Opdateret den: 15. september 2021

Backpage - & TOP 16 Backpage.com Alternativer (til 2021)

Tilmeld dig Backpages # 1 alternativ - AdultFriendFinder.com. Og bliv lagt med nogle rigtige piger!

Vis 16 alternativer til Backpage.com

Da Backpage blev lukket, blev mange mennesker ødelagt. Det var et af verdens foretrukne websteder for klassificerede annoncer for voksne. Hjemmesiden var blevet go-to-stedet for folk på udkig efter afslappede møder.

Prostitution er ikke lovligt forskellige steder rundt om i verden. Da Backpage blev brugt som medium til reklame for sexrelaterede tjenester, blev hjemmesiden lukket for at ejerne ikke skulle komme i problemer med loven.

Men den største fordel ved Backpage var, at det hjalp med at forbinde personer, der kunne være interesserede i tilslutningssessioner. Det forbandt dig med ligesindede enkeltpersoner, der var interesserede i et "no-strings" knyttet slags forhold. Selv brugte jeg Backpage i lang tid, og det var der, hvor jeg mødte nogle af de mest mindeværdige tilslutningspartnere, jeg har haft.

Nu hvor Backpage ikke er i nærheden, er jeg ret sikker på, at mange mennesker har skuret nettet efter det bedste alternativ. Jeg har gjort det 'ubehagelige' arbejde for dig og kom op med en liste over websteder, som jeg tror ville være et godt alternativ til Backpage.com.

TOPP 16 alternative steder for Backpage.com

1. LocalXList

localxlist hjemmeside Localxlist kan være en top-service backpage-alternativtjeneste, der gør det muligt for brugere at placere personlige annoncer uden besvær. det er helt gratis, og næsten alle vil bruge det til at placere en annonce, gennemse listerne og oprette forbindelse til sælgere. Hjemmesiden understøtter et stort udvalg af tjenester, der er opdelt i helt 10 helt forskellige kategorier. Ikke desto mindre understøtter den ikke voksne annoncer, så hvis du prøver at finde det, er reklamer ikke noget for dig. localxlist er endda anerkendt forenet af de mest effektive virksomheder at regne med af Seattle Business Magazine i 5 på hinanden følgende år og en blandt de 5000 hurtigst voksende virksomheder inden for Programmet på webstedet er ret pænt og rent. På hjemmesiden kan du se alle de tjenester, der er klassificeret i flere klasser, og som elsker køretøjer, services, til leje, fast ejendom og andre. du følger kategorierne, ellers kan du bruge søgefeltet til at opfordre listen over specifikke varer eller tjenester, du lige prøver. For at bruge localxlist ønsker du at tilmelde dig en gratis konto, og dette er ofte obligatorisk for hver protektor og sælger. det er en helt gratis platform, der understøtter nogle industrielle reklamer. Du skal ikke bekymre dig om privatlivets fred, fordi det ikke deler nogen personlig information med sælgeren, før du knækker aftalen. Samlet set er det en virkelig pålidelig og formodet platform for dem, der forsøger at finde en mere robust BACKPAGE-alternativer.

2. Adult Friend Finder

AdultFriendFinderVoksen Friend Finder er en af ​​verdens mest berømte apps til tilslutninger eller afslappet sex, hvilket gør det til et godt alternativ til Backpage. Jeg elsker, at denne platform er fuldstændig stigmafri. Det er her, jeg har mødt nogle ligesindede og haft chancen for at gå sammen med nogle af dem. Hvad mere er, processen med at registrere en konto er meget enkel. Du skal bare angive dine præferencer, og du er klar!

3. Rubrikannoncer

classifiedAds.com billede Et meget populært alternativ til Backpage er ClassifiedAds. Her kan du sende alle mulige annoncer under de klassificerede kategorier. Hvis du foretrækker "Kontaktannoncer" på hjemmesiden, finder du det forskellige kategorier, herunder afslappet dating.

Den eneste ulempe er, at udstationering af dine annoncer med ClassifiedAds involverer mange trin, der kan være besvær for andre mennesker. Der er dog en videovejledning til alle, der har brug for hjælp. Der er også masser af annoncer, der ofte blandes sammen med annoncefortegnelserne.

Adult Friend Finder tilbyder adskillige muligheder for at lede efter en potentiel partner, uanset om du har brug for en kvinde, mand, par eller måske nogen, der måske er interesseret i en trekant!

4. Facebook

facebook Naturligvis er alle fortrolige med Facebook. Og sandsynligvis er det lidt underligt, at det er på denne liste, men ... Det er det mest populære sociale medieside i verden. Ved du, at der er en Marketplace-sektion på Facebook, hvor brugere kan købe eller sælge produkter?

Hvis du allerede har en Facebook-konto, kan du sende dine annoncer i afsnittet Marketplace. Da det sociale medieside har en god brugerbase - vil du helt sikkert finde noget.

Desuden der er en masse dating grupper hvis du foretager en simpel søgning. Nogle er offentlige og andre er lukkede. Jeg foreslår, at du prøver begge.

