Opdateret den: 7. august 2022

WellHello & 11 TOPTE Tilslutnings- og Swinger-steder som WellHello.com

URL: https://www.wellhello.com

Vis 11 alternativer til WellHello.com

wellhello

Vi lever i moderne tid, hvor der er masser af online dating-sider, hvilket gør det lettere for os at få forbindelse med fremmede og danne nye forbindelser. Men det er svært at finde en pålidelig mulighed, da der er mange steder at vælge imellem. Vi ved, hvor svært det kan være, så vi har samlet en liste over de bedste datingsider, især dem, der fokuserer på tilslutninger og swingers. De fleste af disse websteder kan fuldt ud opfylde dine forventninger. Nem at navigere i layout, eksklusive søgefunktioner, livlige samfund, og nogle har endda fidusbeskyttelse - det er bare noget af det, der kræves for at skabe en effektiv online datingplatform. Følg denne artikel, så vil vi guide dig igennem, så du kan få en god rejse til at score din bedste tilslutning nogensinde. For nu starter vi med datingwebstedet WellHello.

Jamen hej? Hvad er det?

Hvis du ønsker at få et simpelt og ærligt svar, så WellHello er en datingwebsite for folk, der ønsker mere end bare dating. Ved "mere" betyder det, at brugere på dette websted er på forhånd med deres intentioner (både mænd og kvinder), og de informerer dig med sikkerhed om, hvilken slags dating de vil opleve. Det er et perfekt sted for dem, der ønsker at springe over de lange og kedelige små samtaler og introduktioner, der normalt sker på de første par datoer og ønsker at springe direkte til de mest interessante dele.

Tilmeldingsproces

For at begynde at bruge WellHello skal du registrere dig for en konto. Tilmelding tager kun 2-3 minutter og det er 100% gratis. Du skal bare angive grundlæggende detaljer som køn, e-mail-adresse, alder, postnummer og derefter udpege en unik adgangskode. Så snart du er færdig med at angive din e-mail-adresse, kan du øjeblikkeligt gennemse eller endda opgradere dit medlemskab. WellHello sporer derefter dine søgealgoritmer for at give dig en kurateret liste over mulige match, der passer til dine præferencer.

Søgning og profiler

Webstedet har omfattende søgefunktioner og giver dig forskellige filtre til at indsnævre dine valg for mere detaljerede resultater. Nogle af disse filtre inkluderer alder, etnicitet, seksuelle præferencer og placering. Disse filtre er yderst nyttige, især hvis du bor i større byer. Du vil opdage, at hver profil giver dig brugerens sensuelle favoritter og fysiske statistikker. Private fotogallerier er også tilgængelige. Premium-funktioner som at sende "flirts", tilføje nogen som "favoritter" og mange flere kan fremme interaktion men til en pris. 

Fordele og ulemper ved WellHello

Fordele:

 • Omfattende fidussikkerhed
 • Kompatibel til mobile enheder
 • Opdateret interface
 • 1-dages prøveversion for $ 1

CONS:

 • Beskeder kræver premium

11 bedste WellHello.com-alternativer:

# 1: AdultFriendFinder

AdultFriendFinder

AdultFriendFinder er hvor du kan "slutte dig til verdens største sex- og swinger-samfund." At være et af de mest kendte steder til at finde hurtige og nemme seksuelle møder, regelmæssige tilslutninger og mange flere, det har en bølgende feed af kampe, gallerier med eksplicitte fotos og stimulerende sex tilbud for at gøre det til et paradis for alle, der leder efter noget godt tidspunkt. 

Hvis du er 100% over og færdig med forholdsspørgsmål og de langsomme og stabile introduktioner og små samtaler, som det ses på traditionelle dating-sider, så AdultFriendFinder er din gyldne billet til øjeblikkelig kommunikation og tilfredsstillelse. Registrering tager lige omkring 30 sekunder til et minut - de kræver intet andet end din e-mail-adresse, et brugernavn og en adgangskode og korte oplysninger. Du vil bemærke, at dine meddelelser begynder at strømme ind, selv uden at tilføje nogen saftig info, men det tilrådes at tilføje nogle sexede fotos og beskrivelser - og det er for at øge dine chancer for at få flere kampe og flirt, finde nogen, der deler en super-specifik seksuel fantasi, og at bevise alle, at du er et rigtigt menneske og ikke en bot.

