Opdateret: 5. juli 2022

Sådan får du en one night stand (guide) - 5 effektive måder og 6 websteder til ONS

Vis mig 6 ​​bedste hjemmesider til One Night Stands

one night stand foto At få en one-night stand betyder at have noget sjovt og spændende. Jeg personligt som hvordan vi starter det fra et simpelt "hej" og eskalerer til noget hot sex på bare et par timer... og alle disse bekræfter bare ens tillid til deres spil. Jeg tror altid, at en natstand giver folk den perfekte mulighed for at udføre deres seksuelle opfordringer uden at involvere noget drama eller streng.
En undersøgelse foretaget i 2009 afslørede, at kun 3% af kvinderne villigt ville gå hjem med en fremmed, der bare er en gennemsnitlig udseende fyr, mens kun 8% gik med på at gå hjem med en super attraktiv fyr. En anden undersøgelse, der blev foretaget netop for nylig, afslørede, at 20% af kvinderne indrømmede at være aktive i situationer med en natstand, mens 50% sagde, at de altid ville være villige til at gøre det, hvis de fik chancen. Alle disse undersøgelser vil være gode nyheder for mænd, især dig, der læser dette, fordi det giver os større håb og chancer for at vinde over disse kvinder, der er åbne for ideen om en natstand. Hvis du har selvtillid og færdigheder (et godt udseende ville være et plus!) Og vil vide mere, kan du læse hele denne artikel og intensivere dit spil.

Fantastiske ONS-placeringer

bar fest ons Når vi hører "one night stand", forbinder vi det straks med barer og klubscener. Sikker på, det er her, folk normalt bruger deres glatte færdigheder til god brug. Alkohol i dit system, mørke steder, der er perfekte til intime øjeblikke, og masser af mennesker, du kan tjekke ud og muligvis flirte med - mulighederne er uendelige. Men bortset fra barer og klubber er der også nogle vigtige steder for at score en one night stand. Tag for eksempel bryllupper. Det er ikke en hemmelighed, at kvinder føler sig alt for følelsesladede under sådanne lejligheder, hvad med at være vidne til to mennesker, der bekender deres utødelige kærlighed til hinanden, så det får deres hormoner til at blive haywire. Hvis du er en fyr, og du får øje på en, du har en hots til, til et bryllup, vil du måske prøve lykken og fortælle hende.

Andre potentielle placeringer for at lande en one night stand ville være enhver form for fest. Du har mange piger på din radar, og du kan bare samle lidt selvtillid og give dit bedste skud. Når du er på en fødselsdagsfest, vil du måske også gå til fødselsdagspigen for noget ekstra sjov og spænding. For nogle ville det drage fordel i dystre situationer for dem, især når kvinder ville føle, at de bare skulle give slip på alle deres hæmninger og gribe øjeblikket og derfor komme med øjeblikkelige beslutninger som at sove med en tilfældig fyr.

Kontroller for piger med potentialer

2 piger til os Hvis du går ud med det formål at blive lagt til sidst på dagen, skal du spille spillet lidt anderledes og gøre ting, som du normalt ikke gør. Her er et tip: mænd vil normalt gå efter de hotteste kyllinger under en fest eller i klubberne, men du vil måske gå efter hende "næsten lige så attraktive" venner. At være på et næsten attraktivt niveau som det er allerede en bedrift, så det ville ikke være så slemt, hvis du kunne få en nat med en. Det ville også gøre den "hotteste" pige interesseret i, hvorfor du ikke gik efter hende. Den “næsten lige så attraktive” vens tillid ville skyde op og det, min ven, ville gøre dit spil lettere.
Alternativt, du kunne scanne et rum fyldt med potentielle kandidater, da de fleste piger, der er åbne for hvad som helst (aka laver en natstand), normalt ville lægge en indsats for virkelig at blive bemærket. Hold øje med de piger, der har det mest sjovt, lav lidt beskidt dans, grin højt og kontrollerer rummet af de samme grunde som du gør.

