Opdateret den: 22. oktober 2021

Dobbeltliste

URL: https://doublelist.com

Vis 12 alternativer til DoubleList.com

forhåndsvisning af dobbeltliste

At møde mennesker med lignende seksuelle tankegang og mål gøres nu nemmere med stigningen i tilslutnings- og listenider, en af ​​lederne efter at backpage gik ned er - Dobbeltliste. Ikke kun i en seksuel sammenhæng, men hvis du leder efter nogen form for forhold, vil du måske gå videre til Internettet, og du kan finde dem alle med blot et par klik.

Hvad handler DoubleList om?

DoubleList er et sikkert sted for alle, der ønsker at gå hele vejen i at udtrykke deres seksualitet og ønsker uden at blive bedømt. Det er som en erstatning for de stadigt populære Craigslist Personals, som desværre blev lukket ned. DoubleList er ret ny, så du måske eller måske ikke har hørt om det endnu, men det fungerer lige så fint som det fortegnelsesside, som vi har kendt til. Registrerede brugere kan poste annoncer, andre kan se dem, og de der er interesserede kan nå ud, så de kan have en slags aftale. Dette websted er også let at navigere og er brugervenligt, så du kan straks sende personlige annoncer og tjekke, hvad andre også har sendt.

Dobbeltliste henvender sig til folk, der er interesserede i tilslutninger og afslappet sex. Masser af hotties besøger stedet, da der også er masser af enkeltpersoner, der ønsker det samme - ingen strenge tilknyttede relationer og rent seksuelle møder. Selvom det ikke er umuligt at finde seriøse ting her, finder du dem normalt ikke her. Sexede lokale er også meget aktive på stedet, så du kan bare hænge ud her og slappe af. Hvis du tilmelder dig på siden, finder du masser af mennesker, der også ønsker at blive lagt i aften. Tilmelding er meget let; Dobbeltlisten fokuserer på tilslutninger, så de beder normalt kun om minimal info. Hele registreringsprocessen varer kun omkring 5 minutter. Du skal blot angive dit køn plus hvem og hvad du leder efter. Derefter bliver du nødt til at angive din e-mail-adresse, brugernavn og nominere en unik adgangskode. Tænd derefter din placering, sæt din fødselsdag, og det er det. Hele registreringsprocessen er meget hurtig og ikke-nonsens.

Det er til dating eller tilslutninger?

Hvis du er færdig med tilmeldingen, kan du nu fortsætte og møde potentielle tilslutninger. Da Doublelist er en slags et websted med skråstreg for annoncer, har den chatfunktioner, der giver dig mulighed for at lære andre at kende på et dybere niveau. Beskeder, tale eller videochats er blot nogle af de måder, du kan bruge til at oprette forbindelse til. Nu kan du få din profil til den rigtige handling ved at navigere gennem webstedet og tjekke andre. Du kan læse deres profiler, især deres indlæg og bios. Dobbeltlisten giver nogle spørgsmål, der er informative og er gode samtaleindledere, da de normalt tackler med personlige ønsker, idealer og meninger. Ligesom ethvert andet datingside, jo flere oplysninger, du deler, jo mere kan dine potentielle kampe tjekke, om jer er kompatible eller ej.

Hvis du har været en hyppig besøgende på dating- og tilslutningswebsteder, ville du vide, at den ene hindring i disse blivende svindlere og spams. Med Doublelist behøver du ikke bekymre dig om det. Du kan tjekke DoubleLists sikkerhedstip og -forholdsregler, men vær sikker på at webstedet fungerer godt sammen med deres sikkerheds- og privatlivskontrol. Webstedsmoderatorerne holder styr på hver profil, så du ikke behøver at bekymre dig om din online sikkerhed.