Fordele:

 • Meget populær i online dating / tilslutning niche
 • Masser af interaktive og kommunikationsfunktioner
 • Stor brugerbase

CONS:

 • Webstedsdesignet og grænsefladen ser lidt forældet ud

# 2: Dating.com

dating.com

Dating.com er et standard dating site med en let at navigere interface og gode funktioner. Det er vært for en varieret gruppe af medlemmer, hvilket gør det til et godt sted at udforske dine personlige præferencer, især med hensyn til det seksuelle aspekt. Du kan tilmelde dig gratis, oprette din profil og oprette forbindelse til andre medlemmer. Det tilbyder forskellige kommunikationsværktøjer, der er tilgængelige gratis, og du kan gøre brug af dem ved at tilmelde dig en konto. Når medlemmerne er tilmeldt, kan de udvide deres profiler ved at udfylde et par åbne spørgsmål for yderligere at beskrive dig selv og forklare, hvad du leder efter på Dating.com. Du kan også uploade fotos, som skal godkendes af webstedsadministratorerne, før det bliver sendt. Medlemmer kan interagere med hinanden på mange måder, herunder via webstedets e-mail-system, øjeblikkelige chats samt videochat. Dating.com ser ud til at tiltrække en lang række medlemmer, men websteds avancerede søgning er praktisk til at indsnævre dine resultater. Du kan også søge efter online-medlemmer, hvis du kan lide spændingen ved at oprette forbindelse til nogen med det samme. Når du har valgt et medlem at komme i kontakt med, kan du sende dem en e-mail, vise interesse via blink eller chats eller gemme dem på din favoritliste. 

Fordele:

 • Anstændig gratis kontoindstilling
 • Grundig og avanceret søgning

CONS:

 • Webstedet ser ret klodset ud

# 3: Søger.com

søger arrangement

Med en behagelig webstedsfunktionalitet er Seeking.com et sted for både mænd og kvinder, der ønsker et finansbaseret forhold. Hovedsageligt for sukkerforhold, men henvender sig også til tilslutninger og typisk dating, Seeking.com's interface er enkel og elegant, alt fungerer hurtigt, og der er ingen irriterende pop-ups. Webstedet er endda vært for en underholdende blog, hvor du kan finde statistik om deres brugere, sjove anekdoter og mange tip til sine brugere. Tilmelding til en gratis konto tager dig et minut eller to, selvom kontoen holdes tilbage i 48 timer, da din profil og dine billeder vil blive godkendt. Denne godkendelseskonto omgåes kun, hvis du tilmelder dig direkte til en premiumkonto. At udfylde en profil er meget ligetil, og de fleste af dem er minimale, men detaljerede. Der er ingen lang personlighed eller matchende quizzer, det er bare du, der sælger dig selv og sætter dine bedste skud. Hvis du vil kigge efter et "gensidigt fordelagtigt" forhold, vil sukkerfar dating-sider som Seeking.com være et af de bedste steder at begynde at lede efter.

Tjek vores fulde gennemgang af Seeking Arrangement.

Fordele:

 • Detaljerede søgefunktioner
 • Helt gratis for kvinder
 • Mænd kan sende op til 10 gratis beskeder

CONS:

 • Mænd har brug for premium-medlemskab for at læse beskeder

# 4: Ashley Madison

ashley-Madison

Det populære datingside kaldet Ashley Madison blev grundlagt helt tilbage i 2001. Ideen var enkel, men kontroversiel - at skabe et åndedrætsrum for mennesker i engagerede relationer eller dem, der er gift, for at finde nogle ekstra sjove, aka affærer. Webstedet har fået ekstrem popularitet, og mange mennesker er nu interesserede i aktiviteter uden for ægteskabet, der leveres af Ashley Madison. Indtil i dag forbliver websteds kerneprincip uberørt og umodificeret. Hver dag går millioner af nye brugere til Ashley Madison og søger efter tilslutninger, flings og affærer, selvom de allerede er i et forhold. Selvom risikoen for datalækager er en af ​​brugernes største bekymringer, efter et datasikkerhedsproblem, er alle stadig fascineret og fascineret af, hvordan Ashley Madison fungerer, og det er en effektiv måde at forbinde ligesindede på. Når du tilmelder dig en konto på Ashley Madison, skal du bruge omkring 15 minutter eller deromkring, fordi det er en temmelig langvarig proces. Bare sørg for at give de nødvendige oplysninger, som også kan være nyttige for websteds matchmaking-algoritmer senere.

