Opdateret den: 16. september 2021

ChatRandom

Website link: https://www.chatrandom.com

The Ultimate Chatrandom Review - Skal du deltage i den?

Gå til fordele og ulemper

chatrandom main

Chatrandom blev udviklet i 2011 og har let klatret op til de bedste favoritter med hensyn til websteder for cam og sexchat for voksne. Det var den tid, hvor både Chatroulette og Omegle allerede har eksisteret i nogen tid. For at overleve den konkurrenceprægede industri og blive kendt blandt de øvrige har Chatrandom udviklet unikke og aldrig før set funktioner. Men selvfølgelig stammer det fra det samme koncept som andre: at forbinde fremmede fra hele verden.

Chatrandom.com er et voksen chat-site med fantastiske funktioner og masser af brugere på grund af dets popularitet. Sammenlignet med andre websteder finder du ikke Chatrandom reklame selv, da de allerede har etableret deres navn i branchen, og mange mennesker kender dem, som det er. Det er et af de bedste valg for unge mennesker, der ønsker at møde nye bekendte og tilslutninger. De fleste cam-sider, vi har i dag, bombarderes med pop op-annoncer, og for nogle bliver det farligt med mindreårige, der deltager i vognen. Nogle af disse websteder er uorganiserede, så du ikke når dit sted igennem det. Heldigvis er Chatrandom ikke i nærheden af ​​de skuffende sider.

Så i denne anmeldelse hjælper vi dig med at lære Chatrandom mere at kende. Vi vil grundigt diskutere alt om det; nøjagtige oplysninger, du får ved at læse denne artikel, vil være en stor hjælp for dig at beslutte, om du nogensinde vil prøve Chatrandom. Læs videre og find ud af, hvor godt et websted er dette kan være dit skridt til at møde den næste tilslutning eller kærlighed i dit liv.

Skal jeg registrere mig på Chatrandom?

chatrandom register

For at nyde de fantastiske funktioner fra Chatrandom, du kan bare besøge deres hjemmeside og selv uden en konto kan du stadig gøre brug af nogle funktioner som chatrum. Der er forskellige chatrum, og du kan vælge et, afhængigt af hvilken type mennesker du vil støde på. Med hensyn til registreringen er det kun nødvendigt, hvis du vil opgradere dit medlemskab og betale for det. Når du opgraderer din konto, har du styrken til at nyde fordelene og fordelene, som ikke findes for gratis brugere. Nogle af de funktioner, som kun betalte medlemmer kan nyde, er følgende: at tjekke din chatkammerats køn, låse alle lande op med registrerede brugere, fjerne alle annoncer og chancen for at få dit VIP-chatbadge.


Brugere har to muligheder for med succes at registrere sig for en konto - de kan enten angive en gyldig e-mail-adresse eller blot linke deres Facebook- eller Google+ konti. For e-mail-indstillingen nominerer du din unikke adgangskode, og Chatrandom sender dig et link for at bekræfte din konto. Når du er færdig med det, kan du allerede begynde at tale med andre mennesker. Du skal bare bekræfte din konto og straks gøre brug af Chatrandoms funktioner til at tale med nye mennesker. Hvis du vælger at linke din sociale mediekonto, vil du være i stand til at springe bekræftelsesprocessen over og straks chatte med andre. Selvom det til dating-sider anbefaler vi ikke at linke dine konti af sikkerhedsmæssige årsager.

Lad os tale om ChatRandoms sikkerhed

Chatrandom har konstant været i rækken for de bedste dating- og tilslutningssider. Men i modsætning til den lige så berømte Omegle og Chatroulette er Chatrandom ikke streng med hensyn til deres brugeres alder. Så det vil betyde, at du sandsynligvis kan have chancen for at chatte med en mindreårig uden din viden. Men selvfølgelig tolererer webstedet ikke ulovlige aktiviteter, så der er intet seksuelt eksplicit indhold nogen steder på dette websted.