Brug den rigtige tilgang

henvende sig til pigerDa du vil sove med denne fantastiske pige om et par timer, dig skal arbejde på at få et stjernernes første indtryk. Så alt hvad du skal gøre er at udelade de osteagtige linjer og de lamme, dumme vittigheder i en anden tid. Nærm dit mål med tillid, og start en interessant samtale. Confidence er utvivlsomt en stor faktor for succesen med en one night stand, da det helt sikkert vil gøre dig ansvarlig for hele situationen. Når du har ansvaret, og du får hende tilsluttet, kan du begynde at gøre alt, hvad der er i din magt for at få hende til at føle sig godt.
Stil de rigtige spørgsmål, og sørg for, at du giver hende det indtryk, at du er interesseret, og fremsæt nogle passende kommentarer. Få hende til at føle, at hun er præcis, hvad du vil, og få hende til at længes efter det dårligt at hun også vil se sig selv komme i gang med dig. Pointen med hele "at være i kontrol" er, at hun til sidst vil gøre hvad du vil, og det inkluderer at gå hjem med dig. Du skal også huske, at ærlighed kan spare dig for meget tid og holde dig væk fra drama, hvilket er hele pointen med en natstand. Du kan subtilt sige, at du ikke er klar til nogen romantiske forhold, og at du bare kan lide at være single.

Pas på tegn

pige attraktion tegn Når dit mål er at score en one night stand, skal du altid holde øje med hendes kropssprog. Naturligvis vil kvinder ikke fortælle dig, hvad hun synes om dig på forhånd. Hvis hun faktisk synes, du ikke er god, eller at du suger, vil du aldrig høre det komme ud af hendes mund, men du vil se det gennem ubevidste tegn. Kvinder elsker al den ekstra opmærksomhed, du giver dem. Du vil helt sikkert ikke være nede for at tilbringe hele natten med at prøve at vinde nogen, der ikke engang er interesseret. Læs hendes kropssprog, og du ved, hvad hun synes om dig, og hvad hun vil have, at der sker med jer to.
Hvis hun forbliver tæt på dig med sin krop åben mod dig, er det et godt tegn. Men hvis hun handler reserveret og lukket, med hendes krop, der læner sig væk fra dig, så ved du hvad det betyder. Ser hun på dit ansigt og stirrer direkte på dine øjne, når du taler? Kan du føle, at hun virkelig er interesseret? Berører hun subtilt dine arme eller dytter du legende, mens du snakker, så har du større chancer for at få det med hende i slutningen af ​​natten. Men hvis hun konstant tjekker sin telefon eller kigger rundt i hele rummet, så betyder det sandsynligvis, at hun er totalt keder sig. At læse hendes kropssprog vil gøre forskellen mellem, at du bliver afslappet og bare går af. Spild ikke din tid med kyllinger, der ikke er nede for det

At tage det næste niveau til din tilslutning

spørger en pige ud Hvis tingene ser absolut godt ud, og du også kan føle, at hun er i god tid, er det tid til at starte med dine seriøse bevægelser på næste niveau. Du kan bare starte med bevæger sig tættere på hendeved at røre hende forsigtigt og til sidst læne sig ind for et kys. Husk, at du ikke bør gå hele vejen og få hende til at gøre sin del også. Begynd at male på dansegulvet, forkæl dig i en tung make-out-session, og gør bare hvad du har brug for, så du kan få hendes juice til at flyde.
Vi ser altid de glatte linjer og suave bevægelser af mænd i filmene, med hvordan de inviterer piger og dybest set tager dem til "et andet niveau". Undgå direkte at sige, at du vil gå direkte til dit sted fra din nuværende placering, men i stedet kan du køligt bede hende om at gå til et stille sted eller "et eller andet sted med bare os to". Du kan vælge lounges eller stille stille steder, og du kan få en bid eller to. Selvom det tager noget tid, bringer det dig faktisk tættere på at komme hjem med hende, da du vil gøre hende mere behagelig ved ikke at skynde noget. Piger elsker opmærksomhed og at vide, at de er ønsket, meget mere at vide, at en fyr finder hende varm nok til at ville sove med hende, men det bliver en stor afbrydelse, hvis du får hende til at føle, at sex er det eneste, du tænker på på dette tidspunkt. Det er kun et spørgsmål om tid, indtil du endelig kommer til et sted, hvor magien vil ske, så bare gå med strømmen og sørg for, at der bliver masser af berøring og udmærkelse hele tiden.

