, derefter din adgangskode, og den vil lede dig til din konto, hvor du kan se de nyeste aktiviteter på siden. Webstedet forpligter dig ikke til at uploade dit foto til din konto, men det anbefales stærkt for flere chancer for interaktion.

Site Tour

Når du logger ind på din konto, bliver du straks mødt med masser af muligheder og mulige matches på siden.

Da webstedet har et meget stort antal medlemmer, er det normalt at have tusindvis af medlemmer, der er online samtidigt, og webstedet løber aldrig tør for de seneste aktiviteter i feedet. Du kan faktisk begynde at lede efter din kamp derfra. Størstedelen af ​​dets medlemmer sørger for meget seksuelt og voksenindhold gennem videoer, blogs, fotos eller endda gennem live streaming, hvor de åbent viser deres nøgne kroppe.

Beskeder og kommunikation på Adultfriendfinder.com

Der er mange måder at oprette forbindelse til og interagere med medlemmer på stedet lige fra livet, som er en mere aggressiv måde at interagere på, til blinkfunktionen er en mere subtil mulighed. Chats kan laves i chatrummet, og du har også mulighed for at lave en blog med dine forskellige seksuelle udtryk. Kommunikation på siden er en grundlæggende og væsentlig funktion, at uanset om du er et betalende eller ikke-betalende medlem, er der altid en mulighed for at kommunikere for dig.

Ekstra funktioner

adultfriendfinder funktioner

Denne side er fuld af overraskelser. Det har mange ekstra funktioner, som du sjældent kan finde på et enkelt sted. Det er dybest set fyldt med ting at gøre, det henvender sig til medlemmernes forskellige behov og ønsker.

Chatrum og gruppechats

Webstedet er et meget stort samfund af mennesker fra forskellige samfundslag har næsten det samme, hvis ikke faktisk det samme mål, som er at lede efter en partner i en hvilken som helst sammenhæng. For at fremme dette mål har webstedet oprettet et offentligt chatrum, hvor medlemmer bare kan frigøre hans sind og dele om hans forskellige interesser og ønsker. Som medlem kan du deltage i de forskellige chatrum, eller du kan oprette en.

Sexakademi

For de nybegyndere, der stadig er i udforskningsfasen af ​​de forskellige seksuelle kinks, har webstedet et Sex Academy, der giver online instruktioner om, hvordan man gør forskellige sexpositioner og handlinger. Denne funktion er forberedt til instruktionsvideoer om de rigtige måder at gøre anal- eller oralsex på. Det giver også tip til at have bedre chancer for at møde folk på webstedet.

Konkurrencer

Webstedet har daglige konkurrencer, og vinderen bestemmes af, hvem der har flest likes. Konkurrencer varierer fra tema til tema, og alle kan indsende deres bidrag.

Live Cams

For dem, hvis af jer, der er i live-action, der ønsker at se folk på siden i realtid, er der en mulighed for dig at gøre det. En af de bedste funktioner på webstedet er, hvad de kalder live cams, hvor du kan se, hvem der er live i øjeblikket, og du kan se, hvem der sender realtid. Du kan også vælge at være den ene udsendelse.

Hotliste

Når du allerede har besøgt siden et par gange, kan du finde folk, der er blevet dine konstanter eller dine favoritter. Du kan placere disse mennesker på din hotlist, så du nemt kan finde dem igen næste gang.

Wink

Flirt er en måde at få andres opmærksomhed på, og hvis du er for genert til faktisk at starte en samtale, kan du blot klikke på blink-knappen og sende den til den person, du er interesseret i.

Gavegiveri

Hvis du er den type, der udtrykker din påskønnelse gennem afsendelse af gaver, kan du også gøre det via webstedet. AFF giver dig mulighed for at sende virtuelle gaver til folk.

blogs

Medlemmer kan dokumentere deres seksuelle aktiviteter i en journal. Andre medlemmer kan også dele deres historier på deres sexhistoriske side, som kan stamme fra fiktiv for at være som oplevelser.

Betalinger af AFF

priser for voksne-veninder Som medlem af siden har du mulighed for enten at forblive et ikke-betalende medlem eller at abonnere på det månedlige medlemskab. At betale for medlemsafgiften giver dig ret til flere funktioner, der er låst op, hvilket betyder sjovere. Betalende medlemmer har mulighed for at være medlem i en måned, i tre måneder eller i et år. Medlemmer er kategoriseret i tre: det grundlæggende medlem Hvem er ikke-betalende, sølvmedlemmerne og guldmedlemmerne. De forskellige typer medlemskab har forskellige funktioner, som de kan nyde.