Fordele og ulemper ved Doublelist.com

Fordele:

 • Stor værdi for pengene
 • Nem registrering
 • Profiler har omfattende detaljer

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Nogle annoncer
 • Dyr betalt version

12 bedste kontaktannoncer / tilslutningssteder som Doublelist.com:

# 1: AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

Med millioner af medlemmer på stedet er Adultfriendfinder ekstremt populær, da det er blevet alles kendskab til, når de vil kigge efter afslappede forbindelser og noget uartigt sjov. Stiliseret som AFF hjælper de dig med at gøre dine vildeste drømme og fantasier til virkelighed. Du får se forskellige typer mennesker fra forskellige steder og kønsorientering. De har alt og alt hvad du gerne vil kigge efter, så det er et af de bedste steder for tilslutninger og afslappede forhold. AFFs registrering er meget hurtig og enkel, en der kun tager dig omkring et minut eller to. De giver forskellige spørgsmål for at finde ud af dine præferencer, og som vil blive brugt til at forbinde dig med potentielle kampe. Hvad angår profiler, er det en uudtalt regel i online dating- og tilslutningsverdenen at altid sætte din bedste fod frem og uploade dine mest fantastiske fotos. AFF tilbyder også en række funktioner og værktøjer, der vil være meget nyttige, når du har nogen, du matchede med. Du kan interagere med andre via e-mail, chat og videoindstillinger.

Tjek vores fulde review af adultfriendfinder.

Fordele:

 • Kæmpe og velrenommeret database over medlemmer
 • Masser af muligheder for selvudfoldelse
 • Brugervenlig grænseflade
 • Flere søgefiltre
 • Erotiske blogs og sexede webcams

CONS:

 • Ekstra omkostninger til premium-funktioner

# 2: Dating.com

dating.com hjem

Lanceret i 1993 er dette den nemmeste og bedste måde at komme ind i online datingverdenen. Selvom det er kendt, at Dating.com's servicepriser er ret høje, kan du stadig gøre brug af dets funktioner og nyde at kommunikere med andre med nogle af dets gratis funktioner. Folk over hele verden kan bruge dette websted til at finde deres tilslutning om natten eller måske endda noget mere. Det tilbyder også en mobilapp for at gøre kommunikationen mellem medlemmer lettere. Hvis du planlægger at bruge Dating.com, skal du registrere dig for en konto. Du skal bare angive dit køn og hvad du vil finde på stedet, vælge et kaldenavn til dig og give nogle vigtige detaljer som e-mail, adgangskode og bekræfte din konto. Medlemmernes profiler er ret detaljerede og enkle med korte hilsenbeskeder om sig selv. Dating.com har to hovedkommunikationsværktøjer - chat og e-mail. Selvom alle kan sende beskeder gratis, kan du ikke læse de beskeder, du har modtaget, medmindre du køber nogle kreditter.

Her er en udvidet Dating.com anmeldelse.

Fordele:

 • "Udsendelse" for at kontrollere, om medlemmerne er ægte
 • Private fotos koster ikke ekstra penge
 • Omfattende anti-fidus politik

CONS:

 • Modtagne meddelelser kan kun læses af premium-brugere

# 3: OnlyHookup.com

kun tilslutning

At hjælpe folk med at oprette forbindelse til afslappede eller seriøse forhold, OnlyHookup er et fantastisk sted med fantastiske funktioner og anmeldelser. De fleste elementer på det sædvanlige datingside, som vi er vant til, kan findes på dette websted, så hvis du er hyppig på dating- eller tilslutningswebsteder, kan du nemt arbejde dig rundt i OnlyHookup. Bortset fra disse forventede kommunikationsværktøjer og -funktioner, tilbyder de også unikke frynsegoder, der får brugere til at komme tilbage og nyde webstedet. Tilmeldingsprocessen er temmelig lang og omfattende, men det vil være afgørende for din søgning efter "den ene" for natten. Baseret på dine svar på tilmeldingen vil siden introducere dig til potentielle kampe, der passer til dine præferencer. Du kan også tjekke profiler, hvis du ikke har nogen, der har fanget dit øje endnu. Hvis du vil oprette forbindelse til andre medlemmer eller måske begynde at slå på dit potentielle match, kan du blot sende disse beskeder eller endda have tale- eller videochats.