Fordele:

 • Meget populær især i USA
 • Praktiske søgemuligheder
 • Detaljerede medlemsprofiler
 • Panik-knap til nødsituationer

CONS:

 • Data lækker tilbage i 2015

# 5: FriendFinder-X

venfinderx

En god funktionalitet af FriendFinder-X er, hvordan den er åben ikke kun for individuelle brugere, men også for par, der ønsker at udforske andre muligheder via tilslutninger og afslappede møder. FriendFinder-X har eksisteret i mere end to årtier allerede, hvilket gør det til et afprøvet testtilslutningssted af mange. Selvom det har et ret kontroversielt ry på grund af sin karakter, roser afslappede sexfans stedet for dets fantastiske service og funktioner, som er en enorm hjælp til at lede efter tilslutningspartnere. Med millioner af brugere over hele verden finder du FriendFinder-X et værdig sted, især når du opgraderer til et premium-medlemskab på trods af dets dyre priser. Dette sted er bestemt en af ​​de store kræfter i tilslutningsdatingverdenen og for alle, der søger afslappet sjov, så er dette sted et must-besøg. Tilmelding til en konto tager kun et par minutter, og du bliver nødt til at besvare spørgsmål og indtaste nogle personlige oplysninger. De har et spørgeskema, der skal udfyldes, hvilket vil være nyttigt for dig at blive matchet med mennesker, der passer til din smag. Når du er færdig, fortsætter du til deres side for køb af medlemskab og vælger, om du vil opgradere til en præmie eller blive som en gratis konto. Bortset fra at være et sted for afslappede brugere at finde seksuelle partnere, er der også mange par, der tilmelder sig konti på FriendFinder-X og søger muligheder uden tilknytning.

Fordele:

 • Har været aktiv i mere end 20 år
 • Anstændigt valg af medlemmer
 • Detaljerede profiler

CONS:

 • Medlemskabsgebyrer er ret høje
 • Mobilapp kun til iOS
 • NSFW design af hjemmesiden

# 6: Flirt.com

flirtcom

Flirt.com er perfekt lavet til de moderne datere og er en fantastisk platform til at møde singler over hele verden i alderen 18 til 78 år. Tilmelding tager kun et par minutter, og nye medlemmer kan straks begynde at søge ved hjælp af websteds grundlæggende søgeindstillinger og filtre som alder, køn og placering. Webstedet ser minimalistisk ud, men samtidig effektivt, især med hensyn til interface og matchmaking-systemer. Hvis du leder efter noget afslappet og ikke-strenget forhold, så bekymre dig ikke mere, da Flirt.com kan give alt det til dig med deres forholdsvis afbalancerede forhold mellem mænd og kvinder, hvilket giver dig flere odds for at score en tilslutningspartner. Med hensyn til det faktiske sted ser layoutet behageligt og omfattende ud med et ligetil sprog og detaljerede brugerprofiler med store profilbilleder. De fleste brugere kan endda være enige om, at Flirt.com har en Tinder-lignende fornemmelse og kaldes noget siteversionen af ​​den populære dating-app.

Fordele:

 • Gratis grundlæggende konti til rådighed
 • Rent webstedslayout
 • Masser af chatmuligheder
 • Mobilapp tilgængelig

CONS:

 • Dårlige matchende algoritmer
 • Intet medlemsfilter, især med hensyn til sikkerhed
 • Uklar garantipolitik 

