Opdateret den: 22. oktober 2021

StripChat

Ultimate Live Sex Cam Site Review af Stripchat.com

Gå til Stripcahts fordele og ulemper

Stripchat hjem

Der er i øjeblikket en høj efterspørgsel efter voksenindhold og live sex-cams, hvorfor mange steder er kommet frem her og der. Mange af disse websteder har eksisteret i nogen tid og nyder deres velrenommerede status som et go-to-cam-site for folk, der ønsker at lege og nyde sjov online sex med smukke modeller.

Hjemmeside adresse: https://www.stripchat.com

Stripchat, som har eksisteret i cirka 5 år, er med succes vokset til de top 10 bedste voksne platforme og fortsætter med at give fremragende kvalitet og tjenester, hvilket får alle til at elske stedet lidt mere. For at vide mere om dette websted er her en detaljeret gennemgang, der får dig til at tænke to gange, og i slutningen af ​​denne artikel er vi sikre på, at du vil hoppe ind i vognen og deltage i det sexede sjov, som online cam og sex sessioner giv dig.

StripChat-login

stripchat login side

Da det er et voksneside, er der strenge aldersbegrænsninger ved besøg på hjemmesiden. Alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen "Jeg er over 18", så kan du begynde at se webstedsindholdet. Tilmeldingsprocessen tager også kun et minut eller to. Når du har oprettet en konto, nominerer du et kaldenavn, der skal være forskelligt fra dit faktiske navn og derefter placere det i din e-mail, hvor loginoplysningerne sendes. Selv uden at tilmelde dig en konto, kan du allerede få et glimt af indholdet og det himmellignende galleri af sexede kvinder. Bekræftelses-mailen modtages normalt med det samme, så du skal bare følge linket. Hele registreringsprocessen er enkel og hurtig, plus du behøver ikke nogen særlig bekræftelse eller verifikation. Når du har bekræftet din e-mail-adresse, kan du derefter nyde indholdet.

Stripchat-grænseflade

grænseflade stripchat

Grænsefladen kan prale af hundredvis af modeller og deres erotiske fotos, hvis hovedmål er at give dig tilfredshed og tilfredsstille dine seksuelle fantasier og behov. De har mange registrerede cam-modeller, og ved blot at rulle ned opdaterer du automatisk listen over de tilgængelige modeller. Ved siden af ​​webstedets logo finder du de mange cam-piger, der i øjeblikket bor i det øjeblik, hvilket er omkring 500-700 dagligt.
Du kan finde forskelligt indhold på hjemmesiden, og det er organiseret godt nok til, at du nemt kan navigere gennem hver af dem afhængigt af din smag. Du har mulighederne for Fremhævede, Kvinder, Par, Mænd og Trans. For kategorien "Fremhævet" finder du et tilfældigt sæt cam-piger på hjemmesiden. Der er også en “Sorter efter” -knap, hvor du kan finde personer eller modeller, du er specifikt interesseret i på det tidspunkt. En anden funktion til højre giver dig mulighed for at købe tokens (hvilket ikke er nødvendigt endnu, hvis du stadig er i gang med at gøre dig fortrolig med webstedet og dets hele grænseflade). Online cam-modellerne kan også invitere dig til deres private værelser, og hvis du kan lide en bestemt, kan du tilføje dem som din "favorit" for lettere adgang i de fremtidige sessioner.

Store funktioner på Stripchat.com

Der er mange tilgængelige muligheder for Stripchats tjenester, herunder den mest vigtige:

 • An online sexchat med hot modeller. Forestil dig dette: du chatter med en sexet babe fra deres lange liste over smukke modeller, og du kan endda fortælle hende, hvad du vil - fra dine kinks til dine seksuelle fantasier, og du kan begge nyde god tid sammen. Og for at afslutte det hele kan du endda se disse videoer i fuldskærmstilstand. Så forestil dig hvor godt det vil se fra et plasma-tv derhjemme, ikke? En fuld skærm af en sindssyg og erotisk session med en eller anden hot online pige.

