Opdateret den: 30. september 2022

Jerkmate anmeldelse

& TOP 14 Live Webcam Sex-sider som Jerkmate.com

Vis mig 14 alternativer til Jerkmate.com

Hvad handler det om?

rykkammerat Jerkmate vil aldrig lade dig komme helt alene. Som navnet antyder, vil siden give dig partneren til dine fjolsbehov. Bortset fra at give dig virksomheden, mens du gør dig, vil det gøre processen mere spændende og interessant for dig. Du kan vælge fra den brede vifte af piger, som siden har. Hver pige har forskellige kinks og færdigheder, som du helt sikkert vil blive ved med at lede efter. Denne side er let en af ​​de bedste sider, når det kommer til live sexkameraer.

Da webstedet er sammensat af modeller fra forskellige kontinenter, tilbyder det ni (9) forskellige sprog, du kan vælge imellem. Dette er også nyttigt for brugere, der ikke er engelsktalende. Med dette kan du forvente, at der er kunstnere tilgængelige lige når som helst på dagen. I lighed med andre sider varierer Jerkmates modeller fra amatører til professionelle. Du får vælge dine præferencer, uanset om det er en kvinde, mand, trans, homoseksuel eller endda gruppe. Oven i dette kan du også vælge forskellige kinks, udseende og aldersgrupper.

Logge ind og tilmelde dig Jerkmate

For brugere, der allerede har en konto, kan du blot klikke på knappen "Log ind" og indtaste din e-mail-adresse og din adgangskode.

På den anden side, for dem, der endnu ikke har oprettet en konto, kan du klikke på "Opret din gratis konto”-knappen. Dette vil omdirigere dig til en side, der beder dig om nogle grundlæggende oplysninger såsom din e-mail, kaldenavn og din adgangskode. Nu kan du være lidt bekymret for at give din e-mail ud, især på websteder som denne. Det er der dog altid en løsning på. Du kan altid oprette en separat e-mail for lignende websteder, du besøger. På den måde forbliver du diskret. Når du har indtastet alle disse oplysninger, skal du bekræfte din konto via den e-mail, du har lagt.

Jerkmates søgeværktøj

Jerkmate har et noget omfattende søgeværktøj. Med det kan du indsnævre dine muligheder baseret på dine interesser. Resultaterne vil variere afhængigt af, hvem der er online på det pågældende tidspunkt. Følgende filter er tilgængelige for bedre søgeresultater:

 • Seksuel orientering (lesbisk, homoseksuel, biseksuel eller lige);
 • Etnicitet (ibenholt, kaukasisk, asiatisk, latinamerikansk);
 • Aldersgruppe (Teenager, Ung, Moden)
 • Bryst og pikstørrelse (lille, gennemsnitlig eller stor);
 • Kropstype (slank, lille, muskuløs, atletisk, gennemsnitlig, kurvet, BBW, husky eller stor dreng);
 • Hår, øje og kropshårfarve;
 • Fetish-type (Hanrej, Ansigtsbehandlinger, Piercinger, Fødder, Læder, Anal, Mælk, Kvælning, Cream pie, Rygning, BDSM, Strømper, Underdanig, Dyb hals, Dominant, Tatoveringer osv.).
 • Region: Asien, Afrika, Amerika og Europa

Jerkmate Funktioner

Siden det har været i branchen i nogen tid, har webstedet fornyet mange funktioner, som dets brugere kan nyde. Disse er nogle få af dem:

 • Video Chat

Videochat er en meget grundlæggende funktion, du kan nyde på webstedet. Dette er dog et envejs kommunikationsmedium. Du bruger dette, hvis du vil se modellerne udføre.

 • Voice-to-Voice-chat

For at tage showet et hak, kan du bruge denne funktion. Dog ikke alle kunstnere har denne funktion. Du skal bare kontrollere, om kunstneren er tilgængelig til en tovejs stemmechat. Dette er også en betalt funktion til kun premium-konti. Webstedet bruger en krypteret telefon til at muliggøre kommunikation.

 • Cam2Cam

Nu for at eventyret bliver endnu mere interessant, kan tovejskammen bruges. Det er en ting at se modellerne optræde og lege med sig selv, men det er et helt spændingsniveau, når den udøvende kunstner også ser dig udføre. Det gør interaktionen mere realistisk og mindre virtuel.