Så i tråd med at Chatrandom ikke har aldersbegrænsninger, minder de også brugere om, at de ikke vil blive holdt ansvarlige for eventuelle utilsigtede hændelser, der kan ske, mens de er på deres platform. Det er en påmindelse om, at brugerne skal være sikre og opmærksomme hele tiden for deres beskyttelse. Men på en positiv note overvåger Chatrandom alle samtaler på deres side, selvom der, som mange har bemærket, er der bare en lille handling til beskyttelse af brugerne. De kunne kun gøre så meget som at afslutte kontoen og fjerne dem, samt kommunikere med højere myndigheder.


I betragtning af at webstedet ikke har en tilmelding som en forudsætning, er det en god platform til at skabe nye forbindelser, men at være et voksent websted, som det er, har de fleste her usømmelige intentioner. Brugere har rapporteret, at nogle chatkammerater har udsat private dele eller fortsætter med at indlede beskidte samtaler, og det er alt sammen ikke godt for de yngre. Børnedyr kan nemt bruge denne gratis online platform til at drage fordel af nysgerrige og uskyldige sind. Hvis du nogensinde støder på sådanne scenarier, skal du rapportere din chatkammerat så hurtigt som muligt.

Måder at kontakte på Chatrandom

oprette forbindelse via chatrandom

Chatrandom tilbyder mange funktioner til kommunikation. Du kan bruge cam-to-cam onlinechats, og dette bruges meget af mange mennesker. Disse chatfunktioner er kategoriseret i fire typer:

 • Tilfældig chat - Det er her, du kommer til at chatte med en total fremmed fra hvor som helst i verden. Du kan også se hinanden via webcamchat. Du kan bruge filtre til bestemte kategorier som køn og placering, især hvis du har et opgraderet medlemskab. Denne kategori har også flest brugere.
 • CHATROOMS - Herinde kan du vælge, hvem og hvordan du vil chatte med andre mennesker. Du kan vælge ethvert chatrum, du vil komme ind i, som normalt vil være grupperet afhængigt af dine interesser. Det er også tilgængeligt i videochats, så du kan finde chatrum til kategorier som singler, bøsser, studerende, venlige chats, kun tekstchats eller chats kun til piger.
 • BØSSE CHAT - Dette henvender sig til alle homofile og biseksuelle brugere fra hele verden og for de ligesindede, der er åbne for at møde dem. Du kan nyde både tekst-kun chat og webcam-chat via video streaming faciliteter.
 • CAM4 VIDEOCHAT - Det er her, du kan chatte med 4 tilfældige brugere på samme tid ved brug af Chatrandoms helt egen videochat-facilitet. Hver "fest" har sin helt egen chatboks, og du kan også oprette forbindelse til enhver af dem i en separat chatboks. Du skal bare klikke på en knap for at springe til den næste fremmede, du kan oprette forbindelse til.

ChatRandom.com medlemstal og struktur

chatrandom brugere

Før du begynder at bruge Chatrandom eller en hvilken som helst datingplatform for den sags skyld, skal du vide det der er mere end 5 millioner registrerede konti over hele verden. Blandt dette enorme antal brugere, omkring 35K-100K brugere logger ind på deres konti dagligt. Selvom der ikke er nogen data om kønsfordelingen for brugere på webstedet, er det allerede sikkert at antage, at forholdet sandsynligvis ville være mere eller mindre ens, så du kan finde nogen at tale med herinde.


Med hensyn til seksuelle præferencer er der heller ikke noget specifikt tal med hensyn til antallet af brugere og deres seksuelle orientering. Chatrandom tilbyder et chatrum, der henvender sig til alle fra LGBT + -samfundet, og de byder alle velkommen uanset ens seksualitet. Med hensyn til race og etnicitet kan du sige, at Chatrandom har forskellige brugere, da det er tilgængeligt fra hele verden. Uanset hvor du er, vil du sandsynligvis kunne finde andre brugere fra samme land eller endda i samme by som dig.