5. Locanto.com

locanto Locanto er et af de første websteder, jeg har tjekket ud efter at have hørt, at Backpage var lukket. Dette websted blev etableret i Tyskland og er nu tilgængelig i mere end 60 lande rundt om i verden. Hvad jeg elsker ved Locanto er, at de har masser af kategorier til rubrikannoncer, herunder møbler, bil, fast ejendom, job og meget mere. De har også en app til iPhone- og Android-brugere.

Det er ret nemt at sende annoncer i Locanto. Da de har en enorm brugerbase, er der en god chance for, at dit websted let når dine målforbrugere. I Indien er Locanto blevet et populært medium for ægteskabsannoncer.

6. Craigslist

craigslist Craigslist er kendt for sine personlige annoncer, som jeg tror ville være et godt alternativ til Backpage. I dette afsnit finder du personer, der reklamerer for voksentjenester. Selvom den amerikanske regering lukker det ned for at fremme prostitution, er Craigslist stadig en god mulighed, hvis du holder dine annoncer ikke så iøjnefaldende.

Selvom Craigslist ikke fungerer som et datingside, hvor du kan mødes med folk til et bytteopkald, det er stadig en god mulighed for at sende forskellige typer annoncer, hvilket er hvad Backpage.com handler om.

På startsiden skal du blot vælge en kategori for at sende din annonce. Hvis du er ny hos Craigslist, foreslår jeg, at du henviser til nogle af de nyttige links i venstre side af hjemmesiden, hvor du finder tip til, hvordan du undgår svindel og andre falske transaktioner.

7. Ashley Madison

ashleymadisonAshley Madison er et berømt tilslutningssted, der henvender sig til gifte personer. De tilbyder ultimativt privatliv og diskretion, hvorfor folk der ønsker at snyde med deres mand eller kone kommer her for at lede efter en potentiel partner.

Så snart du kommer ind på hjemmesiden, vil du straks blive hilst velkommen af ​​en besked, der opfordrer dig til at have en affære, fordi livet er kort. Men der er mere ved Ashley Madison end at være et medium for snydere. Det har millioner af brugere over hele verden, og nogle er singler, der elsker det skøn, som hjemmesiden tilbyder.

Hvis du hader monotonien ved at sove med den samme person igen og igen, så kom til Ashley Madison for at chatte med nogle eventyrlystne personer, der måske er villige til at forkæle sig med sjov for voksne.

8. DoubleList.com

dobbeltliste Et andet websted, som jeg tror ville være et godt alternativ til Backpage.com, er Double List. Det er et godt sted at gå sammen, afslappet sex eller søge venskab.

Appen gælder også for dem, der kan være interesserede i forhold af samme køn, og dem, der ønsker at tilslutte sig det modsatte køn. Double List giver underholdning til alle, der ønsker at oprette forbindelse til nogen, der kan være med til sjov for voksne!

Ligesom med de andre datingsider, Dobbelt liste giver dig mulighed for at oprette forbindelse til brugere i dit område. Men hvad jeg virkelig elsker ved dem er, at de har fundet en måde at forhindre falske konti og bots på. Derfor kan du undgå eventuelle problemer, og du kan bare nyde at møde og tilslutte dig rigtige mennesker.

En anden ting jeg elsker ved Double List er, at den har masser af underkategorier. Med dette enorme antal kategorier kan du nemt finde dit perfekte match på ingen tid!

9. Yumi app

yumi app Yumi er et andet godt websted for at lede efter en potentiel partner til afslappet sex. Befolkningen her er meget fordomsfri, og jeg er endda stødt på nogle individer, der tilbyder trekanter og one-night stands!

Appen har en meget enkel grænseflade, så den er ret nem at bruge. Det kan arbejde for både Android- og iPhone-enheder og vil forbinde dig til alle inden for dit område. Derfor er der et potentiale, som du kan tilslutte dig med personen ved siden af!

Hvis du vil være anonym, Yumi vil give dig det privatliv, du fortjener. Du er ikke forpligtet til at give dine personlige oplysninger, og du kan endda skjule dit ansigt på dit profilbillede!

10. Oodle

oodle kontaktannoncer Fås i Storbritannien, USA, New Zealand, Irland, Canada, Australien og Indien, Oodle ligner noget på Backpage, hvorfor jeg tror, ​​det er et af de bedste alternativer til Backpage.

Men i modsætning til de andre klassificerede websteder, Oodle tilbyder masser af underkategorier. De har en afdeling for mand, der søger kvinde, mand, der søger en anden mand, mand, der søger begge, og mange flere! Oodle har også inkluderet kategorier baseret på vane, civilstand, religion, alder, race osv.

Men hvad der virkelig overraskede mig er dens evne til at hjælpe dig med at lede efter enkeltpersoner i henhold til deres fysiske udseende. Hjemmesiden har kategorier for hårfarve, øjenfarve, stjernetegn og meget mere!

11. OutPersonals.com

outpersonals Hvis du er en mand, der søger en mand, Out Personals er et godt medium for dig. Faktisk er det berømt over hele verden for at være en god vej for dem, der leder efter homoseksuelle møder og sex. Hjemmesiden giver dig kontakt med nogen, der kan være dit perfekte match. Det er også ideelt for dem, der stadig udforsker deres seksualitet og er åbne for at danse fremmede.