Fordele:

 • Webstedet er let at navigere
 • Gratis at deltage
 • Fantastiske kommunikationsfunktioner
 • Samler medlemmer, der kun er interesserede i tilslutninger

CONS:

 • Distraherende annoncer for gratis medlemmer

# 4: Ashley Madison

ashley-Madison

Dette er et meget populært, men kontroversielt datingside, der er blevet hypet af mange mennesker, fordi dets primære mål er at få brugerne til at "finde deres andet liv". Det går efter deres kontroversielle tagline, "Livet er kort og har en affære." Selvom det lyder forkert, er Ashley Madison et must-besøg, hvis du er en person, der ønsker at have forhold uden for ægteskabet og finde ligesindede mennesker. På dette websted finder du alle mulige mennesker - cougars, unger, mennesker, der er gift eller i et forhold, eller bare singler, der vil have det sjovt og møde alle. Det sigter mod at forbinde mennesker, og med citatet "du lever kun en gang" gælder det for Ashley Madison-brugere, fordi du nemt kan finde en anden her. Du kan bruge webstedet gratis, men der vil være begrænsninger. Deres betalte medlemskab giver dig mulighed for at nyde flere funktioner og starte chats eller e-mails.

AshleyMadison fuld anmeldelse her.

Fordele:

 • Webstedet ser luksuriøst og elegant ud
 • Intuitiv brugergrænseflade
 • Udstyret med flere SSL-certificeringer og sikkerhed

CONS:

 • Nogle inaktive profiler

# 5: BeNaughty

fræk

Et af de mere populære tilslutningssteder med næsten lige mange mandlige og kvindelige medlemmer, BeNaughty har gjort vidundere for folk, der ønsker noget afslappet sex siden 1998. Fordi det er som en "senior" i tilslutnings- og datingverdenen, har det mange anmeldelser online, og de fleste af dem er ret gode. Hvis du er interesseret i BeNaughty, skal du registrere en konto. Det er 100% gratis, så du behøver ikke betale for noget for at begynde at kigge efter tilslutninger. Når du har oprettet en konto, kan du tjekke profiler og kontrollere vigtige detaljer, der giver dig mulighed for at afgøre, om en bruger er et match for dine præferencer. BeNaughty har også premium-medlemskab, men kvindelige brugere kan få adgang til disse betalte funktioner gratis. Du kan gøre brug af chatrum og videochatmuligheder. Det bedste ved BeNaughty, som sandsynligvis er den mest besøgte del af webstedet, er deres cybersex-mulighed. Hvis nogen allerede har fanget din opmærksomhed, kan du gå videre og have det sjovt og sexet.

Benaughty fuld anmeldelse kan læses her.

Fordele:

 • En veteran i tilslutnings- / datingbranchen
 • 100% fri
 • Lige forhold mellem kvindelige og mandlige medlemmer
 • Kvindelige brugere kan bruge premium-funktioner gratis

CONS:

 • Nogle annoncer om gratis medlemskab

# 6: Sengeside

sengeside-2

At kigge efter tilslutninger gennem klassificerede annoncesider har været en ting lige siden Backpage-dage, men da den er blevet lukket, er der nu flere nye websteder, der fungerer på samme måde som det evigt elskede websted. Sengeside er et af alternativerne, og det tilbyder faktisk næsten de samme funktioner og frynsegoder med deres mål at forbinde mennesker, især dem der er interesseret i tilslutninger eller afslappet sex. Bedpage ønsker at forsøge at genskabe Backpage-udseendet, følelsen og funktionaliteten, så det bliver brugerne begejstrede og nysgerrige. Sengeside er et websted med klassificerede annoncer med alt inklusive og har mange kategorier til en bred vifte af emner, lister og aktiviteter. Der er sektioner til køb og salg, hjem, fast ejendom, forretningsservice, jobfortegnelser, og selvfølgelig, hvad vi er her for ... escort- og tilslutningsfortegnelser, hvor du måske finder din næste dato eller grim tid. Selv om der er nogle gentagne indlæg og spam, har den stadig gode funktioner og fungerer perfekt, hvis du vil have en nem måde at blive lagt på.