Det øjeblik du har ventet på

går ned for en pige Da natteaften handler om ren sex, mindre dramaer, komplikationer og forbindelser, kan det at gå til dit sted føre til en, medmindre du har fortalt hende på forhånd, at du ikke vil se hinanden efter din varme nat sammen. Hvis du ikke planlægger at tilbringe tid sammen med hende efter din one night stand, ville det ikke være sejt at have en sovekabine, der vågner op meget sent. Du kan vælge hendes plads så hun vil føle sig meget mere behagelig, og det vil også betyde noget godt tidspunkt for dig.
I det øjeblik du går ind døren, skal du give det dit bedste skud, for det er det, du er her for; frigør dine hæmninger, og stop med at spilde noget tid. Du behøver ikke at tale om ubrugelige ting. Fortæl hende direkte og imellem tunge åndedrag, hvor sexet hun ser ud lige nu og viser hende, hvor meget hun tænder dig. Når det er tid til endelig at gøre gerningen, skal du selvfølgelig bruge kondom og bruge alle dine sexede færdigheder til at behage hende, inden du kommer. Hvorfor skal du sætte hende først foran dig selv? Det er fordi hvis hun kan lide hvordan du gør det, denne one-night ting kunne let blive venner med fordele eller almindelig fuck kammerat forhold. Hvem vil ikke have det, ikke?
For en nat står jeg godt med at holde køn væk fra noget kinky (medmindre hun selvfølgelig beder om det.)

Når du endelig har nået dit mål for natten, kan din exit spilles på mange forskellige måder, men selvfølgelig du skal aldrig glemme at fortælle hende, hvor meget du har haft din tid sammen. Fortæl ikke hende, at du ringer til hende bagefter; det ville lade hende undre sig og give dig en mystisk og spændende side. Hvis du finder dig selv at have hendes mobilnummer og få forbindelse på sociale medier eller næsten alt, hvad der ikke er normalt for bare en one night stand, så kan du få det til din fordel. Du kan ende med at komme ind i et fuck kammeratforhold med hende eller endda have nogen til at sende bytteopkald, når tiden beder om det. Slå hende op med en besked den næste dag eller to og siger, at du havde en god tid, og at hun er fri til at ringe til dig, eller hvad som helst, hvis hun er klar til noget lignende igen. På den måde lægger du det på hende. Du slap af enhver forpligtelse og hvis hun er klar over det, kan det betyde, at mere sex kommer din vej, og det er noget, du bestemt ikke vil hade.
Jeg nævnte i de tidlige dele af denne artikel, at de sædvanlige steder, hvor mænd kunne score en natstand, normalt er overfyldte steder som barer, fester og klubber, men Du kan også finde nogen, der bruger websteder og apps. Vi lever alle i den moderne verden med teknologi, der bringer dig næsten alt ved blot et par klik her og der. Der er nu mange sexorienterede websteder, der kan give dig mere adgang til varme og smukke piger bare hvordan det fungerer i din lokale bar eller klub. Mange singler tilmelder sig på disse sider eller apps, så de kan blande sig og møde andre mennesker med de samme behov. Så hvis du leder efter nogle sjove one night stands, kan du prøve dit skud med ovenstående tip eller også besøge nogle af disse anbefalede websteder. Du får lidt sjov og held og lykke med at møde potentielle sengekammerater på alle disse platforme.

Online steder til en natstand

Webstedets navnPrisForbindelse
AdultFriendFinder$ 14.95Besøg hjemmeside!
Dating.com$ 9.90Besøg hjemmeside!
2fuck.comGRATISBesøg hjemmeside!
BeNaughty$ 11.99Besøg hjemmeside!
FriendFinder-X$ 20Besøg hjemmeside!
Flirt.com$ 27.99Besøg hjemmeside!

Husk, med disse websteder har du mindst 2x-3x større chance for at blive lagt snarere end på en fest eller en bar. Simpelthen fordi ikke alle piger i en bar eller en fest er op til at have afslappet sex eller osv. Mens disse sider og apps er designet til singler eller endda folk, der er specielt interesserede i sex og prøve "nye ting".

De fleste af disse er GRATIS at prøve. For at få premiumfunktioner skal du dog betale et symbolsk medlemsgebyr. Bare tænk over det - vil du hellere bruge ~ $ 50 - $ 100 ++ på en pige på en bar eller ~ $ 19 til medlemskab og få adgang til tusindvis af piger? 😉

Og jeg siger ikke, at det er en dårlig eller umulig ting at få en tilslutning i en bar ... Det er godt, men også ret hårdt! Og hvis du er nybegynder, vil du måske starte med en lettere ting.
Held og lykke med dine nye sexede bestræbelser.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top