Opdateret den: 30. september 2022

KaninerCams

& 14 TOPPENDE Live sexchat- og cam-websteder som RabbitsCams.com

Vis mig 14 alternativer til RabbitsCams.com

kaninkammer

Rabbitscam.com er et relativt nyt sted i cam-verdenen. Men hvis du har besøgt cam-websteder, har du sandsynligvis hørt en eller to ting om det, da det har fået popularitet i branchen. Det vil helt sikkert give dig alt hvad du behøver til en live cam sexchat. Det har masser af modelvalg, alle med forskelligt udseende, kropsform, etnicitet og stil. Frem for alt er hvert kamera i High-Definition-kvalitet for den bedste cam-oplevelse.

Også priser og shows, der er tilgængelige i Rabbitscams, imødekommer efter dine præferencer. Uanset hvad dine penge har råd til og viser, at din tegnebog kan klare, er alle tilgængelige her til din fornøjelse. Alle frynsegoder på dette websted inklusive chats, browsing og mere er tilgængelige gratis. Så din dovne bug har ingen undskyldning for ikke at tjekke den ud!

URL: https://www.rabbitscams.com

Grave sandheden om Rabbitscam

RabbitsCams.com er blandt de voksne websteder, der har godkendt og udviklet en betydelig mængde brugerbase. Selvom det ikke er blandt de tidligste websteder, skiller det sig stadig ud fra scenen siden tidligere på året 2009. Ejet af MindGeek, der er grundlæggeren af ​​det populære PornHub-netværkswebsted og alle dets homoseksuelle hjemmesider, der er forbundet med det. På trods af at manager er den samme mand, opretter RabbitsCams.com ikke rigtig direkte forbindelse til PornHubs platform.

I nyere tid, i løbet af december 2018, rapporterede RabbitsCams.com at være verdens mest besøgte live webcam-websted. Hvis vi taler i De Forenede Staters forstand, er det fortsat den side, der er mest tilgængelig. Desuden kommer RabbitsCams.coms abonnentbase hovedsageligt fra USA. Af forbrugerne på platformen er 32-33 procent fra USA. Til sammenligning er 7% af forbrugerne alle fra Holland.

Registrer og nyd live sex på RabbitsCams

På Rabbitscams, for folk, der ikke er officielle brugere, er den offentlige chatsfunktion også tilgængelig gratis. Men når du bruger websteds premiumfunktioner, skal brugerne tilmelde sig som officielle brugere. Plus, et gratis medlemskab er tilgængeligt. Dette betyder, at brugerne blot tilføjer deres oplysninger og opretter en officiel konto. Derudover er der ikke noget medlemsgebyr eller hemmelige omkostninger på platformen. Hverken løbende betaling eller nogen anden form for. Så hele webstedet fokuserer på at belønne eller tipse modellerne.

Betalt version af RabbitsCams

Uanset om du bekymrer dig om hastigheden på chatten på platformen, bliver du nødt til at forstå, at der er en separat forhandling af modellerne. Forudsat at priserne på modellerne er forskellige.

Når det kommer til brugerens medlemskab, er registreringen gratis, og du får en levetid på gratis medlemskab. Derfor er den betalende del på selve forestillingerne. Priserne for hvert show varierer også afhængigt af showkategorien. For eksempel koster de fleste af forestillingerne deres varighed. Derfor, jo længere showet er, jo højere er prisen. Også i modsætning til andre websteder, hvor beskeder er dyre, får dette websted dig til at chatte med kunstnere gratis.

Vælg dine bedste modeller på RabbitsCams

I hele stilstandstiden er der stadig et stort antal modeller på platformen, som stadig er aktive. På webstedet er 1500 til 1700 modeller tilgængelige online. Mange af dem ser også ud til at være enlige kvinder, og de andre er enlige hanner. På samme måde lister platformen også transeksuelle eller grupper. I mellemtiden er håndteringen af ​​præsentationer af modellerne som standard. Det er dog nemt at justere filtre og opdage helt op til din egen personlige smag.

Fantastiske funktioner på Rabbitscams

Kamerazoom

Med denne funktion får du den bedste udsigt, som du ønsker. Du kan zoome ind eller ud og ændre størrelsen på visningsskærmen for bedre at kunne nyde cam-piger på stedet. Derudover er der tre forskellige størrelser til skærmstørrelsen. Sandeligvis er den bedste ting at gøre, at forbinde det med dit Smart TV for en bedre oplevelse.

