Opdateret den: 22. oktober 2021

Skyprivate & TOPP 16 Live sex cam websteder som Skyprivate.com

Vis 16 alternativer til SkyPrivate.com

skyprivate

Det er en fredag ​​aften, og du vil hænge ud og bare skrige til himlen ”Gudskelov, det er fredag” ligesom hvordan det plejede at være. Men du er ikke sikker på, om der er åbne søjler, eller om det er sikkert at gå ud på grund af disse ubestemte tider.

Ligesom alle andre industrier har seksuel underholdning domineret online platforme længe før andre industrier gjorde det. Og når det kommer til online private shows, live eller ej, er Sky Private et af de førende sider, der findes.

Hvad er Sky Private?

Sky Private er et relativt nyt live cam-websted. Den blev lanceret i 2013 og var kun mindre end et årti i branchen. Men på trods af at være en nybegynder har webstedet lovet med hensyn til hvad det kan tilbyde. Det har tiltrukket tusindvis af besøgende over hele verden. Det har også omkring 30,000 registrerede modeller, der alle er nede for at udføre. Hver model er villig til at lave utrolige shows til din fornøjelse. En anden grund til, at webstedet er vokset hurtigt i besøg og medlemskab, er på grund af dets enkle grænseflade. Du vil aldrig have svært ved at lede efter ting, du burde gøre på webstedet, da knapper er strategisk placeret.

Officiel URL: https://skyprivate.com

Tilmelding på SkyPrivate

Registrering på webstedet er næsten det samme som ethvert andet socialt medianetværk. Du skal besøge webstedet og derefter klikke på knappen "Opret en gratis konto". Du vil derefter blive dirigeret til en side, der beder dig grundlæggende oplysninger om dig. Det skal bemærkes, at du har brug for en Skype-konto for at bruge SkyPrivate, da al kommunikation sendes via Skype.

Du kan registrere enten som fornøjelsesgiveren eller fornøjelsessøgeren. Uanset hvilken konto du vælger, skal du acceptere de vilkår og betingelser, der er angivet af webstedet. Endelig bliver du nødt til at bekræfte din konto via din e-mail. Denne del er vanskelig, da din eksisterende e-mail muligvis er din personlige eller din arbejds-e-mail. Du kan dog altid oprette en anden e-mail til websteder som denne. På den måde vil der ikke være noget spor af din identitet.

Interaktion på SkyPrivate

Som tidligere nævnt foregår kommunikation via Skype. Efter tilmelding kan du udforske modellernes forskellige profiler. Du kan være i en en-til-en-dialog med modellerne, eller du kan gå til shows, dit opkald. Nogle modeller, især dem, der er erfarne i branchen, sætter grundregler, før de forpligter sig til noget med dig.

Vigtigste SkyPrivates funktioner

Webstedet har et par interessante funktioner, der er unikke sammenlignet med andre live cam-websteder. Du er nødt til at kontrollere hver funktion for virkelig at nyde siden.

 • Booking

I modsætning til andre live cam-websteder, hvor de har en kedelig bookingproces, hvor nogle ikke engang kan være sikre på deres slot, har Sky Private et bedre reservationssystem. Hvis du er interesseret i en model eller en performer, kan du tjekke hendes "tidsplan". Derefter, hvis modellen har en fritid til din bekvemmelighed, kan du booke den plads og voila, en sikker ydeevne.

 • Bedømmelser

Du kan bedømme modellerne gennem stjerner baseret på deres præstationer. Dette er faktisk en meget vigtig funktion. Nogle cam-sider har ikke dette, fordi det måske ikke er meget nyttigt for nogle af deres modeller. At have denne ordning hjælper dog faktisk både besøgende og modeller. For besøgende vil det hjælpe dem med fremtidige referencer. Mens det gælder modellerne, vil det hjælpe dem med at forbedre, hvis de er lavt vurderet.

 • Tips

Bortset fra de betalinger, der er foretaget for forestillingerne til modellerne, er en af ​​deres største indtægtskilder de tip, som besøgende giver. Webstedet opfordrer besøgende til at give tip til modellerne for at tilskynde dem til at fortsætte. Nå, især hvis modellen faktisk er en god performer.

 • Blog

Webstedet har også en blog med mange forskellige emner. Det kan variere fra nyheder til indsigt og vejledning i sex og andre interessante ting. Det underretter også opdateringer og ændringer på webstedet via denne blog. Hvis du er nybegynder, er det bedre, hvis du tjekker blogs, så du kan lære ting, der kan være til hjælp i dit ophold på siden.

Priser på SkyPrivate

Sky Private har en unik betalingsordning. Dens sats er pr. Minut. Sammenlignet med andre live cam-steder har den også et gennemsnitligt prisklasse. Priserne kan være fra $ 1 - $ 12 pr. Minut afhængigt af model og ydeevne.

