Opdateret den: 7. august 2022

BeNaughty

Den ultimative gennemgang af BeNaughty.com

Vis mig fordele og ulemper

Jeg har allerede hørt om utallige dating- og tilslutningswebsteder eller apps, og ja, jeg har endda prøvet nogle af dem. Faktisk er jeg blevet så vant til dem, at jeg på en eller anden måde blev træt af de små samtaler. Så kom til BeNaughty; bare selve navnet lyder sjovt og ondskabsfuldt, og måske er det bare nøjagtigt, hvad jeg havde brug for sidst, hvorfor jeg befandt mig til at skrive det ned og tilmelde mig webstedet.

Så hvad er der alt sammen med BeNaughty? 

Populær blandt dem, der er i afslappet dating og tilslutninger, har BeNaughty taget verden med storm, da de virkelig har nogle medlemmer. Det er her, du kan blive fræk alt, hvad du vil, og ingen vil slå et øje, fordi alle gør det samme. Det har denne unikke "uartige tilstand", som lader brugerne have det sjovt med andre mennesker i inkognitotilstand. Lyder interessant, ikke? 

Tilmelding

Deres tilmeldingsproces er virkelig let og ikke-nonsens. Du Tilmeld dig ved at klikke her. Bare et par oplysninger her og der, upload et profilbillede, og angiv derefter, hvilken slags forhold du faktisk leder efter lige nu: FWB? ONS? Relationer? Eller bare venskaber? Valgene er uendelige, og det er din at foretage. Din profil ville være den første ting, som andre brugere ville se, så du bliver nødt til at lægge ting, der rent faktisk kunne tiltrække andre. Du kan også tilføje dine interesser og hobbyer, så de, der er interesserede, kan få et glimt af dine likes. 

Forbindelse med potentielle partnere

BeNaughty er meget let at bruge, da bare ved at se brugernes profiler, vil du allerede fræk beskedhar en form for idé om deres præferencer. Hvis du bruger datingapps eller noget lignende, vil jeg foreslå, at du virkelig tager et sekund eller to for at læse ens profil. På den måde kan du nemt sortere dine potentielle kampe. Så for at komme i gang med at tale med nogen skal vi naturligvis skyde en besked, og for mig, der er en indadvendt, suger jeg faktisk ved at bryde isen og starte samtaler. Og med det er BeNaughty venlig nok til at have konceptet med at sende "blink", så du kan begynde at få beskeder fra andre. 

Så da jeg rullede gennem hundredvis af profiler, vidste jeg endelig hvilken type profiler der kunne ses på dette websted. Jeg indså lige der og da, at det takket være den moderne teknologi, vi har i dag, er blevet så let at forbinde med andre (og tilslutte sig!).

BeNaughty og dets medlemmer

frække medlemmerDa jeg allerede har en idé om, hvor populær det er, blev jeg ikke mere overrasket over at se MEGE mennesker. Der var endda nogle, der er lige omkring mit område. For et dating / tilslutningssted, BeNaughty har omkring 17 millioner brugere der besøger siden hver måned. Vi ved alle, at befolkningsstørrelse eller antallet af dets brugere vil skabe eller bryde alle disse online dating-sider. En god ting ved BeNaughty er, at de altid har en bølge af nye brugere fra tid til anden, så vores muligheder vil udvides, og vi får flere chancer for at møde nogen.

Jeg bemærkede, at de fleste af profilerne ikke rigtig er detaljerede, især med information som deres interesser og hobbyer. Måske skyldes det, at de fleste mennesker på datingwebsteder foretrækker at være lowkey og så meget som muligt for at forblive anonyme, men ikke teknisk, da der ikke er nogen måde, at vi er helt ukendte, når alle kan se vores profilbilleder. 

Nedbryde BeNaughty's demografiske medlem, der er faktisk flere kvinder end mænd på hjemmesiden. Jeg var lidt overrasket over den kendsgerning, da jeg forventede mere af mænds befolkning på sådanne steder. 

Er der rigtige piger på BeNaughty?

Ja helt sikkert. Det faktum, at de har flere kvindelige brugere end mænd, fortæller os det frække rigtige pigerdu får flere mulige kampe, hvis du leder efter dem. Da jeg først kom til BeNaughty, bare af nysgerrighed, tog jeg faktisk beslutningen om at få betalt medlemskab og voila, jeg tror, ​​jeg har vist mere i forhold til, da jeg stadig brugte det gratis medlemskab. Det fik mig til at tænke, at det måske er en af ​​fordelene ved at have en premium-konto; din profil bliver sat på toppen, hvilket giver dig flere kampe her og der. Det blev faktisk lettere for mig at tale med folk og til sidst score nogle tilslutninger. 