Kategorier

Der er mere end tyve kategorier på webstedet. Det inkluderer forskellige nicher, kinks og modelens nyhed i cam-verdenen. Du kan se efter professionelle såvel som amatørudøvere.

Private Sessions

Derudover kan du vælge at have et livstidsmedlemskab med Rabbitscam. Medlemskabet giver dig også mulighed for at have tovejskommunikation, ikke kun med udvalgte modeller, men med alle modeller. Selvfølgelig kommer der også store omkostninger og ansvar med stor glæde. Hver model kan oplade brugerne; det gode er, at de er gennemsigtige med omkostningerne.

foretrukne

Du kan foretrække enhver cam-pige eller performer, du kan lide, når du nyder sexchat-værelserne. På denne måde er det lettere for dig at finde den udøvende kunstner næste gang du besøger webstedet, og hvis du vælger at se hendes shows igen.

Sprog

Da webstedet har fået mange besøg i hele verden, har det været opgraderet og er nu tilgængeligt på mere end tretten forskellige sprog.

Avanceret søgning

Bortset fra de mange kategorier, du kan vælge imellem, har webstedet også en ret avanceret søgemaskine. For eksempel kan du se mere specifikt efter den model, du ønsker, afhængigt af deres race, alder, hårfarve og andre mere specifikke funktioner.

Snak

Der er også et valg for folk, hvor de kan aktivere det store show ved at vippe modellerne i et minimumsbeløb. Platformen bliver nødt til at give dig gratis chatsessioner. Derudover er forhåndshåndtering af kontraktbetingelser et must, hvor modellen godkender dine forventninger og informerer alle.

Typer af kaniner Kamera viser til fornøjelse

 • Private shows

Brugere har mulighed for at have en privat samtale med en model i en privat visning. Dette betyder, at brugerne kan se modelens personlige videofeed. Du bliver bare nødt til at bruge en pris pr. Minut i dette særlige tilfælde. Hvis modellen desuden understøtter Cam2Cam-værktøjet, kan du gøre brug af det ved at betale en pris pr. Minut. Nogle forbrugere har chancen for at forholde sig til modellen og se deres videofeed, medmindre de også bruger til den private samtale.

 • Gruppeshows

På den anden side har brugerne valget om at tilbyde en lille del som et tip i gruppeshowet. Dette kan variere fra $ 4 til $ 5, omtrent. I mellemtiden foregår aftalerne om reglerne og forskrifterne allerede før showet. For eksempel kan enhver person, der ønsker at give et tip på mindst fire dollars, muligvis se modellen lege med sin fisse i mindst fem minutter. Simpelthen er det ligesom du bruger og får efter beløbet. Det afhænger også af tilfredsheden hos modellerne med tipbeløbet. Der er faktisk mange gode muligheder for, at hun får dig til at føle dig glad, når de først er tilfredse.

 • Eksklusive shows

Vi antager måske, at de eksklusive shows er temmelig tæt på de private shows. Forskellene er imidlertid, at selvom modeller viser deres kameraer, ville seerne ikke være i stand til at indtaste modellen personligt. Desuden skal brugerne bemærke, at der ikke er tokens eller bonusordning på platformen. Modellerne modtager således kontanter i faktiske penge. På grund af dette behøver du ikke foretage nogen beregninger. På den anden side kræver udveksling af penge justering, når deltagerne er uden for USA.

Hvad du ser på RabbitsCams er, hvad du får

RabbitsCams, anerkendt som blandt de førende sider inden for sexcamsbranchen. Bestemt er der flere forklaringer bag alt. En af de primære årsager kan dog være de sexede europæiske hardcore-modeller, der arbejder sammen for at tilfredsstille brugerne. For ikke at nævne takket være dets fantastiske funktioner, som webstedet skal bringe alle inklusiv det brugervenlige design og stil. Brugerne føler sig altid tilfredse med hjemmesiden.

Desuden er layoutet på hjemmesiden meget let at forstå, fordi der næppe er noget hårdt. I dette tilfælde, hvis du ikke er fortrolig med voksne webcam-platforme, med et par enkle trin, ville brugerne helt sikkert elske webstedet fuldt ud. Hvis du er den, der har brug for at bruge et erotisk webcam-websted, men som er simpelt at bruge, er RabbitsCams derfor helt sikkert noget for dig.