Alle betalinger sendes via din Skype-konto med dine forudindlæste midler. Der er mange muligheder for at finansiere din konto inklusive Bitcoins.

SkyPrivate mobilapp

Sky Private har en mobilapp, der er tilgængelig til både Android- og iOS-enheder. Det har en lignende grænseflade til sit desktop-websted med et meget simpelt og attraktivt design. Appen er meget effektiv og nem at bruge. Det opdateres også fra tid til anden.

Godt & dårligt om Skyprivate.com

Fordele:

 • Tusinder af verificerede modeller
 • Masser af betalingsmetoder at indløse
 • Kompatibel med mobile enheder

CONS:

 • Kommunikation foregår kun via Skype
 • Få filtre til søgning

TOPP 16 Alternative Live Sex Cam-websteder som Skyprivate.com:

# 1 - Camsoda

camsoda

Camsoda er bedst for nybegyndere, da grænsefladen ikke er særlig overvældende i forhold til andre websteder. Bortset fra dette har den en simpel grænseflade, der gør det let at bruge og udforske. Tilmelding til webstedet er gratis, men for mere personlig og intim interaktion med modellerne skal du købe tokens til det.

Fordele:

 • Overkommelige gebyrer
 • Enkel og nem at navigere på siden
 • Masser af aktive modeller og kunstnere

CONS:

 • Ingen gratis udforskning af websteder Registrering er nødvendig
 • Søgefunktionen er ikke særlig nyttig

# 2 - ImLive

imlive side

Det er et veletableret sted, der er kendt for at være et af verdens største og mest populære live sex cam-websteder. Fra lanceringen har det allerede mere end 50 millioner registrerede medlemmer. ImLive er blevet mærket som det "bedste sted at være" inden for live sex cams. Webstedet har modtaget flere priser og citater, hvilket gør det til et af de mest pålidelige websteder. Nogle funktioner på webstedet er de bedste værtsarenaer, udendørs cams og vibratorshows. Derudover tilbyder det en live trekløver til et mere spændende live sex cam-eventyr.

Du er velkommen til at tjekke vores ImLive anmeldelse her.

Fordele:

 • Gratis bonusvideoer
 • Mobilwebversionen er lige så effektiv som desktopwebstedet
 • Du får det, du har betalt for

CONS:

 • Dens layout er på en eller anden måde forældet
 • Nogle modeller har ikke HD-cams

# 3 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby hjem

Hvis cam-websteder ikke er nye for dig; du har sandsynligvis kørt på tværs af dette sted. MyDirtyHobby er en tyskbaseret og vedligeholdt (men selvfølgelig er den tilgængelig på engelsk). Faktisk har webstedet et stort fællesskab af kunstnere, der sender fotos og videoer af forskellige nicher, nemlig: onani, striptease, en orgie og andre kinks. Desuden uploader samfundet hundreder af opdateringer hver dag, så du får nyt nyt indhold at nyde. Endelig, da webstedet er baseret i Tyskland, er udøverne for det meste af samme oprindelse, men du skal vælge at oversætte webstedet til engelsk eller hollandsk.

Fordele:

 • Avanceret søgeværktøj
 • Der er så meget indhold og variation
 • Webstedsdesignet er slankt og behageligt

CONS:

 • Ingen mulighed for at downloade video

# 4 - Streamate

streamate

Denne live nøgen cam-side for voksne er baseret i USA. Det er blevet et førende cam-websted kun få år efter lanceringen og har fortsat opretholdt status. Det stoppede aldrig med at oprette og genskabe funktioner på deres websted, der passer til brugernes smag. I øjeblikket har den mindst 40 kategorier, du kan vælge imellem.

Tjek vores fulde oversigt over Streamate og dets alternative live cam-websteder.

Fordele:

 • Der er værelser, der er tilgængelige selv for ikke-medlemmer
 • Rimelige priser for deres shows
 • De har en daglig udgiftsloft

CONS:

 • Få betalingsmuligheder til rådighed
 • Du kan kun åbne et live cam ad gangen

# 5 - Jerkmate

jerkmate billede

Dette websted vil aldrig lade dig rykke alene igen, da de vil give dig din Jerkmate når som helst du har brug for det. Jerkamate er relativt nyt i branchen. Faktisk bemærker du muligvis et antal amatørudøvere på siden, men det sætter også en ære i deres professionelle kunstnere, der imødekommer dine ønsker, som du vil. På daglig basis har webstedet tusinder og tusinder af live-kanaler, som du kan vælge imellem. Fra disse kanaler kan du se, hvad du vil. Du kan filtrere disse kanaler efter etnicitet, kropstype, hårfarve og seksuel orientering. Dette vil indsnævre dine muligheder for bedre valg.