Tilgængelig over hele verden har Out Personals i øjeblikket næsten 400,000 medlemmer (i det mindste hævder de det). Bortset fra det klassiske medlemskab er der også en premiumkonto, hvor du kan nyde ekstra fordele, såsom udvidet visning af din profil og muligheden for at se på videoer af nogle af de hotteste medlemmer.

Jeg elsker absolut det åbne samfund af Out Personals. Det kan hjælpe med at gøre dine mærkeligste fantasier til virkelighed. Webstedet søger også efter medlemmer efter placering. Dette hjælper dig med at komme i kontakt med enkeltpersoner, der deler de samme interesser som dig og måske en, der måske er åben for en one-night stand.

12. OkCupid

OkCupidNår det kommer til de bedste datingsider, vil OkCupid sandsynligvis komme op på listen. Denne populære matchmaking-app kan tilgås på din smartphone eller bærbare computer. Det har en næsten lignende platform til Tinder, men jeg tror, ​​OkCupid er så meget bedre.

Når du tilmelder dig en konto, bliver du bedt om at oprette en profil, og det inkluderer tilføjelse af en biografi. Sørg for at tilføje det bedste billede af dig selv for at tiltrække andre brugere. Når du har oprettet din konto, kan du begynde at gennemse hundredvis af profiler af potentielle partnere i dit område.

13. LetGo.com

Giv slip LetGo er et fantastisk klassificeret annonceside, der kan skabe et godt alternativ til Backpage. Dette websted blev grundlagt af den samme person, der udviklede OLX, hvilket er et andet godt alternativ til Backpage.

Let Go har en jævn og enkel brugergrænseflade. På hjemmesiden finder du de vigtigste annoncekategorier og længere nede finder du folks oversigter over forskellige produkter eller tjenester. Hvis du er logget ind, er det muligt at gemme din fortegnelse.

Du har også mulighed for at dele din annonce til sociale medieplatforme. Bortset fra sit websted har Let Go også en app, der kan downloades fra Google Play Store og Apple Store.

14. Lesbiske kontaktannoncer online

lesbiskpersonlig online LesbianPersonalsOnline.com, som navnet antyder, henvender sig til det lesbiske samfund. Det har en unik og venlig platform dedikeret til damer, der måske er interesserede i at udforske deres seksualitet og hengiven med tilslutninger af samme køn. Webstedet er perfekt til enlige damer, lesbiske par eller endda lige par, der måske er interesseret i at eksperimentere med usædvanlig seksuel sjov.

I øjeblikket har Lesbian Personals Online millioner af brugere. Hjemmesiden hjælper dig med at nå dine drømme om at tilslutte dig interessante personer, uanset om du foretrækker afslappet sex eller noget mere seriøst.

Det er en gratis platform, der også inkluderer chatfunktionalitet og muligheden for at sende private fotos eller videoer direkte. Oven i det giver hjemmesiden dig også en chance for at chatte med piger gennem en tovejs webcam-funktion. Du kan også dele detaljerede profiler af medlemmer.

15. Tryst.link

prøve linkUanset om du er kvinde, mand, par, ikke-binær eller nogen, der er interesseret i noget voksen sjov. Tryst.link er et fantastisk websted at tjekke ud. Det er her, du kan finde potentielle partnere til underholdning eller dem, der tilbyder escort-tjenester.

Tryst er let at bruge. Indtast blot nøgleordene for den bestemte tjeneste, du leder efter, eller se i menulinjen på hjemmesiden. Du kan også søge efter din placering. Det er også muligt at lede efter nogen baseret på etnicitet, alder, højde, kropstype, hårfarve og mere.

16. GumTree.com

Gumtree GumTree er en anden berømt platform for Classifieds. Det startede som et reklameside i Storbritannien og er efterhånden vokset til et fantastisk klassificeret annoncesite, der perfekt kan matche Backpage. Hjemmesiden er dog mere velegnet til dem, der søger biler og ejendomsejendomme.

Det er gratis at sende en annonce på GumTree, men kun hvis du har tilmeldt dig en konto. Hvis du ikke har en konto endnu, er du fri til at gennemse de forskellige produkter, der vises på hjemmesiden hver eneste dag. GumTree er et fantastisk sted til udstationering af annoncer, men jeg vil ikke anbefale at åbenlyst sende annoncer, som du gjorde på bagsiden fordi det muligvis bliver slettet. Her skal du være meget mere lav profil og forsigtig.

Final Word

Lukningen af ​​Backpage var uventet og 'chokerende' for mange af dets brugere. Men det havde også en lys side ved det - som du kan se, førte det til mange gode alternativer til at se dagslyset.
Som altid, hvis du har gode forslag eller erfaring med andre websteder - opfordrer jeg dig til at dele det i kommentarfeltet nedenfor.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michaelacere
Michaelacere
11 months ago

Hi, here as advised – i checked out a few of these sites, really great ones actually.

Rul til top