Sikkerhed og support af Jerkmate.com

Baseret på de oplysninger, der er hentet fra webstedet, bruger det SSL til at kryptere alle brugernes personlige oplysninger inklusive dine betalingsoplysninger. Det anføres også i dets vilkår, at Jerkmates administrerende team på ingen måde vil sælge de oplysninger, de indsamlede fra sine brugere. Dette er en god sikkerhed for sine brugere, da data behandles fortroligt. Derudover har webstedet et meget omfattende hjørne med ofte stillede spørgsmål, hvor du kan løbe igennem, hvis du er i tvivl. Du kan også finde sikkerhedsforanstaltninger, der fastlægges af selve webstedet.

Hvis du stadig har andre spørgsmål eller bekymringer, der ikke besvares i ofte stillede spørgsmål, kan du kontakte deres kundesupport. De har lydhør kundeservice, der er tilgængelig 24/7. Du kan nå dem via chat eller ringe. Se bare efter "Kontakt os", så finder du kontaktoplysningerne på siden.

Den unikke side af Jerkmate

Jerkmate anbefaling

Blandt de live sex cam sider på internettet kan jeg sige, at Jerkmate virkelig viser en mærkbar unik side. For det første tilbyder dette websted et lort af funktioner og henvender sig til alle præferencer. For eksempel er modellerne her ikke bare smukke. Det er selvfølgelig vores primære bekymring, men du kan vælge forskellige kropsformer, øjenfarve, hår, nationalitet og andre specifikke karakteristika for en kvinde eller mand.

Oven i dem har Jerkmate også en fantastisk hjemmesideoplevelse. Da jeg prøvede at se et live show, indlæses streamingvideoen med det samme uden buffering eller forsinkelse. I modsætning til andre cam-websteder med masser af irriterende afbrydelser, får denne dig virkelig til at komme hurtigere. Bemærk også, at Jerkmate har en modeloversigtsfunktion, hvor du kan læse detaljerede oplysninger om modellerne, statistikker, erfaringer og ekspertise.

Kameraerne, der bruges af Jerkmate-modellerne, er alle af højopløsningskvalitet. Vær sikker på, at du kan nyde den skarpeste og klareste visuelle opløsning, når du har brug for at rykke ud. Hvis det ikke er nok, kan du frit chatte med modellerne gennem Jerkmates chatboks på stedet. Normalt vil brugere hoppe til chatboksen, når tingene bliver kedelige, men personligt tror jeg ikke, at folk er på chatten af ​​denne grund. Følelsen af ​​at kunne tale med Jerkmate-modeller pumper en anden stemning og spænding op.

Tusind modeller er tilgængelige her, så det vil ikke være en udfordring at finde dit perfekte match og absolutte præference. Du kan endda anmode om et privat show, hvis du kan lide en mere intim interaktion. Jeg ved, at du kan lide det endnu mere, især når disse modeller onanerer non-stop og leger med legetøj.

Brugervenligt design og funktioner

Jerkmate videoer

På trods af de mange sektioner og live webcam-muligheder, opretholder Jerkmate-webstedet et pænt og velordnet udseende. Kudos til holdet bag denne side; de gjorde det perfekt uden at ofre brugervenlighed. Nødvendige funktioner som klassifikationer og søgeværktøjer er tilgængelige i menuen til venstre, mens livevideoerne er ideelt placeret i midten. For meget bedre bekvemmelighed er søgefeltet placeret i den højeste del af denne side, så du kan gøre det på et øjeblik, når du skal finde specifikke live cam-shows eller modeller.

Det er klart, at Jerkmates visuelle egenskaber og design er både attraktive og brugervenlige. Noget jeg virkelig ikke kan klage over. Hvis du sammenligner dette med nogle erotiske sider eller lignende nicher, kan andre have komplicerede layouts. Men denne fremmer enkelhed og en bekvem brugeroplevelse. Faktisk, hvis du viser sig at bruge en blanding af browsere, som Chrome, Safari, Mozilla og flere, har den en meget bedre tilpasningsevne og er lettere at gå rundt. Brugergrænsefladen bliver ikke rodet og støder sammen.