Fordele:

 • Prisværdig kundeservice
 • Solid lydkvalitet
 • Diskrete chats
 • En masse betalingsmuligheder

CONS:

 • Få muligheder for gratis brugere
 • Websteds generelle udseende er ikke særlig tiltalende

# 6 - Bongacams

bongacams starter

BongaCams er et Rusland-baseret sted med en ydmyg begyndelse. Faktisk startede det blot lille, så det er vokset så hurtigt og kunne nu ses som en konkurrence for andre enorme, mere etablerede live nøgencamsider. Bongacams har nået et bredt publikum gennem erhvervelse af forskellige sexcamsider og med fokus på markedsføring og promoveringer. Hvis du er interesseret i europæiske bryster, er dette stedet at gå til. Webstedet har mindre eller ingen problemer med forsinkelser og buffere, så du behøver ikke bekymre dig om det. Det vedligeholdes af top-back back-end support.

Fordele:

 • Webstedet er let at navigere
 • Forskellige sprogvalg
 • Rimelig pris og ingen skjulte gebyrer

CONS:

 • Mangel på levende piger (normalt hvis din region ikke er USA)

# 7 - Myfreecams

myfreecams

Myfreecam er stedet for dem, der ikke leder efter et seriøst forhold. Det er en af ​​de førende steder i live cam-industrien for voksne. Endvidere forblev webstedet på toppen på trods af fremkomsten af ​​mange andre cam-websteder. Det har opfundet og genopfundet sit websted for at appellere til deres voksende og skiftende besøgende. Du kan tilpasse din profil og nyde dens andre spændende funktioner.

Fordele:

 • Der er mange gratis funktioner
 • Sidebjælke, der kan tilpasses, giver bedre navigation
 • Personlige modelprofiler for lettere valg

CONS:

 • Det har kun hunner som deres cam-modeller
 • Kundeservice er ikke særlig pålidelig

# 8 - Livejasmin

Livejasmin

LiveJasmin er et af de bedste live-udsendelsessider. Det har mange modeller og pornostjerner fra hele verden. LiveJasmin er også et af de største og mest annoncerede live videochatwebsteder, hvilket gør det til et af de populære. Du får mange muligheder for at interagere med modellerne. Det kan være i et privat rum eller et offentligt rum.  

Tjek vores fulde Livejasmin anmeldelse.

Fordele:

 • Mange modeller er online 24/7
 • Det har en række muligheder for interaktion
 • Dens app er kompatibel med den nyeste iOS- og Android-opdatering

CONS:

 • Kundeservice er ikke altid lydhør
 • Nogle modeller taler ikke flydende engelsk

# 9 - Kameradrenge

cameraboys

Det er måske ikke så bredt som Sky Private, men det giver helt sikkert spænding og spænding. Selvom webstedet måske ikke er så populært, har det meget at tilbyde, som kan konkurrere med andre websteder. For det første har webstedet en bestemt målgruppe, der begrænser sit marked. Dette er dog også godt for markedet, da de ikke behøver at sværme med andre websteder, der ikke er for dem. Webstedet forsikrer dig om kvalitet. For det andet tilbyder webstedet variation med tilstedeværelsen af ​​homofile og transwomen på stedet. Endelig vil du aldrig bekymre dig om websteds sikkerhed og sikkerhed. Både kunstnerne og brugernes privatliv er et af webstedets største bekymringer.

Fordele:

 • En række udøvende kunstnere fra hele verden
 • Tovejskamera
 • Let at navigere på siden

CONS:

 • Live cams kan være dyre
 • Der er cams, der ikke er af HD-kvalitet

# 10 - Kaninkamera

kaninkammer

Kaninkameraer har fået en masse ros og popularitet over hele verden. Webstedet tilbyder ikke kun hurtige live-handlinger, hvis du er heldig nok, men du kan også finde en livstidspartner på siden. Det har tusindvis af modeller i forskellige former og størrelser. Du vil aldrig løbe tør for muligheder og vil helt sikkert have nogen at få det videre med. Derudover tilbyder webstedet overkommelige priser for deres babyer. Det har et af de nemmeste navigationssystemer, hvor du bare kan holde musen over for at få vist billedet. Du kan også klikke på afspilningsknappen for at se udøveren live. De har også forskellige shows med forskellige prisindstillinger.

Fordele:

 • Tilgængelighed af HD-kameraer
 • Webstedsdesign er kompatibelt med både mobil og desktop
 • Bredt udvalg af smukke kunstnere

CONS:

 • Det kan blive rigtig dyrt
 • Lydkvaliteten er ikke særlig god

# 11 - XLoveCam

Xlovecam main

Webstedet tilbyder mange kunstnere og modeller, du kan vælge imellem. Disse modeller er alle klar til at komme ned og gå på en eventyrlig seksuel forestilling med dig. Det har forskellige shows, som du kan vælge imellem. Hvert show er pænt og perfekt organiseret, og du vil gerne bruge dine penge på det hele. Før du kan deltage i showet, får du muligheden for at få et smugkig på, hvad kunstnerne er eller vil gøre. Dette vil give dig en idé om, hvad du er ved at få dig selv ind i. Der er også to slags shows, det offentlige show, som alle kan se, og det private show, der kun er til inviterede gæster. For VIP-gæster er der en ekstra fordel, som er de optagede arkiverede videoer. Kun disse VIP'er har adgang til disse videoer.