Ifølge webstedets demografi er Indien og Italien de førende lande med flest brugere med en publikumsandel på over 11%. De efterfølges af USA og Tyskland med henholdsvis 10. *% og 8.1%. Da Chatrandom er tilgængelig over hele verden, er du i et meget forskelligartet samfund, og du bidrager også til det faktum, at dets system ikke behøver at registrere dig på forhånd for at bruge dets tjenester. Så du kan sige, at folk her typisk kommer og går.

Prissætningsregler for Chatrandom

chatrandom prisfastsættelse

Selvom prisen for premium-medlemskab er lidt dyr, bør du tjekke forskellene mellem det og det gratis medlemskab.
Hvis du tilmelder dig Chatrandom, får du straks et standardmedlemskab, der er 100% gratis. Du har lov til at chatte med enhver tilfældig fremmed, du kan deltage i chatrum og videochats. Husk, at selv ikke-registrerede brugere også har adgang til sådanne funktioner. Selvom de fleste af disse frynsegoder er låst bag betalingsbetingelserne, giver Chatrandom stadig meget for alle. Så du kan stadig finde afslappede datoer uden engang at bruge en eneste krone. Sandsynligvis den eneste ulempe ved at have et gratis medlemskab er at skulle beskæftige sig med tredjepartsannoncer. Det bliver distraherende for hele oplevelsen. Så vi kan sige, at det er en pris, du betaler til gengæld for ikke at betale noget for de funktioner, du bruger.


Hvis du vælger at opgradere dit medlemskab og betale lidt, har du friheden til at vælge ethvert chatroom, du kan lide. Filtre med hensyn til køn og placering kan også bruges. Du får også et VIP-badge og mulighed for at fortryde eller oprette forbindelse til en tidligere bruger, som du var i stand til at chatte med. Og selvfølgelig er det bedste ved det, at du får en problemfri og distraktionsfri oplevelse minus de irriterende annoncer.

Chatrandom.com Design og brugervenlighed

chatrandom brugervenlighed

Chatrandoms hjemmeside er bygget godt og er meget brugervenlig. Siderne på webstedet er nemme at navigere og har enkle knapikoner og letlæselige ordskrifter. Du kan også vælge mellem mere end 20 sprogindstillinger og har hurtige søgemuligheder, der hjælper dig med at oprette forbindelse til andre brugere over hele verden. Selv dets webcam-funktion fungerer godt. Når du klikker på start, vil du straks se webstedet søge efter en anden online bruger så du kan begynde at chatte med hinanden, og din computers eller bærbare computers webcam vil også blive aktiveret. En pop op-boks beder dig om tilladelse til at få adgang til dine webcam- og mikrofonfunktioner. Du har dog stadig den mulighed for at slukke for din videostreaming, hvis du ikke er fortrolig med det endnu. Alt på hjemmesiden fungerer godt og hurtigt, så du behøver ikke bekymre dig om forsinkelse og langsomme forbindelser.

Med hensyn til websteds design og æstetik sørger Chatrandom for, at de perfekt rammer disse områder godt og på samme tid og holder alt let at bruge, så brugerne ikke har svært ved at navigere på siden. På trods af sin karakter af at være en datingplatform valgte de blå og hvide farvepaletter, i modsætning til de fleste datingwebsteder, der bruger mørkere farver som sort og rød.

Deres farvevalg gør det meget rent, professionelt og indbydende. Den består også af store skrifttyper, der er nemme at læse. Samlet set er webstedet designet godt, så det er behageligt for øjnene, og dets interface er minimalistisk og ret simpelt. Du finder ikke noget rod eller uorganiserede områder på deres side, da alt er bekvemt placeret, så brugerne nemt kan finde den knap eller valgmulighed, de leder efter.