Hvis du allerede har kurateret en liste over dine personlige favoritter, vil du bestemt ikke gå glip af noget øjeblik, hvis de er online.

 • Stripchats push-meddelelser vil være meget nyttigt til at informere dig om, at en bestemt model er online og klar til at være til seksuel tjeneste for dig. Ellers vil det være svært at overvåge din yndlings babys online-tider, især med tidsforskelle. Disse push-meddelelser kan ændres når som helst, og du skal bare huske, at Stripchat er NSFW, så vi anbefaler ikke, at du bruger webstedet på din kontors computer for at være sikker
 • En fantastisk funktion, som Stripchat tilbyder, er, at brugerne ikke kun er begrænset til at kommunikere med modeller, men de kan også chatte med andre brugere. Du kan få venner og fortælle hinanden, hvem dine yndlings cam-piger er, og bare grundlæggende oprette forbindelser online. Kommunikation gøres sjov og spændende på dette sted

Model Room på Stripchat

Webstedsmedlemmer kan gøre en særlig anmodning om, at modeller afholder et privat show, hvilket utvivlsomt er den mest spændende funktion, som et live sex cam-websted kan tilbyde. For nogle omkostninger kan du bede de hotte modeller om at gøre, hvad du vil have dem til at gøre for at kunne opfylde dine seksuelle opfordringer, og disse modeller vil gøre det villigt privat for dig. Dette er essensen af ​​online camming - det vil være den perfekte seksuelle oplevelse for alle.

Modeller, hvis de kan lide dig nok, kan udpege brugere som en "ridder", og du kan have beføjelse til at blokere bestemte brugere i 24 timer. Denne unikke funktion på webstedet giver dig mulighed for at beskytte cam-piger mod uhøflige brugere og få dig til at føle dig bemyndiget også. Du kan også have "usynlighed" og deltage i en model, uden at nogen ved det, hvilket er en funktion, der er eksklusiv for Gold-medlemmer. Det er den mest private chance, du kan få på dette websted.
For piger, der ønsker at prøve camming, kan de let deltage i samfundet og tjene nogle kroner. At blive cam-pige til Stripchat er meget let og er mulig for enhver kvinde over 18 år. Webstedet tilbyder en speciel tilmeldingsproces for damer, der ønsker at blive model.

Stripchat-brugerantal

Efter tilmelding får du en liste over registrerede cam-modeller, der er specielt udstyret til dig. Hvis du er interesseret i andre kategorier som mænd, par eller transkøn, kan du også tjekke dem ud. Selvom der ikke er nævnt noget nøjagtigt antal, der vedrører antallet af både brugere og modeller, er der en bekvem tæller eller et ikon, der viser, hvor mange modeller der i øjeblikket er online og er klar til altid at tilslutte dig. På normale tider viser dette tal det der er omkring 700 modeller online. Under alle omstændigheder vil brugerne altid finde interessante match, der passer til ethvert humør for dem.

Cam Girls kvalitet

stripchat cam kvalitet

Der er masser af modeller registreret på dette websted, og de fleste af dem er professionelle pornostjerner. For nogle piger er de bare i det for det seksuelle sjov, eller andre behandler det som en hobby eller måske for pengene. Brugere kan filtrere modeller efter deres fysiske udseende, så du kan ende med at blive den bedste pige for dig. Alle de fotos og videoer, der er tilgængelige på hjemmesiden, er lavet af god kvalitet. Kundeservicemedarbejdere fra Stripchat har godkendt og verificeret hver af disse online cam-piger, så du kan være sikker på, at alt er legitimt. Med modeller og funktioner af høj kvalitet fortjener dette websted sin popularitet.
Med Stripchat kan du blive bruger og en model begge på samme tid. Vi anbefaler, at du opretter en brugerkonto først, før du bliver model, så du bliver fortrolig med alle funktioner og detaljer på webstedet. Hver af disse modeller gennemgår en kedelig verificeringsproces og vinder tillid fra websteds servicemedarbejdere. Brugere kan have en konto, der adskiller sig efter funktionerne, der er tilgængelige til brug: Grå, grøn og gylden konto. Dette er slags statuser, der giver brugerne mulighed for at forbyde andre mennesker, som de finder uhøflige under sessioner. Modeller har beføjelse til at give "brugerne" status til visse brugere efter deres smag. Hvis du har opdaget og udforsket hjemmesiden godt nok, anbefaler vi dig at købe tokens til yderligere nydelse med premium-funktioner.
Dybest set er kamkvaliteten GOD. Afhængigt af modelens internetforbindelse og det anvendte kamera, selvfølgelig. Selve modelkvaliteten - afhænger af hvad du er i.