Sikkerhed og sikkerhed

Siden sidste gang de havde et sikkerhedsproblem, har webstedet forbedret og forbedret deres sikkerhed og sikkerhed, især når det kommer til detaljerne om deres besøgende og medlemmer. I øjeblikket beskyttes de af et tredjepartssystem, der lægger krypteringslag, så sikkerheden på webstedet ikke brydes.

PROS:

 • Søgeværktøjet er virkelig pålideligt, det kan filtrere til de mest specifikke detaljer, du vil filtrere
 • Du løber aldrig tør for mennesker at oprette forbindelse til på grund af dets enorme medlemskab og bred rækkevidde
 • den har en app til lettere adgang, som er tilgængelig for både Android- og iOS-brugere
 • bortset fra den aktuelle app, de har, har du også mulighed for at bruge den mobile version af hjemmesiden
 • Der er mange funktioner, som det er umuligt for dig at løbe tør for ting at gøre

CONS:

 • Forholdet mellem mand og kvinde kan ikke bestemmes
 • Webstedet er ikke for folk, hvis mål primært er at have venner eller bare på udkig efter et platonisk forhold

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 1. Er stedet AdultFriendFinder legit?

aff foder Bestemt ja! Det er et legitimt datingside for voksne, der har været i branchen i mere end et årti. Det har etableret sit navn på verdensplan med 80 millioner medlemmer over hele verden.

 1. Er AdultFriendFinder effektiv?

Ja! Medlemmer finder faktisk folk til at date eller tilslutte sig via webstedet. Med sit enorme medlemskab af mennesker med lignende seksuel entusiasme er det næsten umuligt ikke at finde nogen, du kan være, uanset om du er en betalende besøgende eller ej. Det er dette, der holder siden på marken indtil nu.

 1. Hvis jeg har springet over opdateringen af ​​min profil, kan jeg stadig opdatere den?

Ja. Hvis du har brug for at opdatere din profil for at være mere iørefaldende, kan du gøre det ved at følge disse instruktioner:

 1. Log ind på siden med dit brugernavn og din adgangskode.
 2. Klik på linket "Min konto" øverst på siden.
 3. Vælg et af de tre links i sektionen Profil, der giver dig mulighed for at opdatere det ønskede afsnit.
 4. Sørg for at udfylde alle sektionerne på profilen og sørg for at kontrollere din stavning.
 5. Klik på knappen "Gem" for at afslutte dine ændringer.
 1. Kan jeg hente en glemt adgangskode?

Ja, hvis du har glemt din adgangskode, kan du bare klikke på linket "Glemt adgangskode". Det beder dig derefter om dit brugernavn og din e-mail-adresse. En instruktion om hentning af din adgangskode sendes til din e-mail. Du skal bare følge instruktionerne, og du er tilbage på sporet.

 1. Kan jeg deaktivere funktionen til automatisk fornyelse af webstedet?

Ja, funktionen til automatisk fornyelse er muligvis slået fra. Denne funktion blev faktisk placeret for nemheds skyld. Men for dem, der ikke ønsker eir-medlemskab, kan denne funktion deaktiveres ved at logge ind på webstedet, derefter klikke på linket "Min konto" og derefter gå til "Faktureringshistorik & kreditkortoplysninger". Du vil så se produktstatus og bare markere knappen OFF under produktstatus.

 1. Er mine oplysninger sikre på webstedet?

Ja! Dine oplysninger er helt sikkert sikre med appen og vedligeholdes af et tredjepartssystem, der beskytter og krypterer informationsinput på webstedet.

 1. Skal jeg downloade AFF-appen for at få adgang til den på min telefon?

Ikke nødvendigvis. Du kan stadig nyde AFF-siden uden at downloade appen. Webstedet har en mobilversion, der giver dig adgang til webstedet via din telefon, selv uden appen.

Konklusion

Hvis du stadig tænker to gange om at tilmelde dig AdultFriendFinder, er det bemærkelsesværdigt det webstedet har vundet en række priser som det bedste datingside af forskellige prisudvalg i flere år. Men hvis du alle er klar til noget action og eventyr, kan du registrer dig nemt på AdultFriendFinder.com. Du vil helt sikkert nyde! Efter min personlige mening - det er virkelig det værd. Så bare tjek det ud og se selv.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top