En nyttig og sund fornuft overvejelse fra Chatrandom er, hvordan de har en lille "Hjælp" sektion nederst på deres side. Hvis du nogensinde støder på problemer, mens du bruger hjemmesiden, kan du blot konsultere og tjekke dette afsnit, inden du fortsætter med at kontakte deres kundesupport. De tilbyder endda online sikkerhedstip, så du kan styre væk fra online svindlere. Hvis du er ny på webstedet og i online dating verden generelt, foreslår vi, at du læser det.


En ulempe, vi allerede har anført tidligere, er deres annoncer. Det bliver irriterende, især hvis du er en gratis bruger. For nogle kan det være generende, men der er ikke noget at bekymre sig om. De placeres ikke på steder, der forstyrrer din oplevelse, men er placeret i ledige rum. De fleste af deres annoncer ser heller ikke påtrængende ud og er ikke opmærksomme, så vær sikker på at du stadig kan se og fokusere på alt andet, der betyder noget. Hvis du er en hyppig bruger af Chatrandom, vil du på et tidspunkt vænne dig til annoncerne, og du vil ikke engang bemærke, at de er der.

Sletning af konto og annullering af abonnement på ChatRandom

Du kan annullere dine premium-medlemskaber ved at gå til siden med kontosletning. Hvis du gør det, skal du huske, at du ikke får tilbagebetalt for den resterende tid, du har indtil din næste faktureringscyklus. Så hvis du vil annullere, kan du vælge at fortsætte lige indtil den næste, så du stadig kan bruge det i et stykke tid, og det bliver ikke spildt. Restitutioner er kun tilgængelige under visse betingelser.

Men den dårlige ting her er, at hjemmesiden ikke indeholder klare parametre for sådanne forhold, så vi kan bare antage, at den tilbagebetaling, der sker, kun er baseret på Chatrandoms skøn.
Hvis du vil slette din konto, skal du bare gå til fanen Min konto. Derfra finder du muligheden for at slette din konto, så hvis du klikker på den, modtager du en bekræftelses-e-mail angående din kontosletning. Når du har slettet din konto, kan du ikke hente handlingen længere.

Mobilapp til Chatrandom.com

chatrandom app

Chatrandom kan downloades via mobilappen, men kun til Android-brugere. Du kan få det fra Google Play Butik uden beregning. Mobilappen er en mere praktisk mulighed, men i modsætning til desktop- og webstedsversioner skal du registrere dig, så du kan chatte med andre mennesker. Alt er stadig gratis at bruge, selv med mobilappen, medmindre du selvfølgelig vil opgradere din konto. Bortset fra behovet for registrering findes alt på webstedsversionen også i mobilappen. Selv design af mobilappen er velegnet til videochatfunktionerne, og små detaljer som farvepalet, ikonknapper eller tekstskrifttyper tages også i betragtning for at hjælpe brugerne med at nyde deres Chatrandom-oplevelse fuldt ud.

Ofte stillede spørgsmål om ChatRandom

Hvad er Chatrandom?

Det er et online videochat-websted, der er målrettet mod mennesker, der ønsker at møde fremmede fra hele verden

Er Chatrandom tilgængelig i en mobilapp?

Ja, den har en mobilapp tilgængelig til Android-brugere, og du kan downloade den gratis.

Er tilmeldingen gratis?

Ja, du kan deltage og chatte med tilfældige fremmede selv uden at registrere dig for en konto, og alt er gratis. Du tilmelder dig kun, når du vil opgradere dit medlemskab til en præmie.

Er Chatrandom tilgængelig i mange lande?

Ja, hjemmesiden kan tilgås i mere end 180 lande, så du kan sige, at den er tilgængelig overalt.

Hvem bruger Chatrandom?

Da hjemmesiden henvender sig til et meget forskelligt publikum, er fremmede, der ønsker at tale og møde andre mennesker fra hvor som helst i verden, velkomne her. Kun deres køn og placering kan være kendt; Hvis du vil kende nogen på et meget dybere niveau, bliver du nødt til at spørge personligt, da webstedet fremmer anonymitet og værdsætter hver brugers privatliv.