Falske profiler og lignende

For alle, der nogensinde har været på online dating-scenen, er det ikke nyt at se falske profiler. Jeg bemærkede, at de har det med BeNaughty en hel del mistænkelige profiler, især dem uden nogen information og billeder leveres. Jeg rullede bogstaveligt talt ned i et par sekunder, og alt hvad jeg så var antallet af profiler uden billeder og endda med tilfældige bogstaver på skærmen i stedet for deres navne, og nogle brugte endda billeder af berømtheder til deres profiler.

Selvom BeNaughty verificerer hver eneste konto ved at sende bekræftelses-e-mails og koder, ser det ud til, at falske profiler faktisk er svære at kontrollere. Det er også godt, hvis din konto er bekræftet, da det hjælper med at oprette forbindelse til andre mennesker, da de også ved, at din profil ikke er en falsk.

BeNaughty og deres sikkerhedsforanstaltninger

fræk profil billede Bekræftelse af konti er en måde at sikre, at folkene bag disse konti er ægte, skønt nogle konti stadig er ubekræftede og kan falde ind under kategorien "falsk". BeNaughty har også en anden sikkerhedsforanstaltning, hvor de sender advarsler til en bruger, når de modtager spam-lignende beskeder eller endda bare dem fra profiler, der endnu ikke er verificeret. Så hvis du prøver lykken med online dating og tilslutninger, skal du vide, hvilke ord der kan betyde, at du er i fare, og jeg vil foreslå, at du holder dig væk fra folk med ubekræftede konti (nogle gange er de bots).

”Dette medlem er under antifam-verifikation. Hvis du stadig vil kommunikere med dette medlem, skal du slå Safe Mode til OFF. ”

Dette var hvad jeg modtog, da der var en ubekræftet konto, der sendte mig en besked. Dette er et smart træk fra BeNaughty, og det adskiller dem bestemt fra andre dating-sider. Ikke alle sider prioriterer deres medlemmers sikkerhed, som hvordan BeNaughty gør det.

Webstedslayout og overalt design

I modsætning til andre websteder, der på en eller anden måde puffe alle deres funktioner til en bruger ved oprettelse af konto og besøg på stedet, BeNaughty holdt det enkelt og rent. De valgte at gøre det på den måde, så brugerne ikke bliver bombarderet med for meget information og funktioner, hvilket får dig til at føle dig tabt på et websted. Det hjælper også med deres mobiloplevelse, da hele layoutet og grænsefladen er let og let, det fungerer også godt selv til mobil brug.

BeNaughty og dens mobilapp

fræk app BeNaughty kan også fås via deres mobilapp. Faktisk kommer det meste af deres trafik fra brugere, der bruger deres mobil, da det er det mest bekvemme. En anden sej funktion, som de har, er at lade brugerne uploade videoer i stedet for de traditionelle almindelige billeder til din profil, og du kan også indstille den til privat eller kun give adgang til dem, du vil se videoerne. En anden funktion i deres mobilapp, som jeg virkelig kan lide, er "Hot or Not", som gav mig det der ligner Tinder-vibes. Du skal være i kategorien "Hot", så du tiltrækker flere kampe, og for at gøre det skal du løbende arbejde på din profil, opdatere dine fotos og bare være aktiv regelmæssigt. 

BeNaughty's funktioner

Sammenlignet med andre websteder og datingapps, som jeg har brugt før, har BeNaughty ganske begrænsede funktioner. De har kun den grundlæggende søgning og filter, men ærligt talt tror jeg, at det i sig selv er effektivt nok, da det kunne være alt, hvad der er nødvendigt for at komme rundt på en hurtig fling-side som denne. Deres søge- og filterfunktioner er også noget vrøvl. Du kan filtrere profiler baseret på dem med profilbilleder, videoer eller andet. Det har også muligheder for anden information så som seksuel orientering, civilstand, etnicitet, og hvad du leder efter, og endda for nogle fysiske udseendemuligheder som kropstype, øjen- og hårfarver og lignende. Jeg tror, ​​at disse funktioner alene allerede er vigtige for et datingside, for at du kan vælge blandt de snesevis af varme mænd og kvinder, der også leder efter den samme ting som dig. 

Kommunikation med andre Uartig Brugere - GRATIS REGNSKAB

Da jeg kun brugte den gratis konto, bemærkede jeg, at de funktioner, jeg kan nyde, faktisk er meget begrænsede. Tag for eksempel med beskederne. Hvis du ikke har et betalt medlemskab, du kan kun have en begrænset chance for at tale med eksisterende medlemmer da du kun kan sende fem beskeder om dagen, og for at tilføje til det, er der endda begrænsninger for disse beskeder og modtagere. For kvinder har de en fordel, selvom de kun bruger en gratis konto, da de kan sende en besked til den, de vil, sende så mange blink som de vil, se hvem der er online i øjeblikket, få adgang til listen over nye brugere, og de kan også tilføje eller lide folk i deres favoritter.