Absolut hjælper det dig med at se cam-shows i high-definition, så du kan endda se videoerne i fuldskærmstilstand. Dette skaber følelser for, at modellen er kommet til at tilfredsstille dig lige i dit hjem. Lykke er hvad du vil have på grund af webstedets utallige live-events, der er gratis at nyde.

Fordele og ulemper ved RabbitsCams

Fordele:

 • Mange af knasterne har opløsning i høj kvalitet
 • Forskellige shows tilgængelige for alle
 • Brugere kan vælge mellem tusindvis af tilgængelige modeller
 • Mobilversion er effektiv at bruge
 • Mangler irriterende reklamer tilgængelige
 • Automatisk betalingssystem er IKKE tilgængeligt
 • Ingen spildte penge på grund af løftebaserede betalinger

CONS:

 • Grundlæggende konti er meget minimale
 • Nogle af cam shows er dyre

14 alternative live sexchat- og cam-websteder som RabbitsCams.com:

# 1 - Jerkmate

jerkmate billede

Jerkmate kan være et paradis for både betalende medlemmer og gratis kontobrugere. Som et ikke-betalende medlem kan du se de offentlige videoer på webstedet. På den anden side, hvis du er et betalende medlem, er der mange funktioner på webstedet, der venter på dig. En af de bedste funktioner i Jerkamte er dens forskellige kategorier. Du kan blot indtaste dine personlige præferencer og det
helt sikkert har en person til dig.

Se vores fulde anmeldelse af Jerkmate.

Fordele:

 • Profiler kan tilpasses
 • Diskrete chats
 • Lyd- og videokvaliteten er i topklasse

CONS:

 • Webstedsdesign er ikke særlig tiltalende
 • Få ting at gøre for gratis brugere

# 2 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby hjem

Mere end bare et cam-site er MyDirtyHobby blevet et sted for at møde mennesker. Det har udviklet sig til et socialt netværksnetværk, men med det meste, hvis ikke rent, voksenindhold. Det har virkelig forskellige kunstnere end amatører og professionelle. Webstedet kan have så meget indhold, men du vil aldrig føle dig overvældet.

Mydirtyhobby gennemgået her.

Fordele:

 • Avanceret søgeværktøj
 • Så meget indhold og variation
 • Design er slankt og behageligt

CONS:

 • Kan blive dyrt
 • Videoer kan ikke downloades
 • Kvaliteten af ​​nogle videoer er ikke særlig lokkende

# 3 - CamSoda

CamSoda

Du vil aldrig løbe tør for muligheder på dette websted. Dens kunstnere spænder fra professionelle pornostjerner, erfarne par og endda amatører. Der er også mænd og endda trans. At have en konto er gratis, du kan også gennemse webstedet gratis. Når du er på hjemmesiden alene, kan du se en masse teasere fra amatørudøverne.

Vores Camsoda fuld gennemgang.

Fordele:

 • Overkommelige gebyrer
 • Enkel og nem at navigere på siden
 • Masser af aktive modeller og kunstnere

CONS:

 • Ingen gratis udforskning af websteder Registrering er nødvendig
 • Søgefunktionen er ikke særlig nyttig

# 4 - StripChat

stripchat cam kvalitet

StripChat er et ret nyt sted sammenlignet med sine andre konkurrenter, men webstedet lærte helt sikkert i de mange dårlige ting på andre websteder i samme niche. Det forstærkede sit spil både på sine cam- og chatfunktioner, men opretholdt sin pris overkommelig. Det har også en ukompliceret grænseflade til nem navigation.

Stripchat fuld anmeldelse - her.

Fordele:

 • Stort udvalg af kunstnere
 • Interaktiv striptease
 • Nyttige kategorier

CONS:

 • Irriterende pop op-vinduer
 • Ingen andre sprogmuligheder
 • Dårlig kundeservice

# 5 - SexedChat

sexedchat

SexedChat er en fantastisk live sexchatwebsite med tusindvis af modeller, der udfører live shows til din fornøjelse. Du kan helt sikkert vælge enhver type model, der er tilgængelig fra den brede samling. Du kan enten vælge en brunette, latin, asiat eller bare en bestemt fetish for eksempel. Du kan også få kreditter ved blot at nyde et voksen webcam-ur.

Mere om SexedChat - her.