# 7: Tinder

tinder

Siden lanceringen i 2012 har Tinder været et kendt navn med hensyn til online datingplatforme. Hele Tinder-forudsætningen er enkel - stryg til højre, hvis du er interesseret, stryg til venstre, hvis du ikke er det. Når begge mennesker skubbede lige på hinanden, er de to nu "matchet", og de kan begynde at sende beskeder. Sandsynligvis det bedste eksempel på øjeblikkelig tilfredsstillelse især til datingapps, men Tinder er blevet udbredt og er mere end bare validering og tilslutninger. Denne app fungerer så godt, især hvis du er i store byer på grund af deres enorme brugerpulje, hvilket gør Tinder et forsøg værd hver gang. Det har masser af seje funktioner, hvis du vil opgradere og prøve deres pasfunktioner, hvor du kan vælge en anden placering og stryge på lokalbefolkningen der. Dette kan også fungere til fordel for folk, der rejser meget - du kan få en liste over datoer, uanset hvor du er i verden, fordi Tinder er meget populær overalt. Selvom Tinder har dette ry for at være en app udelukkende til tilslutninger, kan du stadig se efter ægte forbindelser og muligvis danne relationer med dine kampe herfra. Det tager bare mod og en masse skub til højre, før du kan finde hvad og hvem du leder efter.

Fordele:

 • Denne app startede "swiping" -trenden
 • Fuldt fungerende selv som en gratis bruger
 • Ingen tidsbegrænsninger for beskeder
 • En integreret videochat-funktion
 • On-demand sikkerhedsfunktioner

CONS:

 • Du kan kun stryge til højre på 100 profiler hver 12. time
 • Aldersbaseret lønskala
 • Flere mænd end kvinder
 • Begrænset info om dine mulige kampe
 • Falske profiler overalt

#8 Grindr

Grindr

Når det kommer til brugen af ​​geografisk målretning til datingapps, er Grindr den første, der har introduceret en sådan bedrift. Appen blev grundlagt tilbage i 2009 og er nu en meget populær gay dating-app. I dag ville du have svært ved at finde en homoseksuel mand, der ikke har prøvet at downloade Grindr eller bare har eksperimenteret med det endnu en gang. Det kaldes mere almindeligt som en tilslutningsapp i stedet for en datingapp, med sin geo-målretningsfunktion og nem tilmelding, holder Grindr hver bruger tilbage igen og igen i håb om at score nogle nye forbindelser. Med en brugervenlig grænseflade, der giver brugerne mulighed for at se andre online-medlemmer og deres nærhed, gør denne applikation tilslutning enkel og effektiv. Nogle ulemper ved Grindr ville være den forældede grænseflade, men bortset fra det fungerer Grindr perfekt, hvis du er klar til tilfældige tilslutninger og forbindelser uden streng og endda danner venskaber.

Fordele:

 • Indført geo-targeting
 • Fremhæv målrettede filtre
 • Gratis at bruge

CONS:

 • Masser af falske profiler
 • Forældet interface
 • Mange pop op-annoncer

# 9: Ned-app

ned dating app

Down fungerer naturligt med hensyn til forskellige online dating- og tilslutningstjenester. Webstedet fungerer ved at få adgang til din Facebook-konto og scanner efter mulige kampe baseret på din seksuelle præference. Derefter inviterer Down dig til at tagge de mennesker, du er interesseret i. Da brugerne har et bredt spektrum af potentielle datingkampe, som de kan søge, kan du let søge efter forskellige profiler, indtil du finder en der passer til din smag. Med over 7 millioner brugere over hele verden, med de fleste brugere fra USA, vokser Downs platform enormt og rummer mennesker i forskellige kulturer og samfundslag. Uanset placering, religion og mange andre aspekter er og forbliver hjemmesiden gratis for alle. Voksne, der søger kærlighed eller endda ægteskab, eller bare mennesker, der ønsker tilfældige tilslutninger og afslappede sexmøder, de er alle nede for noget sjov på dette sted.