Kommunikation via Stripchat

Selvom der er betalingsmuligheder og visse funktioner, der kun er tilgængelige, når du bruger nogle penge, Stripchat giver gratis konti mulighed for at tale med modeller og Golden-konti kan invitere gratis brugere til at deltage i private voksen-sessioner. Brugere med privilegiet har selvfølgelig overhånden, og de kan tillade andre brugere at kommunikere med modeller såvel som de sessioner, de er inviteret til. I online-indstillingen, hvor uhøflighed og passende handlinger og ord normalt findes, privilegerede brugere kan blokere dem for bedre sex-cam-miljøer Piger kan også modtage specielle gaver og virtuelle tip. Brugere har lov til at gemme deres favoritter og vende tilbage til deres lister for senere at kontakte. Stripchat tilbyder også en kommandoseks privat chat, hvor brugerne kan kommandere enhver model om, hvad de skal gøre, og de skal opføre sig. Deres cam-muligheder inkluderer en-til-en-sessioner og cam2cam-tabeller, der fuldt ud bruger privatliv med både kamera og mikrofoner til for en bedre oplevelse.

Stripchats priser og brugerkonti

stripchat omkostninger

Gratis konti kan allerede nyde mange fordele, selv uden at bruge en krone (klik her for at deltage), men selvfølgelig, for at nyde flere af stedets funktioner, ville det være mere anbefalet at blive et premiummedlem. Tokens er også tilgængelige for køb for yderligere at nyde eksklusive frynsegoder og fordele. Afhængigt af prisen kan brugerne enten vælge mellem de forskellige typer medlemskaber: grå, grøn eller guld. Prisen for Stripchat-tokens koster normalt omkring $ 10 for 90 tokens og kan endda få op til $ 200, hvilket vil være omkring 2255 tokens. Selv uden at bekræfte din e-mail endnu, kan du stadig nyde og rulle gennem det fantastiske indhold og kvalitet, mens du vælger en model til sexchat undervejs. Du har fuld adgang til disse chats, men selvfølgelig er der begrænsninger, da du er en gratis konto.
Premium-konti har forskellige anvendelser og frynsegoder. For grå brugere er det dem, der har registreret sig på webstedet, men endnu ikke har købt nogen token-pakke. Generelt er grå brugere stadig gratis konti. Grønne medlemmer er dem, der har købt mindst en eller har mindst 10 tokens. Selv med grønne brugere kan medlemmer allerede nyde spændende funktioner. For Golds er dette de brugere, der har benyttet sig af det eksklusive Gold-medlemskab.

Going Premium - Er det det værd?

Grønne brugere, der har mindst 10 tokens, kan sende tip til sexede modeller, hvis de kan lide dem nok eller kan lide at have brugt noget god tid sammen med dem privat. Det private show er et privilegium, der tilbydes af modellen, og hun har autoritet til at fastsætte prisen på hendes vilkår. Det varierer normalt fra 20 til 200 poletter pr. Minut til de private shows. Hvis det er for dyrt for dit budget, kan du bare spionere på andres private shows med færre tokens. Hvis du har været den største tip, vil du også tjene en krone.
Gyldne brugere har alle fordelene ved grønne brugere ... og mere.