Fordele:

 • Avanceret filterfunktion
 • Behageligt design
 • Masser af cam-piger at vælge imellem

CONS:

 • Begrænsede interessante funktioner

# 6 - Cams.com

camscom-websted

Har du været træt, mens du ser porno hele dagen? Ønsker du at prøve et rigtigt sexet cam show til en ændring? Hvorfor ikke gå over til Cams.com og opleve ægte videoer fra liderlige modeller. Når du besøger dette websted, vil du aldrig gå glip af nogen camshows. Frem for alt kan du interagere med modellerne, når du tilmelder dig. Folk er tiltrukket af cams.com på grund af sin ligefremme tilgang. Når du besøger siden, viser det dig straks de kunstnere, der er live og tilgængelige. Det har opretholdt et imponerende image i branchen, og det leverer, hvad det burde levere, ofte endnu bedre.

Cams.com anmeldelse kan læses her.

Fordele:

 • Masser af modeller til rådighed for dig
 • Webstedet er simpelt, og designet er let
 • Opdelingen af ​​videoer er efter kategorier

CONS:

 • Du skal registrere dig for at bruge chatfunktionen
 • Ganske dyrt medlemskab

# 7 - SkyPrivate

skyprivate

Med brugen af ​​Skype-opkald giver SkyPrivate brugerne mulighed for at nyde live cam-shows. I stedet for at spilde din tid i klubhopping bare for at finde den liderlige pige til dig, skal du bare gå over til SkyPrivate. Du kan helt sikkert nyde at se det i hjemmets komfort og i en blød seng. Desuden er webstedet let at forstå og bruger et venligt design. I sidste ende er betalingsmetoden let, da den forhindrer nogen i at snyde online. I betragtning af det betaler brugerne kun det, de ser.

Skyprivate anmeldelse og dens alternativer her.

Fordele:

 • Der er over 27,500 modeller, der gennemgik verificeringsprocessen
 • Kompatibel med alle smartphones eller enheder
 • Flere betalingsmuligheder

CONS:

 • Søgefiltre er kun få
 • Brugere kan kun kommunikere ved hjælp af Skype

# 8 - ImLive

imlive chatvindue

Imlive har bevist sin effektivitet i catering til sine kunder i cam-verdenen. Det har været i branchen i lang tid nu, og det bliver bare bedre med tiden. Når det kommer til HD-cam-kvalitet, skal siden være på toppen af ​​listen.

Fuld Imlive anmeldelse her.

Fordele:

 • Mobilversion er lige så effektiv som skrivebordet
 • En masse gode shows og forestillinger
 • Kundesupport er prisværdigt

CONS:

 • Nogle modeller reagerer ikke på gratis chat
 • Layout kan bruge nogle opdateringer

# 9 - Streamate

streamate

Streamate er overraskende fantastisk at bruge. Det har masser af kameraer i høj opløsning til rådighed, der gør det sjovere at se og chatte. Desuden er de tilgængelige modeller meget, så du kan vælge ethvert af dine foretrukne udseende. Sikkert, alle er smukke og liderlige.

Læs vores fuld gennemgang af Streamate her.

Fordele:

 • Cam piger er masser og smukke
 • Der er piger veteran på siden
 • Filtrering af streams er mulig

CONS:

 • Annoncer er mange og irriterende
 • Webstedsdesignet er grundlæggende

# 10 - xCams

xcams hjem

Er du klar til at have en sexchat med smukke, sexede og liderlige cam-piger? Så er du helt sikkert klar med xCams-webstedet. Herinde kan du eksperimentere med professionelle og amatørkamera-piger når som helst og hvor som helst du vil. Brugere kan også tilbringe VIP-underholdning eller private shows til en rimelig pris. Så gå over til stedet og vælg dine bedste Latina, indianere, ibenholt, teenagere, MILF og mange flere!

Mere om xCams.com her.

Fordele:

 • Søgeværktøjet er pålideligt
 • Kameraer er i HD
 • Kundeservice er prisværdigt

CONS:

 • Chatter er ikke gratis
 • Få brugere uden for Europa
 • Modeller er lidt knappe

# 11 - MyCams

mycams

Fra de populære mærker kaldet LivePrivates og LiveJasmin kommer et fremragende live cam-websted kendt som MyCams. Så hvis du kendte de nævnte mærker, er alle de bedste funktioner, der tilbydes af dem alle på dette websted. Derudover er der en enorm samling modeller til rådighed. For eksempel shemales, hanner, hunner, par og lesbiske. Cam2cam-funktionen er også tilgængelig, hvor du kan tipse modeller til et fantastisk show.