Kommunikation med andre Uartig Brugere - PREMIUMREGNSKABER

Hudpleje kan sende beskeder til enhver hvis de har en premiumkonto. Den "på udkig efter" sektion i en brugers profil er normalt låst, og du kan låse den op hvis du er en premiumbruger. Du kan nemt se fotos, der er indstillet til offentlige på enhver brugers profil, og du kan sende videoer og fotos til dit hjertes indhold. En anden vigtig info, der er tilgængelig for premium-konti, er en anden brugers grove placering, så du får en idé om dit potentielle matters placering.

Hvor meget koster det at gå Premium?

frække priser I øjeblikket skal du bruge mindst $ 0.99 / dag til et abonnement. De tilbyder en tre-dages prøveperiode, så det koster dig omkring $ 2.97. De har tre muligheder for disse abonnementer: en måned, tre måneder og seks måneder. At gå til enmånedsmuligheden er ret dyr på omkring $ 45, den tre-måneders koster dig cirka $ 45.90, mens seks måneder ville være den bedste pris, da du kun bruger omkring $ 73.80, det bliver faktisk billigere jo længere varigheden er. Jeg nyder i øjeblikket tre måneders abonnement, og jeg ved, at dette ikke går til spilde, da jeg allerede har det så sjovt ved at bruge BeNaughty.

Så for at opsummere det hele vil jeg nævne nogle PROS og CONS om BeNaughty, i håb om at flere mennesker vil være interesserede i at prøve en sådan cool online tilslutningsplatform som denne (fordi det virkelig er værd at prøve). 

Pros og Cons

Fordele:

  • Intet vrøvl webdesign og layout; Enkel grænseflade giver brugeren mulighed for fuldt ud at nyde uden at blive bombarderet med for mange funktioner
  • De har strenge sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte medlemmer mod svindlere og falske profiler
  • De sender direkte advarselsmeddelelser til brugere, der modtager mistænkelig interaktion fra ubekræftede konti
  • "Hot or Not" -funktion, der lader medlemmerne se potentielle matches og gennemgå hver profil
  • Har en "Fuld sikker tilstand", som kun tillader bekræftede medlemmer at sende dig beskeder

CONS:

  • Kun kvinder kan sende beskeder ved hjælp af gratis konti. For mænd skal de først være en premium abonnent, før de kan gøre det 
  • Dens mobilappversion er kun tilgængelig for Android-brugere

At opsummere

Da jeg har lurt her i nogen tid nu, kan jeg sige, at det er virkelig nemt at matche med nogen på dette sted eller denne app. Jeg mødte faktisk nogle af mine kampe og havde det ganske godt. Det gode ved denne er, at alle ved, hvad de vil have, og hvad de rent faktisk leder efter. Selvom det bestemt afhænger af hver person, ja, du kan endda gå så langt som at springe over den sædvanlige smalltalk og bare komme i gang med forretningen, da der er nogle mennesker, du møder her, hvis mål er at blive lagt og være fræk med en ny. Der er altid den spændingen ved at gøre gerningen med fremmede, og da I begge kender dine intentioner, så er alt cool. Ingen forpligtelser og mærker er nødvendige ... bare sjovt, og du kan frigøre din frække side til en, der også er vild med det. Sammenlignet med de traditionelle datingapps, hvor du bliver nødt til at tale med hver eneste af dine kampe og gennemgå den sædvanlige selvintroduktion og mindre samtaler, med BeNaughty, ingen spil, ikke noget vrøvl. Det er meget lettere at tilslutte sig mennesker, da det også er det, de leder efter: en hurtig slynge.

Virkelig at leve op til sit navn, BeNaughty er et samfund, hvor tilslutninger kan være lige så lette som 123. Da det er et miljø, hvor ingen vil dømme dig for at vise dine grimme sider, kan du alle springe over den lille snak og komme lige til det med det samme . Gå efter det, hvis du vil, spring hvis du ikke gør det. Du behøver ikke at være alt sammen sky og genert, da alle her naturligvis vil have det samme. Og da jeg har prøvet både dets gratis og premium-medlemskaber, (du kan tilmelde dig en prøve ved at klikke her) - Jeg kan sige, at dine penge ikke bliver spildt med, hvor let det er at få tændstikker og have det, du vil have.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top