Fordele:

 • Lignende udseende og følelse som Backpage
 • Du kan rulle gennem indlæg uden at registrere dig
 • Stor funktionalitet

CONS:

 • Mange lande har ingen ledige stillinger
 • Nogle prostitutionsannoncer er falske
 • Nogle indlæg og kommentarer i afsnittet dating er spam

# 7: SnapSext

snapsext

Selvom det er meget ældre på markedet, er SnapSext meget brugervenligt og let at navigere. Det fokuserer normalt på det visuelle aspekt, så det har mange funktioner til kommunikation som videochats, live streams, selfie-gallerier og mange flere. SnapSext har en hurtig registreringsproces, du skal bare være myndig, så du kan få adgang til og nyde dens funktioner. Ligesom de fleste dating- og tilslutningswebsteder bliver brugerne stillet adskillige spørgsmål, der hjælper dem med at komme til deres ønskede kampe. SnapSext har også en fantastisk system- og matchingssystemalgoritme. Du kan filtrere profiler ud og blive matchet med brugere tæt på dine præferencer. Andre medlemmers profiler kan også ses, især dem der er online, så kommunikation ved hjælp af SnapSext er meget ligetil.

Fordele:

 • Fantastiske matchende algoritmer
 • Omfattende spørgsmål til profiloplysninger
 • Hurtig registrering

CONS:

 • Beskeder kun mulig for betalte medlemmer

# 8: FapChat

fapchat

Med FapChat får brugerne interagere med de mest befriede mennesker. Dette er meget populært i Google Play Butik og har flere mandlige medlemmer med hensyn til befolkning. Dens interface er ret let at navigere, så nye brugere kan arbejde sig rundt på siden uden besvær. Realtidsbeskeder er det mest almindelige værktøj til at oprette forbindelse til andre brugere, også med fotoudvekslinger og live cam-funktioner. Når du tilmelder dig let og jævn med en gratis konto, kan du stadig nyde FapChat på trods af de mange begrænsninger. Hvis du vil låse op for dets andre funktioner, skal du betale for premium-medlemskaber. Du kan også gøre brug af dets filtreringsmuligheder, så du kan komme tættere på dine potentielle matches. De tilbyder også forskellige sektioner, som du kan prøve, som "My Intimate Desires" og "My Perfect Match". Samlet set tilbyder FapChat så meget fræk sjov; det er stort set som en Snapchat, men med flere nøgenbilleder og eksplicit indhold.

Her er også en fuld Fapchat anmeldelse.

Fordele:

 • Flere kvindelige medlemmer
 • Let at navigere og uden problemer
 • Downloadet mange gange i Google Play Butik
 • Ser lovende ud til hurtige tilslutninger

CONS:

 • Du skal betale for medlemskab for fuldt ud at nyde fordelene

# 9: CityXGuide

byguide

At rejse til en ny by kan nogle gange være ensom og kold. Men det behøver ikke at være sådan. Sexet venskab kan let købes og bruges, uanset hvilken by du befinder dig i, og steder som CityXGuide.com gør dette muligt.

CityXGuide.com er et annoncer med voksen-tema designet til at give dig adgang til kvindelige ledsagere og ringepiger, uanset hvor du er. Det betyder ikke noget, hvilken by du befinder dig i, CityXGuide.com har en samling ledsagere klar til at holde dig selskab og gøre alle dine drømme til virkelighed.

Fordele:

 • Gratis registrering
 • Overflod af profiler
 • Et godt alternativ til tidligere backpage.com

CONS:

 • Ikke meget screening af medlemmer

# 10: Ensom kone tilslutning

lonelywifehookup

En af de mere modne datingsider, hvor du nemt kan score nogle tilfældige tilslutninger, Lonely Wife Hookup er et must-besøg især for dem, der ønsker at starte deres søgning efter noget dampende, afslappet sex. Besøg LonelyWifeHookup kan give dig friheden til åbent at føle og tale om, hvad du vil, fordi alle er fordomsfri og har de samme intentioner. For at starte din rejse mod at finde lokale piger i dit område, skal du bare registrere dig for en konto og udfylde de nødvendige oplysninger. Den har en sort og lyserød grænseflade, som er let at se på og gør det let at navigere. Du kan nemt arbejde dig rundt på hjemmesiden og gennemse profiler og finde flere detaljer om lokale piger i nærheden af ​​dig. Hvis du har nogen i tankerne, kan du slå dem op med en besked og oprette et arrangement, der fungerer godt for jer begge. Selvom du stadig kan bruge webstedet gratis, tilbyder det flere funktioner til betalte medlemmer.