Jeg har også bemærket, at webstedets design og stil er rent og overskueligt, hvilket er relativt usædvanligt for en cam-side. Jeg mener, jeg er vant til et uorganiseret og out-of-style site udseende, så Jerkmate var virkelig en nyhed for mig. Med funktioner som denne kan du naturligvis være sikker på, at du ikke vil have nogen problemer med at finde de bedste webcams og opfylde dine dybeste og mørkeste kødelige ønsker.

Kom godt i gang hos Jerkmate

Jerkmate spil

At udforske Jerkmate-webstedet åbnede mange muligheder for at kritisere og rose. Men en ting, jeg lagde mærke til, er, hvordan de formåede at gøre webstedets grænseflade lidt nemmere for folk og modeller at interagere. Der er mange måder at manøvrere siden på, hvilket gør registreringen hurtigere. Personligt synes jeg, at disse to ting er virkelig vigtige, da vi ikke kan komme i gang med vores Jerkmate-eventyr uden at nyde stemningen først.

Bortset fra den gunstige brugervenlighed er registrering en afgørende ting, der vil afgøre, om en besøgende bliver en af ​​jerkerne eller blot en almindelig gammel gæst. Når det er færdigt, kan du frit få adgang til alle online piger og chatte med dem, når du vil. Til offentlige chats har alle brugere adgang til en chatboks, hvor du kan sende alle beskeder, grimme eller komplimenter, og lade modellen vide din interesse.

Jerkmate modeller online

Din oplevelse med Jerkmate afhænger af dine valg. I øjeblikket har siden masser af live cam-shows med unikke temaer og forskellige cam-kategorier. Jeg har set lesbiske, BDSM, asiater, BBW'er, MILF'er, ansigtsbehandlinger og mere - og de er alle med i denne samling. Enhver form for erotisk og kinky fetich er udstillet her, så bare rolig, hvis du har meget specifikke eller skæve behov. Bare vælg fra muligheden, og tænk på, hvad der gør din cam-oplevelse umagen værd. Måske har du brug for en lille model eller en med store bryster. Bare husk, at uanset hvilke tvangstanker du måtte have, er der ingen måde, du ikke vil finde det på Jerkmate.

Du kan slutte dig til dem her.

Jeg mener, der er bogstaveligt talt mere end tusind forskellige live-kameraer tilgængelige her hos Jerkmate, og du kan gøre det så ubesværet og bekvemt. Denne side er helt sikkert dit bedste bud på at udfylde dine ubestridelige drifter og ønsker. Men hvis du stadig er lidt tøvende og vil have en bedre forståelse af, hvad JerkMate kan give dig, tror jeg, du skal prøve det om en dag eller to og udforske cam-mulighederne. Hvem ved, dette kunne være en ny oplevelse for dig!

Jerkmates Premium-abonnement og gratis

Jerkmate sexspil

Som du allerede ved, er Jerkmate en premium live cam-side, så du skal betale for et abonnement, når du bruger private cam-shows. I øjeblikket tilbyder siden også gratis tjenester, men de frynsegoder, du kan nyde med et betalt medlemskab, er langt ud over det grundlæggende abonnement. Du vil helt sikkert nyde Jerkmates bedste og mest fantastiske funktioner, når du først investerer lidt månedligt eller årligt.

For gratis eller grundlæggende kontomedlemmer, Jerkmate tilbyder gratis registrering og browsing af hele webstedet. Du kan også forhåndsvise en video i ti sekunder og nyde et begrænset cam-show. Du kan få adgang til alle dele af Jerkmate, men desværre er der ikke meget, du kan gøre i nærheden.

Jerkmate live

Alternativt kan Premium-medlemmer nyde masser af muligheder og unikke funktioner på Jerkmate-siden. Først og fremmest kan du bedømme modellernes udstillingspræstationer, oprette en liste over dine yndlingsmodeller, sende beskeder, deltage i flere private kamerashows og få daglige opdateringer om, hvad der er nyt på siden og modellerne.

Selvfølgelig er den mest afgørende fordel for alle premium-medlemmer at få adgang til og nyde live-shows til en overkommelig kreditpris. Du kan endda filtrere modeller efter køn, f.eks. homoseksuelle, hetero og par. Jerkmate sørgede for at imødekomme alle deres brugeres præferencer, så du er velkommen til at udforske og streame fandme live med den smukkeste og mest perfekte kameramodel.