I det øjeblik du tager det gyldne medlemskab, har du adgang til gratis og ubegrænsede beskeder med smukke modeller og endda andre webstedmedlemmer. Du er også i stand til at holde privat kommunikation med andre modeller, da de kan gøre brug af den usynlige tilstand og kan gå ubemærket hen under arrangementer og sessioner på webstedet.

Så er det det værd? Jeg vil sige - bestemt ja! Du burde i det mindste prøve. Besøg Stripchat.com ved at klikke her.

Stripchat og deres sikkerhed

stripchat sikkerhed

At være et online camming-websted er der potentielle trusler rundt om hvert hjørne og fokuserer især på fiduskonti, betalingsmetoder og modelmisbrug. For at sikre at du styres væk fra enhver form for fidus, er alt hvad du skal gøre, at undgå at give dine personlige oplysninger og legitimationsoplysninger. For sikker betaling skal du bare lære en ting eller to om Epoch og SegPay, de tjenester, der bruges af Stripchat til at håndtere deres betalinger. Du kan også bruge Paypal eller Walmart og Starbucks gavekort til at købe tokens, især hvis du ikke er fortrolig med at bruge dit kreditkort online. Men selvfølgelig er dette websted legitimt og har eksisteret i nogen tid allerede, men bare for at være ekstra sikker kan det lige så godt gøre disse tip.

Mobil Stripchat (har de en app?)

stripchat mobilapp

Selvom der endnu ikke er en mobilapp til dette websted, kan du stadig nyde webcam -sexet på din telefon og stadig få alle de sædvanlige ting fra desktopversionen. Du kan deltage i private chats, private sex -sessioner og mange flere. Mobil adgang til Stripchat er praktisk og praktisk, men den er ikke så lydhør og hurtig som webversionen. Men det er alt bedre end ingenting. Mobilversionen er stadig brugervenlig og let at navigere, selvom det ville tage lidt mere tid at indlæse end normalt. I de fleste tilfælde er mobil brug til Stripchat imidlertid en meget praktisk og hurtig måde at interagere og nyde med modeller og deres sessioner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke modeller er tilgængelige på Stripchat?

Du kan vælge mellem forskellige kategorier: kvinde, mand, trans og par

Hvor meget skal jeg give tip til modeller?

Det hele afhænger af dit valg, da du er den, der nyder de funktioner og tjenester, der leveres af modellerne.

Hvordan starter jeg private samtaler med en hvilken som helst model?

Du kan bare klikke på det “Privat fane” i den øverste del af chatvinduet. Du kan også besøge deres profil og klikke "Send PM".

Kan jeg optage mine Cam2Cam og private sessioner?

Ja, men kun hvis modellen tillod optagelsesmuligheden. Du ved, om det er tilladt, hvis du ser meddelelser som "Du kan gemme dette show", når du starter en session.

Fordele og ulemper ved Stripchat.com

Fordele:

 • En lang liste med smukke modeller på siden
 • Enkelt, sejt og attraktivt webdesign
 • Brugere har lov til at videresende private beskeder
 • Hjemmesiden er let tilgængelig og brugervenlig
 • Et bredt udvalg af live sessioner og videoer
 • Omfattende FAQ-side
 • GRATIS visnings- og chatfunktionalitet for gæster

CONS:

 • Uregistrerede medlemmer bliver konstant påmindet via pop op-meddelelser om at tilmelde sig (hvilket bliver irriterende)
 • Engelsk er den eneste tilgængelige sprogfunktion
 • Chat med privat besked er kun eksklusivt for betalte medlemskaber

Konklusion

Med sin pornografiske karakter har Stripchat allerede været velrenommeret og kendt som et troværdigt websted for at nyde seksuel nydelse i dit eget tempo. Du skal kun gennemgå registrering i et minut eller to og så voila, du er velkommen til en 'helt ny verden'. Når du startede det, vil du helt sikkert fortsætte med at komme tilbage til det og aldrig afslutte det.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top