XLovecam og alternative websteder.

Fordele:

 • Mobilversion er effektiv
 • Meget pålidelig kundesupport
 • Få webstedsproblemer

CONS:

 • Ingen sessionstimer
 • Ikke alle cams er i høj opløsning
 • Du kan ikke filtrere efter kamerakvalitet

# 12 - Cams.com

live camscom

CAMS.com er et klassisk live cam-websted, der er et af de ældre websteder i branchen. Det har bevaret enkelheden af ​​sit websted, fra det startede. Cams har en meget interaktiv funktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til modeller og kontrollere den fornøjelse, de får. Hver dag har webstedet nye modeller. Du vil aldrig løbe tør for frisk ansigt dagligt.

Cams.com gennemgås fuldt ud her.

Fordele:

 • Fotos og videoer er i høj opløsning
 • Du løber aldrig tør for varme modeller
 • GRATIS 100 poletter ved tilmelding

CONS:

 • Ingen forindspillede videoer
 • Du skal betale først, før du kan kommunikere

# 13 - Stripchat

grænseflade stripchat

Bare ved at åbne siden bliver du drillet af de forskellige eksempler, som modellerne viser, selv uden at registrere dig. Stripchat lægger vægt på deres aldersbegrænsninger, da det underretter de besøgende om det nu og da. Som navnet antyder, er webstedet for dem, der er interesseret i at strippe og chatte, en ad gangen eller på samme tid.

Fordele:

 • Et bredt udvalg af kunstnere
 • Interaktiv striptease og andre funktioner
 • Nyttige kategorier

CONS:

 • Ingen andre sprogmuligheder

# 14 - XCams

xcams

Et af de mest anvendte live sex cam-websteder i mange europæiske lande. Da deres største marked er inden for det nævnte område, er deres modeller også for det meste europæiske. Men hvis du ikke er fra regionen, er der ingen grund til bekymring, da deres modeller virkelig taler flydende engelsk, nogle endda taler flydende på andre sprog. Webstedet er meget let at navigere, så som at tilmelde sig det. Det understøtter mindst 15 andre sprog for lettere adgang.

Vil du se mere om Xcams - tjek her.

Fordele:

 • Søgeværktøjet er prisværdigt
 • HD-kameraer
 • Solid kundesupport

CONS:

 • Få modeller at vælge imellem
 • Ikke almindeligt anvendt uden for Europa

# 15 - MyCams

mycams

MyCams.com er et hundrede procent legit websted, der tilbyder og kurerer dit live cam behov. Det har en af ​​de største databaser over modeller og kunstnere i live sex cam-sfæren. Som besøgende kan du faktisk følge kunstnerne videre Twitter og webstedet tillader det. Med et par bukke kan du downloade ekstra videoer og fotos til eget forbrug. Og hvis du bare føler dig generøs, kan du sende pigerne ting fra deres ønskelister.

Fordele:

 • Live online kundesupport
 • Mobilsiden er effektiv
 • Du kan se pigernes galleri gratis

CONS:

 • Ingen nøgenbilleder i det offentlige chatrum
 • Inkonsekvent kamkvalitet
 • Nogle piger opkræver urimeligt

# 16 - chaturbate

chaturbate

Chaturbate er et voksenwebsite med amatører som kunstnere. Amatørelskere har skabt en egen niche, der imødekommes af webstedet. Det har været mindre end et årti fra lanceringen, men det er allerede blevet et af de største live cam-websteder, der har over 7 millioner medlemmer over hele verden.

Check Chaturbate & dens alternativer.

Fordele:

 • Gratis adgang til live shows
 • Masser af funktioner
 • Stort udvalg af aktive modeller til enhver tid

CONS:

 • Appen er kun tilgængelig i Google Play
 • Kan være pebret

Sidste ord om SkyPrivate

Med alle disse muligheder for live cam bliver fredag ​​aften aldrig det samme. Der vil altid være noget til dit budget eller din smag for natten. Det behøver ikke engang at være en fredag ​​for at besøge disse websteder. Uanset om det er Skyprivate eller noget andet - du vil være mere end tilfreds - jeg kan garantere dig.

Personligt opfordrer jeg dig til at prøve Skyprivate samt se på mindst et par af de 16 alternativer, der er nævnt her - du kan blive positivt overrasket. 😉

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top