Kan jeg rapportere brugere?

Ja, du kan rapportere nogen, du chatter med. Du skal have en gyldig grund til, hvorfor du rapporterer brugeren, fordi hvis ikke, kan din konto muligvis lukkes. Du kan også give kundesupport besked om eventuelle klager og forslag, da de altid er tilgængelige for at hjælpe.

Har Chatrandom en aldersbegrænsning for brugerne?

Du skal være mindst 13 år for at kunne bruge denne online chatplatform.

Er funktionerne i desktopversionen de samme som mobilappen?

Ja, alt hvad du kan finde på hjemmesiden er også tilgængeligt og stadig det samme i mobilappen.

Hvad skal jeg registrere for en konto?

Du har kun brug for en gyldig e-mail-adresse, eller du har også mulighed for at logge ind via FB- eller Google+ konti

Kan jeg stadig bruge Chatrandom uden et webcam?

Selvom websteds hovedformål er at give en komplet videochat-oplevelse til alle, er du stadig fri til at bruge kun chatrum uden tekst uden behov for webcams.

Kan jeg fjerne min konto?

Du kan slette din konto permanent ved blot at trykke på knappen Slet under fanen Min konto. Du modtager derefter en e-mail for at bekræfte, at din konto er slettet.

ChatRandoms fordele og ulemper:

Fordele:

 • PROS
 • Gratis registrering
 • Forskellige medlemmer fra forskellige lande
 • Chatrum er tilgængelige selv uden tilmelding
 • Tusinder af tilfældige fremmede, du kan chatte med
 • Brugere kan logge ind via FB eller Google
 • Har en e-mail-bekræftelsesproces
 • Masser af nyttige funktioner
 • Dejlig æstetik og websted ser behageligt ud for øjnene
 • Brugere kan bruge funktionerne selv uden en konto
 • Den hurtige og lette registreringsproces

CONS:

 • Kan bruges til catfishing eller uanstændige anmodninger
 • Mobilapplikationen er kun tilgængelig for Android-brugere
 • Brugere på 13 år og derover kan begynde at bruge webstedet, så de kan blive udsat for nøgenhed

Konklusion

Chatrandom er kommet langt siden det startede, og nu er det steget op til rækken af at være en af ​​de mest populære online tilfældige videochat-platforme, der findes. Med mange brugere online når som helst på dagen, vil du blive underholdt og være i stand til at møde ligesindede fremmede hver gang du logger ind. Hvad angår dens funktioner, tilbyder den alsidige chatindstillinger, der normalt ikke tilbydes af andre sider. Dens video-roulette-funktion kører på en solid og pålidelig softwareplatform, så du ikke behøver at bekymre dig om at blive afbrudt midt i samtalen. De mange muligheder, de tilbyder, er også gode, da brugere specifikt kan vælge, hvilken type mennesker de kan interagere med. Da de kan vælge mellem kun tekstchats eller videochats, får de masser af muligheder for yderligere at nyde deres Chatrandom-oplevelse.
Med alle disse ting nævnt ovenfor kan vi virkelig anbefale at prøve Chatrandom.

Selvom nogle manglende funktioner burde have været tilgængelige, som findes på de fleste websteder, det bedste ved det er, at du kan få adgang til chatten og bruge dens funktioner gratis og det er noget, du ikke altid kan se nogen steder. Deres matchmaking og chatfunktioner fungerer godt ligesom dens førende konkurrenter, Omegle og Chatroulette. Selvom dens mobilapp kun er tilgængelig for Android-brugere, er det allerede en stor bedrift, der bringer den bekvemmelighed i din hule hånd. Alle disse for 0 dollars. Det lyder godt, ikke? Så kom og besøg Chatrandom.com, prøv det og det kan bare være, hvad du leder efter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rul til top