Men frem for alt andet, som Jerkmate er stolt af, er min yndlingsfunktion her tippen. Hvad giver drikkepenge? Nå, det er dybest set at give modellen en kredit på stedet eller tips for hendes fantastiske præstation. Disse er kun tilgængelige for premium-medlemmer, og du kan nyde dem, når du anmoder om en bestemt handling eller finurlig optræden.

Jerkmates fordele og ulemper

Fordele:

 • Brugersikkerhed er en af ​​stedets højeste prioritet
 • Masser af sprog at vælge imellem
 • Pålidelig kundesupport
 • Masser og masser af pigemedlemmer lever konstant på cams

CONS:

 • Priserne er meget ustabile
 • Chat interface kan bruge nogle forbedringer

Top-14 Live Cam Sex-websteder, der ligner Jerkmate.com:

# 1 - Cams.com

live camscom

Cams.com er bedst kendt for sin interaktive funktion. Den har "Connexion", hvor du kan manipulere det legetøj, der bruges af modellerne på webstedet. Du kan stimulere sex med modellen live gennem Lovense Max. Lovense Max er forbundet med Nora af modellen. Webstedet er også stolt af sin Buzzmode-funktion, der gør brugen af ​​webstedet mere praktisk. Du kan tipse modellerne igennem det. Cams har en generelt enkel grænseflade, så den er nem at bruge.

Fordele:

 • Dens videoer streamer i fuld HD
 • Den interaktive sektion
 • Der er nye modeller hver dag

CONS:

 • Chatter med modeller er en betalt funktion
 • Ingen forindspillede videoer i modsætning til andre steder

# 2 - Camsoda

camsoda hjem

Du vil aldrig fortryde nogensinde at tilmelde dig dette websted. Det giver dig kvaliteten for de penge, du bruger. Webstedet har tovejs lyd- og video private shows, der gør din interaktion med modellen mere realistisk. Ved tilmelding giver webstedet dig gratis tokens, som du kan bruge og udforske webstedet. Med bare et gratis medlemskab kan du allerede nyde en masse af Camsodas funktioner.

Camsoda anmeldelse & alternative websteder.

Fordele:

 • Billigere end andre lignende websteder
 • Der er mange gratis cam-modeller
 • Bredt udvalg af kinks-kategorier
 • Et af de største cam-sites i verden

CONS:

 • Søgemaskinefiltre er ikke særlig omfattende og organiserede
 • Ofte stillede spørgsmål er ikke særlig nyttige

# 3 - ImLive

imlive side

ImLive betragtes som et af de bedste live cam-sider, der findes. Dette er baseret på de priser, det fik i 2015 og de foregående år. Det har vundet mindst tre gange i kategorien Best Live Cam Site. Webstedet giver dog ret til disse priser. Det har mange specielle funktioner, som du helt sikkert vil nyde at starte med antallet af modeller og kunstnere, de har, der kommer fra forskellige dele af verden. Der er også berømte pornostjerner, der streamer på siden.

Du kan læse en fuld ImLive.com anmeldelse her.

Fordele:

 • Mange funktioner til gratis medlemmer
 • Loyale medlemmer tildeles
 • Webstedet er sikkert

CONS:

 • Design kan være mere tiltalende
 • Begrænsede betalingsmuligheder

# 4 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby side

MyDirtyHobby betragtes som en af ​​de største voksne netværkssider. Forventet vil du møde en masse ligesindede på siden. Der er også mange amatører, der sender deres fotos og videoer. Du er sikker på kvalitetsindhold og andre brugere. Bortset fra de gratis stillinger, hvis du har et par dollars til overs, er der mange flere funktioner, du kan nyde. Webstedsdesign er godt og let at bruge.

Fordele:

 • Webstedet er let at navigere
 • Intet medlemsgebyr
 • Der er mange daglige opdateringer

CONS:

 • Du kan ikke gemme eller downloade videoer
 • Ikke alle videoer er i HD

# 5 - Live Jasmin

LiveJasmin hjem

Det blotte sted på LiveJasmins hjemmeside vil give dig stemningen i klasse og elegance. Du kan straks fortælle gennem sin hjemmeside, at du får en fornøjelig oplevelse med siden. Virkelig skuffer webstedet aldrig, da det har en af ​​den bedste kvalitet, når det kommer til modeller. Det har investeret tid og kræfter i screening af deres modeller for også at give deres brugere en kvalitetsoplevelse. Du skal dog også forvente, at prisen med den avancerede ydeevne, de leverer, også er høj.