Her er en komplet gennemgang af MyCams.com.

Fordele:

 • Browseroplevelsen er enkel og fantastisk
 • Søgefiltre er tilgængelige
 • Livevideoer og lyd er i høj kvalitet
 • Det har den største samling af modeller fra hele verden

CONS:

 • Ingen optagede videoer tilgængelige
 • Det koster ekstra kredit, når du bruger cam2cam-funktionen

# 12 - xLoveCam

Xlovecam hoved

XLoveCam er den platform, der er interessant at tjekke ud. Bestemt er der ingen grund til aldrig at prøve det. De fleste cam-piger i xLoveCams er enten Latina, Asian, Latina, Black, White eller Arab. Alle af dem er bestemt sexede uerfarne unge kvinder, hvilket giver dig en pris pr. Minut - en ret billig pris. Mest af alt er det igen ikke svært at finde en camgirl, der bruger en HD-kamerakvalitet her.

Vores fulde gennemgang af XLoveCam.

Fordele:

 • Godt udvalg af camgirls til rådighed
 • Brugte kameraer med høj opløsning
 • Den billige pris pr. Minut

CONS:

 • High Definition-filtre til videoer er ikke tilgængelige
 • Nogle private shows er lidt dyre

# 13 - BongaCams

bongacams mobil

Bongacams er et fantastisk live cam-sted, hvor du kan finde de mest sexede og hotteste piger i verden. Der er tusindvis af kameraer af høj kvalitet til rådighed at vælge imellem, og brugerne kan helt sikkert nyde de liderlige live shows, der er tilgængelige hver dag. Gå over til Bongacams og find din yndlings kvinde. Definitivt sætter du dig selv i den bedste erotiske oplevelse minus besværet med komplekse betalingsmuligheder.

Mere om BongaCams - her.

Fordele:

 • Pålidelig backend support
 • Masser af sprogvalg
 • Rimelig pris og ingen skjulte gebyrer

CONS:

 • Irriterende pop op-vinduer
 • Ikke alle modeller har HD-kamera

# 14 - Livejasmin

LiveJasmin hjem

Et af de største og mest populære sexcamsider i dag er LiveJasmin. Dette websted hjælper brugerne med at interagere med smukke og sexede modeller. De får også glæde af at se deres erotiske aktiviteter og vildeste fetisher. På grund af det store udvalg af tilgængelige cam-piger er det nemt og hurtigt at finde det bedste til dig. Mest af alt overgår de dine kinkiest ønsker.

Tjek vores dybtgående gennemgang af LiveJasmin.

Fordele:

 • Den har en app, der er kompatibel med den seneste iOS- og Android-opdatering
 • Giver mange andre betalingsmuligheder end kreditkort
 • Mange funktioner til kommunikation

CONS:

 • Top-up betalinger
 • Kundeservice er ikke altid lydhør
 • Nogle modeller taler ikke flydende engelsk

Afsluttende tanker

Intet i denne verden er umuligt at gøre. Så hvis du vil se fantastiske, sexede og smukke kvinder hele dagen, så gå over til disse Live Sex Chat og Cam-websteder. Faktisk kan alle dine dybeste og mørkeste fantasier opfylde her til en god billig pris. Sammenlignet med voksenporno, hvor websteder ansætter skuespillerinder til at udføre scriptscener. Det lyder virkelig kedeligt og forventet allerede.

Live sexchat- og cam-websteder giver dig realistiske erotiske shows. Frem for alt kan du give tip, der får dem til at gøre din vildeste fetish. Desuden tilbyder Live Sex Chat og Cam-websteder, der er nævnt her, de enkleste funktioner og design til alles browseroplevelse. Desuden har hver enestående videoer af højeste kvalitet og ydeevne. Dette tjener helt sikkert mere behagelig streaming og shows at se.

Lad mig give dig mine top tre personlige valg bortset fra RabbitsCams.com:

Alle disse sider er de bedste og virkelig fyldte med fremragende funktioner til din erotiske underholdning. Når du besøger dem, har du en seriøs oplevelse i livet. Nyd faktisk at rykke til dine yndlingsmodeller og opfyld dine sexede ønsker lige foran skærmen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top