Fordele:

 • Bred brugerbase
 • Forskellige sprog til rådighed
 • Mobilapp tilgængelig
 • Bruger den nyeste AI-teknologi til matchmaking
 • Avancerede funktioner

CONS:

 • Nogle negative anmeldelser fra brugerne
 • Nogle fidus og svig hændelser
 • Ingen refusion for et opsagt abonnement
 • Webstedet garanterer ikke 100% succes

#10 Ren. App

ren app

Pure er en populær tilslutnings-mobilapp, der udfordrer status quo, når det kommer til online dating ved øjeblikkeligt og anonymt at finde afslappede sexpartnere. Det er lavet for enkeltpersoner til at finde og opleve "øjeblikkelige sexede møder" med en simpel forudsætning i tankerne: give "Dates On-Demand". Sandt nok leverer webstedet sine løfter godt og tydeligt. Ved at tage en no-nonsense tilgang til at arrangere afslappede sexmøder er Pure i det væsentlige tidsreguleret, hvilket betyder, at det sletter din profil efter et bestemt antal timer. Brugerne matches på baggrund af deres nærhed til hinanden, og den eneste information eller detalje, du skal give, når du leder efter afslappede sexpartnere, er kun en selfie. Pure har eksisteret siden 2014 og blev engang betragtet som en stor konkurrent for Tinder på grund af dets hurtigere og lettere måder at score afslappede sexpartnere og møder på. For at sige det enkelt er Pure en skamløs, men lettere måde at blive lagt på og møde nye bekendte.

Fordele:

 • Minimalistiske profiler
 • 1-timers maksimalt selvdestruerende medlemsprofil
 • Potentielle kampe opdateres regelmæssigt

CONS:

 • For at benytte en gratis prøveperiode er kreditkortoplysninger nødvendige
 • Tidsbegrænsning forårsager et mindre antal aktive brugere
 • Medlemmernes personlighed vises ikke på grund af 1-selfie-konceptet

# 11: Kasidie

kasidie

Kasidie er et websted, der er specielt designet til swingers, især par, der ønsker at mødes med andre swingers til store seksuelle møder begivenheder. Webstedet har en meget åbenbar seksuel stemning med sin berømte tagline "Seksuelt social" og seksuelt suggestive slagord som "Husk mit navn, du skriger det senere." Som et af de største swinger-sider på Internettet har Kasidie ​​mange måder at mødes og have det sjovt med andre swingers. Ligesom alle andre swinger-websteder skal nye medlemmer tilmelde sig en konto, enten som en enkelt person eller som et par. Når du har oprettet din profil, skal du angive din interesse, især for seksuelle aktiviteter. Medlemmerne kan også poste seksuelt indhold i deres album og profiler. For at forbinde med andre swingers har du masser af muligheder at vælge imellem. Kasidie ​​har en Rendezvous-funktion, hvor brugerne kan sende deres tilgængelighed til kortsigtede seksuelle møder, blive bedømt på deres “Sexometers”, som findes efter hvert indlæg. Dette kan også være nyttigt for rejsende, der skal til og fra forskellige steder; de kan ganske enkelt sende deres destination og tilgængelighed, og mulige kampe vil stille op på ingen tid.

Fordele:

 • Masser af programoversigter
 • Rendezvous- og rejsefunktioner
 • Stor og aktiv brugerbase

CONS:

 • Nogle personlighedsdrevne spørgsmål
 • Gratis konti kan ikke se profiler
 • Kun et par online medlemmer til enhver tid

Slutordet

Hvis du er single og på udkig efter datingmuligheder eller nogen, der ønsker at blive afslappet og nyde afslappede bekendte - WellHello & disse 11 alternative tilslutningssteder er designet lige til dig. Du vil være i et samfund af ligesindede personligheder med lignende seksuelle præferencer. Uanset om du udelukkende vil date eller bare have en one-night stand eller fuck kammerater, finder du utvivlsomt det, du leder efter, med nogen af ​​disse websteder.

Fra alle disse 11 steder, Jeg vil sige, at min favorit 2 ville være:
# 1 - AshleyMadison.com - da jeg godt kan lide at tilslutte mig ret hurtigt, og jeg kan lide 'nogle MILF'er fra tid til anden (og der er nogle på AshleyM).
# 2 - VoksenFriendepage - denne er en velkendt med mange og mange medlemmer, nem at vælge, filtrere og få det slutresultat, du leder efter. 😉

Du bør ikke bekymre dig om medlemmerne, da de fleste brugere af tilslutningssteder er forførende og varme. Næsten alle er på udkig efter en kamp, ​​der passer perfekt til deres kinky intentioner, og som de kan udforske seksuelt med. Vælg et af disse websteder, så vil du nyde at udforske muligheder og få dine seksuelle knæk og fetisher tilfredse. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top