LiveJasmin anmeldelse og sider som Livejasmin.com her.

Fordele:

 • Webkameraer og modeller af høj kvalitet
 • Prisværdig kundesupport
 • Fetish-kategorier er meget omfattende

CONS:

 • Priserne er skjult, indtil du har kreditter

# 6 - Bongacams

bongacams

Bongacams er et af de mest besøgte websteder, der er gratis at deltage i, for voksne. Du vil ikke blive overrasket over, hvorfor brugerne stadig vender tilbage til webstedet. Det har mange modeller fra amatører til professionelle. Hver model har sin dygtighed til at fremvise, der helt sikkert vil hjælpe dig med at komme på ingen tid. Der er heller ikke noget problem, når det kommer til tilgængelighed, da webstedet er åbent døgnet rundt. Og ved åben betyder det, at der er mange aktive brugere uanset tidspunkt på dagen. Modellerne er også fra forskellige dele af verden.

Bongacams omfattende gennemgang her.

Fordele:

 • Der er gratis poletter
 • Dens mobilapp er lige så funktionel som deres desktopwebsted
 • Shows er hver krone værd

CONS:

 • Irriterende pop op-vinduer, når de er i "fri tilstand"
 • Flere modeller taler ikke på engelsk

# 7 - chaturbate

chaturbate

chaturbate betragtes som en af ​​de største konkurrenter, når det kommer til live cams. Det har vundet så meget popularitet gennem årene. Du kan se gratis amatørprogrammer på siden. Men hvis du vil øge det et hak eller to, er der betalte forestillinger af professionelle modeller, der er villige til at vise dig, hvad de har i et live show. Det er måske ikke det første sted, der tilbyder live cam, men det er blevet revolutionerende, da det tilbød nogle shows gratis, som du sjældent nyder på andre steder.

Fordele:

 • Gratis nøgenbilleder og andre seksuelle handlinger
 • Overkommelige priser
 • Masser af funktioner at nyde

CONS:

 • Opsætning af en tovejskamera kan være forvirrende
 • Søgemaskine filter skal opgraderes
 • Irriterende annoncer for gratis medlemmer

# 8 - MyFreeCams

minfreecams-side

Du bør ikke blive bedraget af udseendet af dette websted. MyFreeCams er mere end det, der møder øjet. Det kan se forældet ud, men det har det, der kræves for at konkurrere med andre nyligt lancerede live sex cam-websteder. Det har et stort udvalg af kvinder, som du let kan tale med. MyFreeCams er et af de banebrydende websteder i branchen, og det er en ekspert, når det kommer til at gøre brugernes oplevelser umagen værd.

Her er en komplet anmeldelse af MyFreeCams.

Fordele:

 • Ad-fri
 • Der er mange modeller

CONS:

 • Forældet interface
 • Ingen bonusser for loyale brugere

# 9 - Stripchat

Stripchat hjem

Stripchat er bredt kendt inden for live-cam-webstedet for voksne. Det kan prale af sine tusinder af kunstnere fra hele verden. Bare det blotte syn på webstedets hjemmeside vil tænde dig på ingen tid. Der er meget eksplicit indhold på webstedet, bare her og der. Webstedet har forskellige valg til dine forskellige seksuelle interesser. Ligegyldigt hvor ukonventionelt de kinks og seksuelle særegenheder du har, bedst tror Stripchat har en person til dig.

Stripchat fuld anmeldelse her.

Fordele:

 • Webstedet er sikkert
 • Der er mange betalingsmuligheder
 • Et bredt udvalg af modeller

CONS:

 • Ingen mobil app tilgængelig
 • Dyre private shows
 • Den private besked er kun tilgængelig for betalende brugere

# 10 - SexedChat

sexedchat

SexedChat er et af de lavmælt live cam-websteder på internettet. I modsætning til dets low-key branding bliver du dog bare mødt med deres cam-piger ved at besøge webstedets hjemmeside. Mens andre sider forsøger at være diskrete på deres hjemmeside, vil Sexedchat først præsentere dig, hvad de nøjagtigt kan tilbyde dig. For at gøre din webstedsoplevelse nem og glat har webstedet en avanceret søgemaskine, hvor du kan vælge kategorien på den cam-pige, du vil se. Det tilbyder mange kategorier, nogle uden for denne verden.