Fordele:

 • Gratis og hurtig registrering
 • Nem webstedsnavigation
 • Voksen mediegalleri

CONS:

 • Premium kræves for at få MILFs kontakter

# 11: ALT.com

altcom

For eventyrlystne brugere derude er ALT.com det bedste sted at vise og udforske dine kinks og fetisher. Hvis du er træt af den almindelige vaniljeplatform, kan du starte med ALT.com og få dine seksuelle fantasier tændt til det højeste. Denne dating site for voksne er også fantastisk til nybegyndere, der er nysgerrige efter disse former for sex. Det tilbyder mange kategorier fra alt, hvad der er sexrelateret, især BDSM. Du kommer til at udforske mere af din seksualitet, og hvad du virkelig vil have med andre mennesker, der også er i sådanne handlinger. Du kan let knytte bånd til andre brugere med lignende kinks. Det har også profiler af medlemmer, hvor du kan tjekke ud, så du kan finde nogen omkring dit område og måske arrangere nogle møder og tilbringe tid sammen. Faktisk er alt blevet gjort let med stigningen på Internettet, og du kan nu nyde dine seksuelle lyster uden at føle behov for at dække det over, for med ALT.com vil ingen dømme dig for at være dig. Alle er fordomsfri og seksuelt aktive.

Fordele:

 • Kæmpe database
 • Omfattende kategorier
 • Store filtreringsmuligheder
 • Forbedret privatliv
 • Gratis brugere har adgang til godt indhold

CONS:

 • 100 % NSFW
 • Interfacet ser klodset og travlt ud
 • Gratis konti er begrænsende

# 12: Zoosk

zoosk hjemmeside

Zoosk, der tilbyder både et websted og en mobilapp, lover den nemmeste måde at score tilslutninger og datoer på. Med millioner af brugere fra hele verden finder du altid en varm lokal i nærheden af ​​dig, der er klar til ethvert eventyr, især sexede. Zooks bruger dine online profiler fra forskellige sociale medieplatforme til at integrere det i din konto. Det har mange brugere, hvilket gør det mere effektivt til potentielle kampe. Det har også lister og profiler af andre brugere, som du kan tjekke ud. Webstedet har også et ret godt forhold mellem mand og kvinde, så hvert medlem har ikke svært ved at lede efter kampe. Du kan have masser af muligheder, uanset din kønsorientering og hvad du leder efter. Zoosk bruger "adfærdsmatchmaking", hvor du vil blive matchet med andre baseret på din lighed mellem handlinger. Intet behov for lange spørgsmål for at gøre dig kendt og blive grupperet i de mulige kampe, Zoosk vil gerne gøre alt for dig.

Fordele:

 • Super let opsætning af profil
 • Ingen lange spørgeskemaer
 • Bekræftede profiler
 • Den lange liste over medlemmer og tilslutningstilbud

CONS:

 • Nogle falske profiler
 • Dyre priser

Konklusion

Du kan være single siden fødslen og endelig vil gøre det, eller du kan være alene uden nogen at rykke til, eller du kan være i et forhold og leder efter en anden til at krydre tingene ... uanset hvad dine mål er, dig kan alle have dem her. Dobbeltlisten og dens alternative websteder hjælper dig med 99%.

Sikker på, da der er mere end et par steder at vælge imellem - hvordan ved du, hvem der er bedst?
Jeg kan personligt anbefale mine FAV 3-websteder, der enten matcher eller overgår DoubleList-kapaciteter:

# 1: AshleyMadison - velkendt, men når du først har prøvet det, ved du hvorfor det er SÅ populært.
# 2: Dating.com - en af ​​kæmperne i branchen.
# 3: OnlyHookup.com - for dem, der KUN ønsker tilslutninger.

Når det kommer til at møde mennesker, kan personlige annoncer være den nemmeste og hurtigste måde at gøre det på. Internets stigning har gjort det muligt at datere rundt og tilslutte sig nye mennesker, så det vil ikke være så stressende at finde folk, der har samme tankegang som dig. Likesindede med de samme interesser og forholdsmål kan være rundt om hjørnet, så du skal logge ind på DoubleList og starte denne spændende rejse.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top