Fordele:

 • Avancerede filterindstillinger
 • Behageligt webstedsdesign
 • Masser af cam piger at vælge

CONS:

 • Du kan ikke sende en besked til cam-pigerne direkte
 • Få funktioner generelt

# 11 - Cam4

cam4 hjemmeside

Cam4 er muligvis ikke så populær som sine andre konkurrenter, men den har imponerende funktioner som de øverste niveauer i cam-verdenen. Webstedet har mange amatørmodeller fra forskellige dele af verden. Bortset fra det tilbyder webstedet forskellige kategorier afhængigt af dine præferencer og kinks - alle disse funktioner til et minimalt gebyr. Webstedet har en meget enkel grænseflade, der gør det meget let at navigere og udforske.

Tjek vores anmeldelse af Cam4.

Fordele:

 • Rimelige priser
 • Interaktivt sexlegetøj
 • Masser af betalingsmuligheder for diskret betaling

CONS:

 • Design kunne være bedre

# 12 - RoyalCams

royalcams

RoyalCams er et af de få cam-websteder, der tilbyder gratis indhold. Det kan prale af en bred vifte af modeller i kataloget. De har et avanceret søgeværktøj til lettere browsing og kategorifiltrering. Det har fire forskellige opsætninger til privat chat afhængigt af din interesse. I modsætning til andre sexcamsider, hvor modellerne eller kunstnerne opkræver forskellige priser efter deres smag, er Royal Cams faste omkostninger til forestillinger.

Fordele:

 • Forskellige kunstnere
 • Masser af interessante funktioner
 • Konsekvent prisfastsættelse

CONS:

 • Ingen interaktiv funktion
 • Videochat er kun for premium-medlemmer

# 13 - SlutRoulette

slutroulette

SlutRoulette gav et andet spin på deres side. I stedet for at du gennemsøger alle modeller og kunstnere og leder efter det rigtige match, giver SlutRoulette dig en performer. Det har en slags matchende system afhængigt af de muligheder, du indsnævrede. For det første skal du bare vælge en kategori, inden for hvilken webstedet vil se efter modeller. Derefter får de vist en model ad gangen. Du har mulighed for, om du vil chatte med modellen eller ringe op.

Se vores SlutRoulette anmeldelse her.

Fordele:

 • Der er mange smukke kunstnere
 • Det har en applikation, og dens mobilversion er lige så funktionel
 • Flere funktioner at nyde

CONS:

 • Kundesupport er ikke særlig nyttigt
 • For meget prisvariation

# 14 - Flirt4Free

flirt4free

Hvis du er VIP-typen af ​​live cam-bruger, er dette stedet for dig. Flirt4Free er stolt af sine VIP-programmer, der gør siden uimodståelig for betalende kunder. Webstedet opfordrer dig til først at kende modellerne, før du begynder at bruge din formue på dem. Bortset fra dette giver det dig tip om, hvordan du vil være i stand til at bruge praktisk talt på webstedet. Det lægger bestemt stor vægt på brugernes nydelse og komfort.

Tjek Flirt4Free og dens alternativer.

Fordele:

 • VIP-funktioner
 • Tovejs lyd- og videokommunikation
 • Visninger af god kvalitet

CONS:

 • Søgemaskinen er ikke særlig nyttig
 • Færre cam-piger sammenligner med konkurrerende websteder
 • Pointsystemet er kun fordelagtigt for VIP-medlemmer

Konklusion

Med alle disse webcam-sexsider tilgængelige på internettet, vil onanering aldrig være et eget arbejde. Uanset om du har penge til at bruge på shows eller ej, er der et sted til dig, da du altid kan drage fordel af de gratis shows på nogle af siderne. På trods af svaghederne ved ovenstående steder opvejer dets styrker dem også. Ikke kun Jerkmate, men alle disse websteder er testet og bevist at være på linje med branchen.

Min personlige TOP 3 ville være som følger:

# 1: Jerkmate
# 2: Camsoda
# 3: og ImLive.

Held og lykke med at slå det til rigtige livecam-piger!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top